Ankara Doktor Önerisi Ve Doğum Paketleri

Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi imiş doktoru. Kadın doğum için Liv’e hiç gitmedim ama farklı bölümlere gittiğimde hep memnun kaldım. O yüzden seviyorum o hastaneyi. Arkadaş da doğumdan memnun kalmış. Forumda aratınca da çıkıyor 1-2 yorum

Merhabalar . Uzun zamandır buralara gelmiyorum kusura bakmayın yeni gördüm. Liv hosbital 80 bine Nazlı topfedaisi ile anlaştım 🩷

Benim doktorum da Nazlı hoca. 2 arkadaşım da kendisinde doğum yaptı. Onlar da memnun kaldılar ben de memnunum 🤗 hastalandığımda gece saat fark etmeden mesajlara cevap verdi, öğle arasını bırakıp benimle ilgilenmişti. 🥰

Benim doktorum da Nazlı hoca. 2 arkadaşım da kendisinde doğum yaptı. Onlar da memnun kaldılar ben de memnunum 🤗 hastalandığımda gece saat fark etmeden mesajlara cevap verdi, öğle arasını bırakıp benimle ilgilenmişti. 🥰
Henüz ben 1 muayene oldum ama bunları duymak beni cok mutlu etti 🩷 muayenede güzel ilgilendi bizimle. ikinci muayenemi bekliyorum şimdi 🌸🐣

Keçiören medical parkta erkek bir dr için arkadaşım paket aldı. İndirimli fiyattı tabii. 75 bindi herhalde. 79 küsurdu.

Ben istanbulda bi dr için sordum medical parkta 110 bin dediler. Prof.
Diğer drlar için 90 bindi fiyat aynı hastanede. Ama 2-3 ay önce
Şimdi artış var mıdır bilemiyorum
Ankara daha uygun sanırım
medikal park hastaneleri bu paketlere taksit yapıyor mu bilginiz var mı

Back
X