arkadaşlar aranızda erkan bey e ameliyat olan var mı? lütfen olan biri varsa yorumlarını paylaşabilir mi
arkadaşlar aranızda erkan bey e ameliyat olan var mı? lütfen olan biri varsa yorumlarını paylaşabilir mi
fiyat ortalamasi ndr.?İlk burun ameliyatımdan 5 ay geçmesine rağmen burnum hala tıkalıydı, koku almıyordum kuruyor ve kanıyordu. Prof Dr Erkan TARHAN'a gittim. İkinci ameliyatımı yaptı. 4 ay geçti hiçbir sorunum kalmadı. Yıllardır boş yere sıkıntı çekmişim. Erkan Hocam hem çok iyi bir hekim hem de çok iyi bir insan. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yolun açık olsun hocam
fiyat ortalamasi ndr.?[/QU
Ben 6000 TL'ye olmuştum.
Ben iki yıl önce Erkan hocaya Septorinoplasti ameliyatı oldum. Çok memnunum inanılmaz rahat nefes alıyorum.Burnumun dış görüntüsü çok güzel. Kbb dışında Ağız Çene Yüz cerrahisinde de çok başarılı botox da yaptırdım çok yakın bir zaman da hiç düşünmeden tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar;
Ben geçen yıl Erkan hocama ameliyat oldum.Hem burun etlerimi küçülttü hem burun içi kemiğimi düzeltti daha rahat nefes alabilmem için hem de burnumun dıştan görüntüsünü düzeltti yani estetik de oldum.Bu kadar ameliyattan sonra iyileşme sürecim de 10 günü geçmedi. Ne ağrı ne sızı ne de başka bir şikayetim olmadı.Sadece ilk gece burun tıkanıklığı oldu o kadar. Aaa bu arada atlamak istemiyorum Erkan hocam ameliyatlarında tampon da kullanmıyor :) bu çok büyük bir avantaj! Şiddetle tavsiye ederim sayesinde ameliyat sonrasında sigarayı da bıraktım. Her anlamda sağlığıma kendisi sayesinde kavuştum.
ben 2 ay önce ameliyat oldum Prof.Dr.Erkan Tarhan'da. kesinlikle tavsiye ederim. ameliyat ve sonrası süreçte hiç bir sıkıntı yaşamadım, tampon kullanmaması çok büyük konfor. sonuç çok doğal ve güzel bir burun oldu. 10. günde işe başladığımda kimse ameliyat olduğuma inanmadı.tanımayan kimse anlamıyor zaten. sadece hekimliğiyle değil aynı zamanda hastaya olan ilgisi ve insani yönüyle de rakipsiz.arkadaşlar aranızda erkan bey e ameliyat olan var mı? lütfen olan biri varsa yorumlarını paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?