ankara da prof dr. erkan tarhan a ameliyat olan arkadaşlar

minomi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
4
1
16
37
arkadaşlar aranızda erkan bey e ameliyat olan var mı? lütfen olan biri varsa yorumlarını paylaşabilir mi

arkadaşlar aranızda erkan bey e ameliyat olan var mı? lütfen olan biri varsa yorumlarını paylaşabilir mi

Ben iki yıl önce Erkan hocaya Septorinoplasti ameliyatı oldum. Çok memnunum inanılmaz rahat nefes alıyorum.Burnumun dış görüntüsü çok güzel. Kbb dışında Ağız Çene Yüz cerrahisinde de çok başarılı botox da yaptırdım çok yakın bir zaman da hiç düşünmeden tavsiye ederim.

İlk burun ameliyatımdan 5 ay geçmesine rağmen burnum hala tıkalıydı, koku almıyordum kuruyor ve kanıyordu. Prof Dr Erkan TARHAN'a gittim. İkinci ameliyatımı yaptı. 4 ay geçti hiçbir sorunum kalmadı. Yıllardır boş yere sıkıntı çekmişim. Erkan Hocam hem çok iyi bir hekim hem de çok iyi bir insan. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yolun açık olsun hocam

fiyat ortalamasi ndr.?

Merhaba arkadaşlar;

Ben geçen yıl Erkan hocama ameliyat oldum.Hem burun etlerimi küçülttü hem burun içi kemiğimi düzeltti daha rahat nefes alabilmem için hem de burnumun dıştan görüntüsünü düzeltti yani estetik de oldum.Bu kadar ameliyattan sonra iyileşme sürecim de 10 günü geçmedi. Ne ağrı ne sızı ne de başka bir şikayetim olmadı.Sadece ilk gece burun tıkanıklığı oldu o kadar. Aaa bu arada atlamak istemiyorum Erkan hocam ameliyatlarında tampon da kullanmıyor :) bu çok büyük bir avantaj! Şiddetle tavsiye ederim sayesinde ameliyat sonrasında sigarayı da bıraktım. Her anlamda sağlığıma kendisi sayesinde kavuştum.

Bir ay önce erkan hocama ameliyat oldum ve su an çok memnunum. Nefes almakta sıkıntı cekiyordum ve burnum kemerliydi ameliyat sonrasinda hem daha rahat nefes almaya başladım hemde daha güzel görünümlü bir buruna sahip oldum. Erkan hocam çok başarılı bir doktor ameliyat öncesinde ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla bu dönemi atlatabilirsiniz. Ağrı yasamiyosunuz ve en güzeli tampon kullanılmadan ameliyat oluyorsunuz en güzeli. Erkan hocama çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. .

ben 2 ay önce ameliyat oldum Prof.Dr.Erkan Tarhan'da. kesinlikle tavsiye ederim. ameliyat ve sonrası süreçte hiç bir sıkıntı yaşamadım, tampon kullanmaması çok büyük konfor. sonuç çok doğal ve güzel bir burun oldu. 10. günde işe başladığımda kimse ameliyat olduğuma inanmadı.tanımayan kimse anlamıyor zaten. sadece hekimliğiyle değil aynı zamanda hastaya olan ilgisi ve insani yönüyle de rakipsiz.

Son düzenleme:
Selamlar,
Burnumda ciddi bir nefes alma problemim ve aynı zamanda estetik açıdan rahatsızlığım vardı. Ancak burnumun şeklinin sıradan sorunlu şekillere göre biraz karışık olduğunu düşündüğüm için 29 yaşına kadar ameliyat olmaktan çekindim. Bu sırada ameliyat olan arkadaşlarımın yaşadıkları zorlukları da gördükçe hep erteledim.
Nefes sorunun ciddileşmeye başlayıp, sağlığımla ilgili kaygılanmaya başladığında zamanı geldiğini düşündüm ve aile dostumuzun tavsiyesiyle Erkan Hoca'dan randevu aldık.
15 gün Erkan Hoca ameliyatımı yaptı. Tampon kullanmıyor, bu yüzden hiç canım yanmadı. 7. günün sonunda alçımın çıktığı gün, neredeyse ameliyat olmamış gibiydim; ne morluğum vardı ne de şişliğim.
Şimdi 16. gündeyim kimse inanamıyor operasyon geçirdiğime ve ben sürekli aynaya bakıyorum.
Hocam' a hem beni sağlıklı bir şekilde güzel bir görünüme kavuşturduğu için ve bunu güleryüzü ve pozitifliğiyle motive ederek çok olay bir şekilde atlatmamı sağladığı için kendisine ve asistanı Nesrin Hanım'a da çok teşekkür ederim.

arkadaslar merhaba ben de nefes almakta artık ıyıce zorlanıyorum ve ameliyat olan arkadaslae fiyat muayene amelıyat ıcın nasıldır bılgı verebılır mksınız?

Merhaba arkadaşlar... ben de benzer birçok şikayetle boğuşurken, gerek ameliyat korkusu gerekse başka sebeplerle ameliyattan hep kaçtım ta ki Erkan hocamla yolum kesişene kadar. Muayene sonrası derhal ameliyat olmaya karar verdim ve geçen bu birkaç ayda bunca yıl ertelediğim için kendime çok kızdım. Ağrısız sızısız en güzeli de tamponsuz bir ameliyat ve sonrasında yaşasın nefes alıyorum diyen ben :) ayrıca belirtmek isterim ki sadece işini çok iyi yapan bir doktordan daha fazlası Erkan Hocam, tanışma şansı yakalarsanız ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Her koşulda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..

Merhaba ben de 29 Ekim tarihinde ameliyat oldum. Burnumdaki kemik eğriliği ve konka büyümesi nedeni ile özellikle son 1 yıldır yaşadağım nefes alma sorunum nedeniyle ameliyat artık benim için kaçınılmaz son haline gelmişti.Bu karardan çok daha önemli olan diğer bir karar ise doktor seçimiydi.Ankara'da yalnızca 2 senedir yaşadağımdan ötürü doğru doktoru bulabilmek için hertürlü internet sitesi ve forumları araştırdım.En iyi hekimsitesinde yapılan yorumlar nedeniyle muayene olmak için Erkan Hoca'ya gitmeye karar verdim.Uzun bir muayne ve sohbet havasında geçen bilgilendirme süreci sonunda,kapıdan çıkar çıkmaz eşim de ben de doğru hekimi bulduğumuza emindik.İşlerim nedeni ile 1 ay sonrasına ameliyat tarihini belirledik. Bu süreç içerisinde ben kimi zaman elimde onlarca sorunun olduğu bir listeyle,kimi zamanda eyvah grip oluyorum endişesiyle Erkan Hoca'nın kapısını çaldım. Her seferinde tüm samimiyetiyle ve memnuniyetle sorularımı yanıtladı,endişelerimi giderdi.Bu nedenle inanılmaz rahat bir şekilde ameliyata girdim ve aynı şekilde çıktım.Zor bir burnum ve yapılan birçok işlem olmasına rağmen, ameliyatı ve sonrasındaki süreci ağrısız,kanamasız sorunsuz bir şekilde atlattm. Sonuç ise öncelikle tamamiyle rahat nefes alabildiğim ve birbirinin aynı olan değil bana özel doğal bir burna sahibim. Ayrıca burun alçımın çıkarıldığı gün bandaj yapıldıktan sonra eve giderken yol sormak için yanıma gelen kişinin de kbb doktoru çıkması,"rinoplasti ameliyatınızı kim yaptıysa çok güzel olmuş" demesi beni daha da mutlu etti. Tüm emeği,yakınlığı, mesleğine duyduğu saygı ve sevgisi nedeniyle Erkan Hoca takdiri hak ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…