- 21 Kasım 2015
- 55
- 15
- 38
- 37
- Konu Sahibi fatos____2019
-
Tavsiye edilecek doktor ve hastane arıyorum arkadaşlar tavsiyeleriniz nereler ve kimler?
Canım bende ankaradayim 4 buçuk haftalik hamileyim . Bende araştırıyorum ama bulamadım henüz sincan koru hastanesi ni düşünüyorum bi de medicalpark ki tavsiye ediyorlar ama uzak kalıyor orası
kızlar koru hastanesi balgat iyi diye duydum.ben akay hastanesine gidiyorum.akrapolede iyi diyorlar.hamileliğimin başında araştırdım.umarım yardımcı olabilirim size.
Canim eger devlet hastanesi dusunursen yenumahalle devlet hastanesi senem hanimi oneririmYenimahalle de oturuyorum ben yeni taşındım ondan bir haberim Ankaradan ve hastanelerindensenin daha ilk zamanlar mış daha vaktin var bulursun iyi bir hastane inşallah bakalım bende araştırmaya devam ediyorum hem yakın olması hemde çok abartılı ücreti olsun istemiyorum.
Yenimahalle de oturuyorum ben yeni taşındım ondan bir haberim Ankaradan ve hastanelerindensenin daha ilk zamanlar mış daha vaktin var bulursun iyi bir hastane inşallah bakalım bende araştırmaya devam ediyorum hem yakın olması hemde çok abartılı ücreti olsun istemiyorum.
devlet hastanesi olarak bende yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum, bu ara pek iyi şeyler duymuyoırum. özele gitmek istersen metronun hastane durağında Turgut özal var fiyatlarıda bir çok hastaneye göre uygun görünüyor
Şimdi Turgut Özal hastanesini aradım 100lira bazı doç.dr.150lira olarak muayene ücret bilgisini verdiler doğum ücretini telefonda söylemiyorlar gidip öğrenmek gerekiyormuş yeni doğan ünitesi var mı onu sormayı unuttum.
Tavsiye edilecek doktor ve hastane arıyorum arkadaşlar tavsiyeleriniz nereler ve kimler?
Turgut Özal hastanesinde Doc.Dr.Zehra candan hoca var kesinlik tavsiyem. 150 tl muayene. Cok deneyimli ve guler yüzlü. Hastane zaten cok temiz ve güzel
Akropol Bülent Bey diyorum. iki doğum yaptım. ilkinde felç oldum sanmıştım. Bülent beyde yaptığım doğumda gece kalkıp bebeğime kendim baktım. doğumum o kadar güzeldi ki. üstelik benim hamileliğim riskliydi Bülent bey hem bütün önlemleri aldı hem çok rahatlattı. Yalnız şimdi randevu almaya kalksanız doğum sonrasına alabilirsiniz anca. benimki tamamen şans olmuştu. Fiyatları da piyasaya göre daha uygun. bana yanlış fiyat söylemişler, Bülent bey 500 tlsini cebinden vermiş benimkinin.
Doğum fiyatını daha önce konuşmuştum, 1500-2000 arası + epidural istersen 500 Tl alıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?