Ankara da yaşayanlar yardıminıza ihtiyacım var

Çayyolu bakın. Rakamınız gayet iyi. Ayten şsban diri ydi sanırım okulun adı da araştırın.
 
Ben adanalıyım ankarada okuyorum. Bana kalırsa bizlerin adanada alıştığı gibi geniş evler eryamanda var. Çukurambar, öveçler, ayrancı da güzel. Acaba okul araştırıp da iyi okulların olduğu muhitte mi ev bakmalısınız madem eşinizin işi ofiste değilse. Eryaman kızılay tarafına falan azcık uzak ama ankarada metroyla ulaşım çok daha rahat adanaya göre. Metromall avm denilmiş yukarda, o taraflara eryamana bakmanızı öneririm ben.
 
Çoğunluk Çukurambar önermiş ama ben tavsiye etmem. Çayyolunda Ümitköy, Koru gibi mahalleleri önerebilirim. Ben de Ümitköyde oturuyorum çok memnunum oturduğum muhitten geneli nezih insanlar. Eryaman da gayet güzel, genelde orta gelirin yaşadığı, belli bir eğitim kültür seviyesinde olan komşularınız olur. Çukurambar gibi her yeri beton dolu da değil. Ancak etap farklarına bakın; 2. etap ve 5. etap iyi genelde. Oran Sitesi de güzel ama kışın işe okula gitmesi eziyet olur. Bahçelievler-Emek civarı olabilir ama kiralar yüksek ve park yeri sorunu çekebilirsiniz. Biraz araştırırsanız Beytepe ve Beysukent de olabilir, Beytepe biraz pahalı ama 2500e çıkabiliyorsanız güzel evler bulabilirsiniz. Ankastre olayını falan bilemem tabi onu araştırırsınız, ben muhit olarak önerilerde bulunuyorum. Kolay gelsin :)
 
Abla ne ettin sen yaa 2000 2500 diyon ev bulabilir iyim diyon villa tutarsın yapma.. Ama şunu söyleyim emşakçıya gittiğin zaman bu kriterleri söyle ama fiyat konusunda çekimser davran hemen dediğin fiyatı söyleme iyi evler çıkar karsına
 
O butce ile cok rahat bulursunuz hemde . Ayrica buradada yeni binalar ankastreli genel olarak Ankara'mizi gomdurmem ama tabii bazi ev sahipleri cikariyor yada mutahitle anlasip koydurmuyor gibi durumlar olabilir.
 
Eşimin işi arabayla yani ofis iş degil geziyor sürekli o yüzden heryer olabilir öncelik ilkokul ve ev

Bahcelievlerde giyinme odası cooook zor

Konu sahibinin 3 kriterinden biri
 

Tabiki bulursunuz eryaman Göksu park civarında bi sürü yeni site var bu kiralarda
 
Bence öncelik büyüğün lisesi olmalı

Ankara kocaaaaaman şehir

Her tarz okul her tarz öğrenci var

Ona uygun yeni geldiği bir ilde uyum sağlayacağı başarısını artıracağı yahut en azından düşürmeyeceği bir okul lazım

Onun okulu temellendirilince küçük için okul bulunup yakınlarda da ev aranır

Ankastreymiş giyinme odasıymış neden öncelik olsun

Yani okulu iyi düzgün bir semtte ferah bir ev bulunca giyinme odası yok denmez ki alın ucuzundan bir dolap olur biter

Ya da giyinme odalı 2500 kira, giyinme odası yok 1500 deyince aradaki 1000 tl ye dolap da alınır dışarıda yemek de yenir

Önceliklerinizi fayda maliyet analizlerinizi değerlendirin derim

Hayırlı olsun
 
Çok teşekkür ederim önerileriniz için okulları araştirip ona göre ev bakcam artık daha mantıklı geldi hayırlısı olsun
 
bence emlakçıya verecegınız kıra bedelını soylemeyın maks 1500 dıyıverın...
 
 

Eger 2500 kiraya ayirabilecegin butcen varsa üzerine 500 de sen koyup krediyle ev alabilirsin.
 
cukurambar tavsiyesi cok gelmis ama hic degerlendirmeye bile almauin derim. aile yasantisina uygun bulmuyorum.


direkt site adi vereyim mesa koru sitesinden ev bakin, kucuk oglunuz da icindeki okulda okur. her turlu ihtiyacinizi da merkeze inmeden karsilayabilirsiniz alisma sureci icin de kolay olur. bu site olmasa bile civarindan bakin derim.
 
Yenimahalle hem okul hem muhit hem de ulaşım açısından güzeldir. Ama Yenimahalle semtlere bakmayın. Merkez olarak bakın.
Batıkent de güzel ulaşım olarak. Bütçe olarak çok rahat bulursunuz. Bin, bin beşyüz TL ye azıcık merkezden uzak villalar bile var yani. :)
Orda büyüdüm birçok açıdan iyidir.
Semt olarak çok değişir, her semttinde oturamam ben mesela.
 
Ümitköy bölgesine bakacaksınız.
Yani çayyolu konutkent fatih sultan yaşamkent alacaatlı incek beytepe vs.
2500 e bulunur, 2bin de var ama en azından 5 6 senelik bina olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…