Bi kere başarısızların neden olmadığına dair daha ilk muayenede bir varsayımı oluştu. İlk 2 başarısız da değildi yani hiç tutmadı değil, gebelik oluştu fakat 1.si dış gebelik 2.si de gelişimi durdu. Senin bunlar bence genetik kaynaklı dedi. Muayeneler ilerledikçe bu hipotezini doğruladı. İlk 2 denememizde benim 4-5 yumurta zor elde edilip 1-2 tanesi zola zor devam ediyordu ve kalitesiz oluyorlardı, o takip edilen 5 gün çok sancılı ilerliyordu. Hulusi hocada 8-9 yumurtam oluştu, ben şok. Bugün opu oldum, 8 tane toplandı ve bu benim için bir mucize! Embriyo kalitesi için aylar önceden hazırlığa başladık. Yumurta geliştirme döneminde her muayeneden sonra ilaç dozlarım yeniden düzenlendi.
Ha devletteki uygulamadan da bahsedeyim; standart bir prosedür... 1. olmadı neden olmadı acaba 2.de farklı bir şey uygulayalım diye bir düşünce yok. Bu kadar.
Keşke ve keşke diyorum manevi ve maddi olarak ve psikolojik olarak da bunu söylüyorum hiç ama hiç devlette zaman kaybetmeseydim... Benim ilk başta devleti seçme sebebim rapor çıkabiliyor olmasıydı maddi kaynaklıydı yani.
Ayrıca Hulusi Hocam, hastaya olan yaklaşımı ve eşli olarak yaklaşımı da

net ve dğzu, böyle olduğu için şöyle olabilir vs gibi çelişkili cümleleri yok, net; bu buysa böyledir bitti ve her dediği de %95 olasılıkla evet öyle oluyor.