ankara da şükran çakmakla hrs de doğum yapanlar

hayus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
8
0
36
Ankara
ben şükran çakmak ın kontrolünde gebeliğimi geçiriyorum 21. haftadayım. size sorum şükran hoca hrs de doğum yaptırıyomuş nasıl memnun kaldınız mı. yaptıran varsa memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri neler?

ben şükran çakmak ın kontrolünde gebeliğimi geçiriyorum 21. haftadayım. size sorum şükran hoca hrs de doğum yaptırıyomuş nasıl memnun kaldınız mı. yaptıran varsa memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri neler?

Ben de 32. haftanın içindeyim. HRS'de Şükran Hanım'la doğum yapacağım inşallah. Özellikle normal doğum yapanların tecrübesini merak ediyorum. Daha önce de diğer topiklede sormuştum, bu soruyu: HRS'de Şükran Hanım'la normal doğum yapan var mı? diye. Ama kimse çıkmamıştı. İlk ben olacağım herhalde..:1:

ben fiyatını sormadım ama fiyatları nasıl hrs de doğum yapmanın.
hiç doğum yapan yok mu yaa hrs de birsürü hastası var şükran hocanın yardımcı olsun bize

Benim 3 tane yakınım Şükran Hanıma takibe gittiler ve HRS hastanesinde normal doğum yaptılar.1 tanesi ağrısız doğum epidural ile yaptı özel odada yattı ve çok memnun kaldı.Ben onu doğumdan sonra gördüm çok iyiydi Bu yakınım yaklaşık 2700 herşey dahil ödemiş
Bir yakınım geçen hafta 34 haftalık erken doğum yaptı normal doğumyaptı Bebeği ufaktı 1 hafta küvözde kaldı.Sadece normal doğum ücreti ödedi yoğun bakım için fark vermedi 2300 tl ödedi epidural değildi.
Amcamın kızıda yaklaşık 1 ay önce normal doğum yaptı ama ben doktor hanıma bu hastanın durumu olmadığını söyledim oda doğumun özel odada olduğunu ama doğumdan sonra 2 kişilik odada tek kişi olarak yattı 1850 tl ödedi

Benim 3 tane yakınım Şükran Hanıma takibe gittiler ve HRS hastanesinde normal doğum yaptılar.1 tanesi ağrısız doğum epidural ile yaptı özel odada yattı ve çok memnun kaldı.Ben onu doğumdan sonra gördüm çok iyiydi Bu yakınım yaklaşık 2700 herşey dahil ödemiş
Bir yakınım geçen hafta 34 haftalık erken doğum yaptı normal doğumyaptı Bebeği ufaktı 1 hafta küvözde kaldı.Sadece normal doğum ücreti ödedi yoğun bakım için fark vermedi 2300 tl ödedi epidural değildi.
Amcamın kızıda yaklaşık 1 ay önce normal doğum yaptı ama ben doktor hanıma bu hastanın durumu olmadığını söyledim oda doğumun özel odada olduğunu ama doğumdan sonra 2 kişilik odada tek kişi olarak yattı 1850 tl ödedi

Sanirim, doktor hanimla yakinsiniz ( Doktor hanima hastanin durumu olmadigini soylediginize gore) ya da siz de doktorun hastasisiniz.. Bu yuzden, size birkac sorum olacak:

1. Epidural normal dogum yapan tanidiginiz kac saatte dogum yapti? Epiduralin yan etkisini yasadi mi?

2. Bebegi kuvozde kalan tanidiginiz yogun bakim icin niye fark vermedi? Benim bildigim, yogun bakim ucreti paket ucrete dahil degil. Butun ozel hastaneler yogun bakim ucretini dogum ucretinden ayri, ekstra aliyor. Ki bu durumda bebek 1 hafta kalmis. Cok da kisa bir sure degil.

3. Amcanizin kizi, 2 kisilik odada tek kisi olarak yattiginda, yaninda refakatci kaldi mi? Refakatci icin ayri bir ucret aliniyor mu?

Cevabiniz icin simdiden tesekkurler!

bu fiyatlara karşılık nasıl bir hizmet veriliyor acaba ne var fiyata dahil şeyler arasında. çok pahali bi de ekstra şeyler çıkarsa baya bi tutar demekki

yaklaşık 4,5 ay önce şükran hocamla sezaryan doğum yptım hrs hastanesinde.daha önce de 2 sezaryanım olduğu için ben istedim sezaryan doğumu.daha önceki tecrübelerimede dayanarak gerçekten en rahat,en konforlu bir doğumdu benimki.şükran hocamda ilgisi ,şefkati ve tecrübesiyle hep yanımda oldu sağolsun.hastane çok güzel gerçekten hemşireler etrafınızda dönüyolar resmen.bebişimin altını bile değiştirdiler.yanımda ablam ve eşim vardı gündüz sonra ablam gitti eşimle kaldık.ben zaten 9 gibi yapmıştım doğumu 3 te fln gayet rahat dolanıyordum yürüyüş yapıyordum.ücretin içine 1kişilik refakatçı ve yenidoğan bakımı dahil.ama kaç günden sonra ücret alınır bilmiyorum biz sadece 1 gece kaldık.ben hatta hastane o kadar rahat geldiki 1 gece daha kalmak istedim ama herşey yolundaydı çıkmak zorunda kaldık:))) evde 2 çocuk daha olunca böyle ilgi hoşunuza gidiyor.bu arada daha önce ankara üniversite hastanesinde prof ile doğum yaptım .ameliyat iyiydi ama hastanede muamele çok kötüydü inanın.sezaryan sonrası düştüm ayağa kalkarken ve abartmıyorum 15 dakka yerde kaldım kimse gelemedi kaldırmaya çok yoğunlarmış.3 kata 1 hemşire bakıyordu.düşünün yeni dikşliyim kanamam var ve yerdeyim kabus gibi.ilk doğumumda büyük doğum hastanesindeydim orası ayrı bi rezillkti ki bi daha kapısından geçmek istemiyorm.ücret çok gibi gelebilir ama ankara üni doktorunada muayne ücterleri veriyorduk ve hariçten 1500 daha verdik vede hastane iyi değildi.memnun kalmadım.ama lina kadın sağlığı muayane ücretleri uygun sonuçta oradan biriktirip doğuma bu ücreti yatırabilirsiniz.benim yakn arkadaşım epuduralli normal doğm yaptı çok korkuyordu.baya ara vermişti çünkü küçüğü 11 yaşındaydı.akşam 4 gibi yatış yapıp 7 de kucağına almış tosununu.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

ben de epidural normal yapmak istiyorum. şükran hocaya çok güveniyorum inşallah iyi geçer. bir gece için fiyatları çok fazla ama ben sırf şükran hoca için tercih ediyorum

Sanirim bu forumda HRS'de Sukran Hanim'la normal dogum yapan, kendi tecrubesini anlatacak yok:50:

Merhaba
Lina başlığı altındaki her paylaşımda yazılarım katılımım vardır.Diğer forum başlıklarını da okursanız her sorunuza cevap bulabilirsiniz.Ben ve benim gibi geçen seneki hamilelerin paylaşımları vardı.
Benim riskli gebeliğim vardı.En başından itibaren Şükran Hocam hep yanımda ve yardımcı oldu.Yakını tanıdıgı falan da değildim.İnterneten araştırarak bulmuştum kendisini Linayı.O zaman Maltepedelerdi şimdi Yenimahalleye süper bir yeretaşındılar.
Bebeğimi 37 hafta taşıdım.Sağolsun Şükran hocam hep takipteydi.Evde yatarken bile telefonla arayıp durumumu öğreniyordu.Tatmin olmadığında gel hemen bakalım diye randevum olmadıgı halde çağırıyordu.Zaman zaman başka hastalarının beklemesine sebep olmuşumdur ama çok şükür Şükran Hocamın tedbirli titiz olması sayesinde bebeğime zarar gelmeden ona kavuştum.37.Haftamızda tansiyonum düzensizleşti iyice .Suyum da azalmış.diğer doktor arkadaşlarıyla ortak kararıyla hemen bebeğimi aldılar.HRS de epd.sezaryenle oldu.Bebeğim 2 gün yoğun bakımda kaldı.
HRS için verilen paket fiyatın dışında yoğun bakım ücreti ödemedim.2700e anlaşmıştık.Yoğun bakım için ekstra ücret alınmıyor.Ben bir gün fazla kaldım hastanede bebeğin kontrol altında olması daha uygundu.Yanlış hatırlamıyorsan bir günlüğüne 150 tl fark verdim.İki bölmeli bir odaydı bir bölümde ben yatıyordum diger bölmede misafirlerin refakatçinin oturacağı yer vardı.Çok konforlu bir hastane.Doğum yapılacaksa orada olmalı.Hemşireler dahil herşey 5 yıldızlı.Sabah akşam da Şükran Hocam beni yalnız bırakmadı kontrole geldi.Gelemediği yerde Sema Hocam geldi.Kendimi hamileliğimde de doğumumda da hep güvende hissettim.Bu çok önemli.Memnun olmadık başka yere gittik gidiyoruz diyenlere çok üzülüyorum.Kendilerine bebeklerine bir şans vermelerini tavsiye ederim.Şükran Hocam işinde çok iyi.İşini yaparken insanlığını unutmayan harika bir insan.(yine duygulandım yaa o günler gözümün önüne geldi deneler oldugunu olacağını bilemiyorsunuz.Sığındıgınız tek kişi Şükran Çakmak odasının önündeki koltuklarda beklemelerim aradabir beni kontrole alması güleryüzünü hiç eksik etmemesi telaşlandırmaması herşeye hakim olması...)
İnşallah bebeklerinize sorunsuz en güzel şekilde kavuşursunuz.

merhaba gebeliği boyunca şükran hocanın kontrolünde olmuş bir hastayım.21 gün önce 35 haftalık bir erkek bebek dünyaya getirdim.şükran hocam sonuna kadar normal dogumda ısrarlıydı öncelikle bunun için teşekür ederim ancak tansiyon problemi yüzünden 26 mayısta HRS de epudral sezeryanla dogum yaptım.hiç agrım olmadı, evime geldikten sonra her işimi kendim yaptım.emin olun hiç dogum yapmış gibi değilim Şükran hocamın ellerine saglık gerçekten işini iyi yapıyor aynı zamanda tam bir anne şefkati var doktor gibi değil.HRS'ye gelince verdiğiniz paraya değen bir hastahane benden bu kadar tekrar hocama teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
1 ay önce doğumumu hrs de şükran hanım yaptı.epidural sezeryanla doğum yaptım.şükran hanım gayet ilgiliydi,2700 tl ödedim,1 gece kaldık,refakatçi dahil..ekstra bir ters durum yaşamadık çok şükür,o yüzden bu fiyat gebeliğimin başında bana verilen paket fiyatıydı onu ödemeiş olduk.ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü,ilk 10 dk da bebek çıktı sonra dikme işlemleri işte..şükran hanımla biz gebeliğimin 28.haftasında tanıştığımız için ondan çok beklentim yoktu hani beni tamamen her yönümle hatırlamasını beklemedim,her gittiğimde ben hatırlattım kendimle ilgili önemli noktaları..demek istediğim memnuniyetiniz karşıdan ne beklediğinize bağlı.mesela ben alttan muayene hususunda çok hassasım ve bu konuda linada biraz umursamazlar,devlet hastanesinde bile böyle olduğunu sanmıyorum.küçük bir odada ayrı soyunma kabini olmadan,örtüsüz doktorun,hemşirenin önünde soyunuyorsunuz ve muayene oluyorsunuz ve özellikle hassasiyetinizi belirtsenizde durum aynı..ki bu benim için çok önemliydi doğrusu bu yüzden sezeryana karar verdim(doktorun beni rahatlatmayacağını düşündüğüm için)..
asıl sizi uyarmak istediğim mevzu hrs ile ilgili.ilgi öyle aman aman bir ilgi değildi,konforda evet özel odada olması gerekenler işte fazlası bir konfor değil yani neticede ödediğiniz ücrette az değil o kadar olsun yani.başka forum başlıklarındada yaşadıklarımı anlattım ki okumayan kalmasın diye.yaşadıklarıma gelince..bebeğimin 1 aylık rutin kontrolüne gittiğimde hrs nin asıl yüzüyle karşılaşmış oldum.meğer hrs beni 1 aydır hastanesinde yatıyor gösteriyormuş..onların iddialarına göre sistemin hatası aslında onlar hastaneden taburcu olduğum gün çıkışımı yapmışlar sistem yapmamış..bunu nasıl anladık?!bebeğimin kontrolü için gittiğimiz hastanede benim sosyal güvenceme bağlı olarak girişimi sistem kabul etmedi,hrs de yatıyor göründüğümü ordaki yetkili söyleyince ayıldık..hrs yi arayınca başta anlattıklarımı söylemeleriyle birlikte saat:16.00da sorun düzelir,o saate kadar bekleyin demeleri beni çıldırttı..yani eğer benim acil bir kanamam yada hayati bir meselem olsaydı yanmıştım ben,heleki haftasonuna denk gelse bekleyeecek bir 16.00 diye saatte olamayacaktı...ayrıca sorun sistemden kaynaklı bile olsa bunların hiçmi takip ekranı yok anlayabilmiş değilim.insanları aptal yerine koymaları ayrıca sinirimi bozdu..neyse işte hrs konusunda seçim sizin,ama bilin istedim ki gittiğinizde ona göre tedbirinizi alın...

Bende hrs'de şükran hanımda doğum yaptım 6 saat sonra ayaktaydım.Gerek hastane personeli gerekse hemşire ve doktorlar hepsi çok iyiydi.Gayet memnun kaldım.Kesinlikle tavsiye ederim..

şükran çakmak güler yüzü ve konulara hakimiyetiyle süper bir insan ben ve kızım ceren onu çok seviyoruz :)

Arkadaşlar herkese merhabalar. Benimde doğumum kısmetse ağustosta olacak ve şükran hocama epidüral normal doğum yaptırıcam. Bu konu da bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok mutlu olurum. şimdiden teeşekkürler....

Arkadaşlar herkese merhabalar. Benimde doğumum kısmetse ağustosta olacak ve şükran hocama epidüral normal doğum yaptırıcam. Bu konu da bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok mutlu olurum. şimdiden teeşekkürler....

Bende sukran hanimin hastasiyim. Senden bir hafta sonra dogumum insallah. Ben de cok memnunum hocamdan. Allah yardimcimiz olsun :)

Bende sukran hanimin hastasiyim. Senden bir hafta sonra dogumum insallah. Ben de cok memnunum hocamdan. Allah yardimcimiz olsun :)[/

Çok teşekkür ederim. Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız. Benim burda sistemden yanlış girmişim. sat 1 kasım yani doğum da 8 ağustos görünüyor. :) aslında hemen hemen aynıyız. bakalım hangimizin önce olacak. sen normal mi düşnüyorsun peki doğumunu. hangi hastaneyi tercih ettin? ben şuan şanlıurfada görevliyim. ankarada ailem var orda olacak doğumum kısmetse. 2 hafta önce şükran hocanını yanına gittim. ayrıntılı ultrasyon falan istedi. kontrol etti. doğum listesine de yazdı. kesin gelicem diye. 32. hafta burda ol dedi bana. bakalım hayırlısı inşallah. Allahım yardımcımız olsun. Allahtan bi mani gelmezse ben epidural normal düşünüyorum. birlikte bilgi paylaşımında bulunursun çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...

Bende sukran hanimin hastasiyim. Senden bir hafta sonra dogumum insallah. Ben de cok memnunum hocamdan. Allah yardimcimiz olsun :)[/

Çok teşekkür ederim. Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız. Benim burda sistemden yanlış girmişim. sat 1 kasım yani doğum da 8 ağustos görünüyor. :) aslında hemen hemen aynıyız. bakalım hangimizin önce olacak. sen normal mi düşnüyorsun peki doğumunu. hangi hastaneyi tercih ettin? ben şuan şanlıurfada görevliyim. ankarada ailem var orda olacak doğumum kısmetse. 2 hafta önce şükran hocanını yanına gittim. ayrıntılı ultrasyon falan istedi. kontrol etti. doğum listesine de yazdı. kesin gelicem diye. 32. hafta burda ol dedi bana. bakalım hayırlısı inşallah. Allahım yardımcımız olsun. Allahtan bi mani gelmezse ben epidural normal düşünüyorum. birlikte bilgi paylaşımında bulunursun çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...

kendi takvimime bakıp yazmışım, pardon benim 8 ağustos aslında senden 2 gün önce görünüyor yani :)

Kimse yok muu yaaaa... Lütfen gören duyan işiten forma daha üye olmayan, nerdesiniz bu başlık önemli benim için :(

Back
X