Ankara Tüp Bebek

Ne zaman bırakırsanız Allahım sana sığındım deyip çarenin doktor doktor gezmekte değil de Allahın bir nasip etmesi ile nice doktorlar nice teşhis ler ve doğru tedavi eden doktorları bize vesile kılacağına canı gönülden inansak o zaman daha yoluna girer herşey de. Galiba kendimce Allah'a tam teslimiyet kurup Sana bıraktım sen ne zaman istersen olur diyemediğimizden süreç üzüyor ve yoruluyoruz. Bu arada özellere tonla para vermeyin ilinin ehli serdar dilbaz ve ekibi infertilitede muayene e açmış şansınız varsa yarın için randevu alabilirsiniz. Doktoru araştırıp gidebilirsiniz.

Bahçeci nasıl acaba canım biz de orayı düşünüyoruz
Merhaba ben bahçecide görüyorum bu ay hatta regl olduğumda transfer olacak. 2. Tüp bebek tedavim. İlkine göre bahçeci o kadar güzel ki Berfu hoca her ince ayrıntısına kadar inceliyor tartarak konuşuyor açık açık herşeyi söylüyor. Ben embriyolog kısmında da Berfu hocadan da aşırı memnun kaldım. İlk tüp bebeğime göre kıyaslama yaptığımda çok çok ilgili ve yüksek bilgili.( bir önceki oda aşırı iyi bir hastaneydi )

Merhaba ben bahçecide görüyorum bu ay hatta regl olduğumda transfer olacak. 2. Tüp bebek tedavim. İlkine göre bahçeci o kadar güzel ki Berfu hoca her ince ayrıntısına kadar inceliyor tartarak konuşuyor açık açık herşeyi söylüyor. Ben embriyolog kısmında da Berfu hocadan da aşırı memnun kaldım. İlk tüp bebeğime göre kıyaslama yaptığımda çok çok ilgili ve yüksek bilgili.( bir önceki oda aşırı iyi bir hastaneydi )
Canım novaart ile bahceci arasında kaldık ağustos gibi gideceğiz

Cnm biz de kararsızız büyük ihtimalle novaart ile başlayacağız

Memnun musun cnm
Bahceci ile arada kaldık
Canım ben 2020 de ilk tedavimi oldum. 2021 de oğlum doğdu . 2 tane embriyo kalmıştı bu ay onu transfer oldum yarın test günüm. Mehmet hoca benim doktorum bilgili ve işinde uzman. Muayeneleri çok kısa sürer az konuşurlar. Bahçeci daha ilgili gelebilir sana bu açıdan. Karar senin tabi içine hangisi siniyorsa orada başla .

Canım ben 2020 de ilk tedavimi oldum. 2021 de oğlum doğdu . 2 tane embriyo kalmıştı bu ay onu transfer oldum yarın test günüm. Mehmet hoca benim doktorum bilgili ve işinde uzman. Muayeneleri çok kısa sürer az konuşurlar. Bahçeci daha ilgili gelebilir sana bu açıdan. Karar senin tabi içine hangisi siniyorsa orada başla .
Bizim ki erkek faktörlü
Bahceciyi seçeceğiz galiba

Bahçeci nasıl acaba canım biz de orayı düşünüyoruz
Bahçeci Ankarayı öneririm canım, benim sürecim su gibi geçti. Doktorum Yusuf Aytaç Tohma hocaydı. Her soruma ayrıntılı cevap buldum, her istediğimde ulaşabildim. Laboratuar kısmındanda memnun kaldım

Bahçeci Ankarayı öneririm canım, benim sürecim su gibi geçti. Doktorum Yusuf Aytaç Tohma hocaydı. Her soruma ayrıntılı cevap buldum, her istediğimde ulaşabildim. Laboratuar kısmındanda memnun kaldım
Canim biz de bahcecide karar kıldık
Pazartesi arayıp randevu alacağız
Biz de erkek kaynaklı

benim yaş 30 değerlerde iyi tüp bebek için 3 yılı doldurmam gerekecek dediler bizde şu an için bilkentte aşılama yapacağız olmazsa ekim özel tüp bebek düşünüyoruz
Bir cocugum var 5 yıldır olmuyor bana da tuğ bebek ücretsiz olur mu bilginiz varmı ucretlı olursa ortalama ne kdr olur

Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi oldum. Transferinin 4. Günü. Ben memnun kaldım. Yaşım 38 olduğundan raporlu olarak tedavimi oldum. Özelden fiyat olarak daha uygun. Ekip muhteşem. Gönlünüz rahat gidip tedavi olun.
Doktorunuz kimdi 41 yaşında 4 yıllık evliyim yaparlar mı? Toplam ne kadar ödediniz?

Doktorunuz kimdi 41 yaşında 4 yıllık evliyim yaparlar mı? Toplam ne kadar ödediniz?
Doktorum Gülnur Hoca. Benim tedavim raporlu oldu. 40bintl yakın harcama oldu. Sizin tedaviniz raporsuz olacağından size maliyeti 120bintl bulur. Benim ilk transfer tutmadı. Tamamiyle benle alakalı. Kafanın çok rahat olması gerekiyor tedavi sürecinde. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Back
X