• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz varmii???

ilk defa tüp bebek tedavisine baslayacagiz ankarada iyi bir doktor arıyorum. önerebileceginiz birileri varmii???
ben Eylül ayında Cebeci Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Murat Sönmezer ile denedim ik tüp bebeğimi. muayenehanesine gittim ve sonraki takiplerimi cebeci tıpta yaptı çok ilgili ve bence işinde uzman bir doktor.

Teskkurrt, post: 37292125, member: 630838"]ben
ben Eylül ayında Cebeci Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Murat Sönmezer ile denedim ik tüp bebeğimi. muayenehanesine gittim ve sonraki takiplerimi cebeci tıpta yaptı çok ilgili ve bence işinde uzman bir doktor.

Tsk ederim sizin promlem neydi acaba bende pcos ve kan pihtilasmasi var esiminde sperm genetiginde bozukluk var :s ve medicanada gecen ay ilk denememizi yaptik ama olumsuz sonuc aldik :( olumsuz sonucundan sonra kan pihtilasmasi ve genetik bozukluk oldugunu ogrendik isimiz gittikce zorlasiyorrr :(((

bende pcos hastasıyım ve murat hocanın bu konuda yazılmış bir sürü makalesi var. ayrıca bende de faktör V mutasyonu var. clexane kullanıyorum. benim bu sorunlarım zaten vardı ve biliniyodu murat hocaya da anlattım ona göre bir tedavi şekli uyguladı. bence umudunu kaybetme ben direk bu sorunlarla başladım ama Rabbim ol deyince önünde hiçbir şey duramaz. Allah hepimizn yardımcısı olsun

bende pcos hastasıyım ve murat hocanın bu konuda yazılmış bir sürü makalesi var. ayrıca bende de faktör V mutasyonu var. clexane kullanıyorum. benim bu sorunlarım zaten vardı ve biliniyodu murat hocaya da anlattım ona göre bir tedavi şekli uyguladı. bence umudunu kaybetme ben direk bu sorunlarla başladım ama Rabbim ol deyince önünde hiçbir şey duramaz. Allah hepimizn yardımcısı olsun

AMINN ins. Clexane igne mi hergunmu yapiosun. Suan gebesin demi???

merhaba , bebeğin hayırlı olsun. Ortalama olarak toplam maddi ne kadar tuttu? Gonal F mi vuruldun? Kaç yumurtan gelişti acaba? ben 1 tüp 2 aşılama denedim negatif hepsi. Bu mart ayında bir kez daha deneyeceğiz nasipse..

Maltepe de Başkent Kadın Doğum Merkezinde Prof. Dr. Hulusi B. Zeyneloğlu' nu kesinlikle tavsiye ediyorum. Öncelikle insan daha sonra dr kimliğiyle, hastalarına olan samimi yaklaşımıyla on numara bir insan. Sizinle açık açık herşeyi konuşup bir yandan moral verirken bir yandan en doğru çözümü sunuyor. Onun sayesinde ilk tüp bebek denememizde başarılı olduk :) Kılı kırk yarararak yaptığım araştırmalar sonucu bulup, tedavi olmaya karar verdiğim bu harika insan bize hayatımızın en güzel hediyesini verdi.Bu yüzden sonuna kadar tavsiye ederim.Ayrıca maliyet açısından bakıldığında da vakıf üniversitesi olduğu için devlet kadar ucuz değil belki ama özel hastanelerden çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim.

Back
X