• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek merkezi önerisi

cekirdeksizdomates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
10
1
1
34
Merhaba kızlar, sizlere kendimi bahsedeyim. Ben 1 yıla yakın süredir tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum 2 deneme geçirim ikiside negatif. İlk denemede tek embriyo oluştu kalitesi orta idi ve tutmadı. İkinciye başladığımızda doktorum bende hidrosalpenks olabileceğini söyledi ve rahim filmi istedi. Hemen çektirdim ve 1 tüp tıkalı çıktı. Tüp ameliyatı oldum ve sol tüpüm alındı. Ayrıca çikolata kisti hastasıyım ve ameliyatta onlarda alınmasına rağmen ikinci tedavide yeniden nüksettiğini öğrendim yani kanser gibi vücuttan gitmiyor bir türlü. Bu arada ikinci tedavi dede yine 1 embriyo oluştu bu iyi kalitede dendi. Fakat bu transferde tutmadı. Ayrıca ilk tedavide histerekopide oldum ve rahmimde bir sorun olmadığı söylendi. Anlayacağınız bütün tuşlara basmama rağmen sonuca ulaşamıyorum. Gittiğim özel klinik tavsiye üzerineydi ama şimdi yeniden denersem farklı bir yer düşünmeli miyim diye düşünüyorum. Benim gibi yollardan geçip sonuca ulaşanlar tavsiyelerinizi rica ediyorum.🙏🏼

Merhabalar oncelikle gecmis olsjn cok. Bende laparosskopi oldum tuplerimin biri alindi ve digeri de kist kapliymis temizlendi kisaca boyle ozetleyeyim. Bb tup merkezinde oldu butun tedavim ve ikinci ttansferden sonra cok sukur hamileyim. Ben her seyden cok memnun kaldim. Gonulden tavsiye ederim

Merhabalar oncelikle gecmis olsjn cok. Bende laparosskopi oldum tuplerimin biri alindi ve digeri de kist kapliymis temizlendi kisaca boyle ozetleyeyim. Bb tup merkezinde oldu butun tedavim ve ikinci ttansferden sonra cok sukur hamileyim. Ben her seyden cok memnun kaldim. Gonulden tavsiye ederim
Size de çok geçmiş olsun ve çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hangi hocada tedavi gördünüz acaba

Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede güzel bir sonuca ulaşırsınız 🌸 bizim tedavimiz Centrumda Recai Pabuccuda devam ediyor, Aralıkta transfer olacak her şey yolundaysa.
Görüşmenizi tavsiye ederim, dünya tatlısı bir hoca. Ekibi de öyle.

Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede güzel bir sonuca ulaşırsınız 🌸 bizim tedavimiz Centrumda Recai Pabuccuda devam ediyor, Aralıkta transfer olacak her şey yolundaysa.
Görüşmenizi tavsiye ederim, dünya tatlısı bir hoca. Ekibi de öyle.
Çok teşekkür ederim🌸 sizde umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🩷 sizin kaçıncı deneme peki ve herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı

Çok teşekkür ederim🌸 sizde umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🩷 sizin kaçıncı deneme peki ve herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı
İnşallah 🌸 Bizim ilk denememiz, ben 36, eşim 41 yaşında olduğumuz için 9 ayın sonunda artık başladık tüp bebek tedavisine. Bizde çok büyük bir sorun yok, yaşla amh düşmeye başlıyor tabii, eşimde de ileri hızda ufak bir sorun var. Hatta haziranda ilk gittiğimizde olmaması için bir sebep yok, 3 ay takviyeyle denemeye devam dediler, bizi de bu yaklaşımları yakaladı. Maalesef doğal yoldan olmadı, dondurulan tek embriyoyla transferi bekliyoruz.

Nuray bozkurt. Gazide hoca kendi kliniği var, genartla çalışıyor. İlk denemede tedavimiz başarılı oldu çok şükür.

Bahçeci de tüp bebek ücretleri ne kadar çok yüksekstir diye düşünüyorum
Etlik şehir hastanesinin tüp bebeği bence iyi ve raporunuz çıkarsa çok uygun çıkmazsa da özele göre uygun
Oranın laboratuvarı nasıl peki gelişmiş mi çünkü biz bu sefer sperm ve yumurta kalitesine iyice bakılsın genetikleri ölçülsün pgt yapılsın istiyoruz, artık boşa kürek çekecek gücümüz kalmadı 😔

Siz soru sorup size sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz sanırım
Niye öyle bir şey yapayım 🤦🏻‍♀️ kafam bi dolu olduğu için sorunuza unuttum yazmayı. Ben girişte 111 binle başladım geçen sene 60 bin histereskopi oldum sonra da 99 bin ikinciye ödedim. Ama bu fiyatlar zamlandı yüzde 10 civarı artış oldu sanırım

Niye öyle bir şey yapayım 🤦🏻‍♀️ kafam bi dolu olduğu için sorunuza unuttum yazmayı. Ben girişte 111 binle başladım geçen sene 60 bin histereskopi oldum sonra da 99 bin ikinciye ödedim. Ama bu fiyatlar zamlandı yüzde 10 civarı artış oldu sanırım
İşte çok yüksek fiyatlar . Birde negatif sonuçlanınca maddi manevi zarar
Etlik şehirde transfer ve dondurma ücreti toplamda 17 bin rapor çıkıyorsa . Çıkmıyorsa 55 /60 bin tl
Düşünürseniz diye bildiklerimi söylüyorum

İşte çok yüksek fiyatlar . Birde negatif sonuçlanınca maddi manevi zarar
Etlik şehirde transfer ve dondurma ücreti toplamda 17 bin rapor çıkıyorsa . Çıkmıyorsa 55 /60 bin tl
Düşünürseniz diye bildiklerimi söylüyorum
Teşekkür ediyorum yorumlarınız desteğiniz için 🌸 evet biz bir kere olsun en iyisi olsun diye düşündük maddi manevi seferber ettik ama umduğumuz gibi olmadı maalesef şimdi zaten yeni bir sürece başlıcak durumumuz da kalmadı, bu süreci araştırma süreci olarak geçireceğim. sizin durumunuz nedir peki kaçıncı denemeniz oldu gebeliğiniz var mı

Teşekkür ediyorum yorumlarınız desteğiniz için 🌸 evet biz bir kere olsun en iyisi olsun diye düşündük maddi manevi seferber ettik ama umduğumuz gibi olmadı maalesef şimdi zaten yeni bir sürece başlıcak durumumuz da kalmadı, bu süreci araştırma süreci olarak geçireceğim. sizin durumunuz nedir peki kaçıncı denemeniz oldu gebeliğiniz var mı
Bende siz gibi bir kere olsun temiz olsun artık parasında değilim diye Acıbadem Kayseri Mustafa taş hocaya gittim aşırı ilgi yoktu bence başarısız oldular diyemem ama çok çok pahalı en son eşimle hesap yaptığımızda 3 transfer histereskopi rahime çizik embriyo yapıştırma derken 350 bin TL gitmiş .. 🫩

Back
X