ben şükran çakmak ın kontrolünde gebeliğimi geçiriyorum 21. haftadayım. size sorum şükran hoca hrs de doğum yaptırıyomuş nasıl memnun kaldınız mı. yaptıran varsa memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri neler?
Benim 3 tane yakınım Şükran Hanıma takibe gittiler ve HRS hastanesinde normal doğum yaptılar.1 tanesi ağrısız doğum epidural ile yaptı özel odada yattı ve çok memnun kaldı.Ben onu doğumdan sonra gördüm çok iyiydi Bu yakınım yaklaşık 2700 herşey dahil ödemiş
Bir yakınım geçen hafta 34 haftalık erken doğum yaptı normal doğumyaptı Bebeği ufaktı 1 hafta küvözde kaldı.Sadece normal doğum ücreti ödedi yoğun bakım için fark vermedi 2300 tl ödedi epidural değildi.
Amcamın kızıda yaklaşık 1 ay önce normal doğum yaptı ama ben doktor hanıma bu hastanın durumu olmadığını söyledim oda doğumun özel odada olduğunu ama doğumdan sonra 2 kişilik odada tek kişi olarak yattı 1850 tl ödedi
Arkadaşlar herkese merhabalar. Benimde doğumum kısmetse ağustosta olacak ve şükran hocama epidüral normal doğum yaptırıcam. Bu konu da bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok mutlu olurum. şimdiden teeşekkürler....
Bende sukran hanimin hastasiyim. Senden bir hafta sonra dogumum insallah. Ben de cok memnunum hocamdan. Allah yardimcimiz olsun :)[/
Çok teşekkür ederim. Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız. Benim burda sistemden yanlış girmişim. sat 1 kasım yani doğum da 8 ağustos görünüyor. :) aslında hemen hemen aynıyız. bakalım hangimizin önce olacak. sen normal mi düşnüyorsun peki doğumunu. hangi hastaneyi tercih ettin? ben şuan şanlıurfada görevliyim. ankarada ailem var orda olacak doğumum kısmetse. 2 hafta önce şükran hocanını yanına gittim. ayrıntılı ultrasyon falan istedi. kontrol etti. doğum listesine de yazdı. kesin gelicem diye. 32. hafta burda ol dedi bana. bakalım hayırlısı inşallah. Allahım yardımcımız olsun. Allahtan bi mani gelmezse ben epidural normal düşünüyorum. birlikte bilgi paylaşımında bulunursun çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...
Bende sukran hanimin hastasiyim. Senden bir hafta sonra dogumum insallah. Ben de cok memnunum hocamdan. Allah yardimcimiz olsun :)[/
Çok teşekkür ederim. Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız. Benim burda sistemden yanlış girmişim. sat 1 kasım yani doğum da 8 ağustos görünüyor. :) aslında hemen hemen aynıyız. bakalım hangimizin önce olacak. sen normal mi düşnüyorsun peki doğumunu. hangi hastaneyi tercih ettin? ben şuan şanlıurfada görevliyim. ankarada ailem var orda olacak doğumum kısmetse. 2 hafta önce şükran hocanını yanına gittim. ayrıntılı ultrasyon falan istedi. kontrol etti. doğum listesine de yazdı. kesin gelicem diye. 32. hafta burda ol dedi bana. bakalım hayırlısı inşallah. Allahım yardımcımız olsun. Allahtan bi mani gelmezse ben epidural normal düşünüyorum. birlikte bilgi paylaşımında bulunursun çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...
kendi takvimime bakıp yazmışım, pardon benim 8 ağustos aslında senden 2 gün önce görünüyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?