Arkadaşlar, ben Ankara'ya 2004'te taşındım ve gelir gelmez en iyi lazer merkezini bulmak için uzun süre araştırma yaptım. En sonunda hem makinası hem hijyeni hem fiyatları hem de güler yüzüyle TG Lazer de karar kıldım. Kızın yaşıtımız olması ayrı bir avantaj da oldu benim için. Önce genital bölgemle başladım, sonra koltuk altı, bacaklar ve yüz. Genital bölge ve koltuk altımı bıraktım benim için yeterli sonucu aldım. İnanırmısınız 3 ay oldu almayalı hiç rahatsız edici bir görüntü yok, çıkanlarda ayva tüyü gibi. Bacaklarıma bir kes gittim onun bile faydasını gördüm. Şimdi sadece çeneme gidiyorum. Orda henüz sonuç alamıyorum ama bunun düzensiz gitmemle ve biraz da hormonlarımla alakası var sanırım çünkü prolaktinim yüksek. En son bu hafta gittim ve gittiğimde sizelere iletmek için fiyatları sordum, meğer kısa süreliğine bir kampanya yapmışlar. Bir kaç örnek vermek gerekirse
Koltuk altı 50
Tüm bacak 300
kasık bölgesi 50
genital bölge 100
tam yüz 80 vs vs
Telefonda vereyim xxxxx Tuğba Hanım doğum yaptı, İlknur Hanım orda, ben de müşteirlerden Esra,umarım faydası olmuştur. Bben de sizlerden cilt bakımında güzel uygun bir yer varmı Ankarada onu öğrenmek isterim..