Ankara da tüp bebek doktor tavsiyesi.

birminikask2020

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
1.785
2.952
83
Ankarada Yeni bir tedaviye başlamak istiyorum birkaç doktora gittim bazıları elektrik tutmadı. 3 kere devlet hastanesinde rapordan faydalanmak için tedavi oldum ileri yaşta olumlu sonuç alan tavsiye verebileceğiniz ticari düşünmeyen iyiniyetli işinde ehil bir tüp bebek doktoru varmıdır?

Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başlamak üzereyim merkez araştırıyorum buradan iletişimde olabiliriz. Devlette hangi hastaneye gittiniz memnun kalmadınız mı

Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başlamak üzereyim merkez araştırıyorum buradan iletişimde olabiliriz. Devlette hangi hastaneye gittiniz memnun kalmadınız mı
şehir hastanesinde denedim. klasik bir tedavi. hatta son donmuşları hiç denemesem de olurmuş kaliteleri kötüymüş işte devlet olduğu için açıkca söylemiyorlar, sonuçlarımı özelde doktora götürdüm o söyledi. Zaman kaybı olmuş.

Peki devlette ücret ödeniyor mu özeldeki merkezler gibi
arada baya fark var rapor varsa devlete gidebilirsiniz ama raporun geçtiği özel merkezler de var rapordan faydalanırsınız ama orda da biraz daha fazla ücret ödeniyor diye biliyorum. şimdi fiyatlar nasıldır bilemiyorum.
ilaçlar aynı oranda ödeniyor merkeze ödeme konusunda fiyat farkı çıkabilir

Memorial Aygül Demirol ♥️ elinden gelenin en iyisini yapıyor. Yaş ileriyse birde başka bir yerde zaman kaybetme

Memorial Aygül Demirol ♥️ elinden gelenin en iyisini yapıyor. Yaş ileriyse birde başka bir yerde zaman kaybetme
Bende onunla bir görüşmek.istiyorum denemedim yaz sonu istiyorum ama fiyatlar çok uçtu malesef sizce yaş 38 çok mu negatif karşılar aygul hoca bahceci ye gittim Berfin hoca çok negatif konuştu geçen yol moralim bozuldu denemedim qma hep aygul aklımda

Bende onunla bir görüşmek.istiyorum denemedim yaz sonu istiyorum ama fiyatlar çok uçtu malesef sizce yaş 38 çok mu negatif karşılar aygul hoca bahceci ye gittim Berfin hoca çok negatif konuştu geçen yol moralim bozuldu denemedim qma hep aygul aklımda
İlk denememi berfu hocada yaptım negatif ikinci denemeyi yine onda yaptim yumurta 5 ci güne gelmedi iptal. Bahceciyi tavsiye etmiyorum .
Aygül hocamda ilk demede 8 haftalık hamileyim ☺️ ileri yaş için mükemmel bir doktor çok titizlikle çalışıyor kesinlikle bu işi para için yapmıyor elinden gelenin en iyisini yapıyor sonucum negatif olsaydı yine Aygül hocam derdim bu arada yaş 41 ileri yaş için gerçekten nokta atışı yapan bı doktor 👍 fiyat olarak bahceciden çok daha uygun

İlk denememi berfu hocada yaptım negatif ikinci denemeyi yine onda yaptim yumurta 5 ci güne gelmedi iptal. Bahceciyi tavsiye etmiyorum .
Aygül hocamda ilk demede 8 haftalık hamileyim ☺️ ileri yaş için mükemmel bir doktor çok titizlikle çalışıyor kesinlikle bu işi para için yapmıyor elinden gelenin en iyisini yapıyor sonucum negatif olsaydı yine Aygül hocam derdim bu arada yaş 41 ileri yaş için gerçekten nokta atışı yapan bı doktor 👍 fiyat olarak bahceciden çok daha uygun
Onu deneyeceğim nasipse özelden bana yuvarlak ta olsa bi fiyat yazarmısin gerçi hergun herseyin fiyatı değişiyor ama merak ettim altından kalkabilirmiyim çok teşekkürler bu arada cevap verdiğin için

Back
X