Ankara da tüp bebek için hakan yaralı mı tolga ecemiş mi

Sssss77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
123
19
13
Kızlar ikisindede40 yaş riski almıyor diye biliyorum ben 37 yaşındayı. 3 doğal gebelik kaybım var genetikli tüp bebek yapıcaz hangisi daha başarılı bu konuda yaptıranlar yazabilir mi

Ben novaart da mehmet erdemde tedavi oldum yaş konusu hakkında bı bılgım yok ama işlerinde çok bilgili ve başarılılar ılk denemede pozıtıf

Sanırım 45 yaş üstü kabul etmiyor
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim eğer 40 yaşsa biraz sınırda kaldığım için strese girmiştim. Normalde baya tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi, aklımdaki isim zaten Tolga Hoca hatta bugün için randevu almıştım kendisinden ama geçen gün kendi doktorum eşimin yeni sonuçlarını görünce aşılama ya da takip yapabiliriz dedi öyle olunca ben de randevumu iptal ettim ama bilmiyorum iyi mi ettim kötü mü ettim.

Kimileri aşılama için sadece zaman kaybı diyor, kimileri tüp bebek maddi manevi zorlayıcı, başka şeylere şans vermeden bu yola çıkmamak gerek diyor. Yani özetle kafamda deli sorular...

Kızlar ikisindede40 yaş riski almıyor diye biliyorum ben 37 yaşındayı. 3 doğal gebelik kaybım var genetikli tüp bebek yapıcaz hangisi daha başarılı bu konuda yaptıranlar yazabilir mi
Merhaba, benim henüz tüp bebek tecrübem yok ama araştırdığım kadarıyla bu yola girecek olursam Tolga Hoca ile yürümek isterim. Hocanın hekimlik yönünün yanı sıra psikolojik/insani yaklaşımını çok övüyorlar ve okuduğum kadarıyla laboratuvarı da iyiymiş.

Aşılama ve diğer ilaç tedavileriyle zaman kaybetmeyin yaşta geçiyor yumurtaları boşa harcamış oluyor insan ve artık kalitede epey düşüyor doktorlarında kırk ve üzeri kabul etmemeleri daha çaresiz duruma sokabilir

Çok haklısınız, fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim Eşimle konuştuğumuzda 2-3 ay daha soft çözümlerle ilerlemeye karar verdik. Yine olmazsa en geç Eylül-Ekim gibi tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz.

İnşallah gerek kalmadan pozitif sonuç alırsınız

Novaart Mehmet Erdem de 5 yıl önce tedavi oldum pozitif sonuç aldım şimdi dondurulmuş transfer yaptıracağım temmuzda

Merhaba . 37 yaşındayım ve iki yıldır evliyim. Amh değerim 0,67 ve ilk tüp bebek denemem . Araştırıp Tolga Ecemiş le başladım tüp bebek yolculuğuma ve bugün kan testi sonucum pozitif . Tolga hocam gerçekten muhteşem birisi

Selam hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inş kaç yumurta toplandı sizden ve kaç embriyo oldu acaba bir de taze transfer mi

Selam hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inş kaç yumurta toplandı sizden ve kaç embriyo oldu acaba bir de taze transfer mi
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 11 yumurta toplandı . 5. Güne giden 7 embriyom oldu . 4 tane genetik e gönderdik 1 tanesi normal geldi . Dondurulmuş embriyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…