Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi imiş doktoru. Kadın doğum için Liv’e hiç gitmedim ama farklı bölümlere gittiğimde hep memnun kaldım. O yüzden seviyorum o hastaneyi. Arkadaş da doğumdan memnun kalmış. Forumda aratınca da çıkıyor 1-2 yorum
Benim doktorum da Nazlı hoca. 2 arkadaşım da kendisinde doğum yaptı. Onlar da memnun kaldılar ben de memnunum hastalandığımda gece saat fark etmeden mesajlara cevap verdi, öğle arasını bırakıp benimle ilgilenmişti.
Benim doktorum da Nazlı hoca. 2 arkadaşım da kendisinde doğum yaptı. Onlar da memnun kaldılar ben de memnunum hastalandığımda gece saat fark etmeden mesajlara cevap verdi, öğle arasını bırakıp benimle ilgilenmişti.
Keçiören medical parkta erkek bir dr için arkadaşım paket aldı. İndirimli fiyattı tabii. 75 bindi herhalde. 79 küsurdu.
Ben istanbulda bi dr için sordum medical parkta 110 bin dediler. Prof.
Diğer drlar için 90 bindi fiyat aynı hastanede. Ama 2-3 ay önce
Şimdi artış var mıdır bilemiyorum
Ankara daha uygun sanırım