Ankara daki zel bilgi hastanesi

sevgiyle

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
221
2
296
Ankara
kızlar ankaradaki özel bilgi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı kontrolüme oraya gittim sanırım bundan sonrada oraya gidicem ve doğumumuda orda yapıcam daha önce bu hastaneye gitmiş olanlar görüşlerini ve bilgilerini benimle paylaşırsa çok sevinirim

kızlar orda doğum 1000 ytl ymiş.ben araştırdım..muayene farkı da 20 ytlymiş.hastane güzel diyolar ben hiç gitmedim giden arkadaşalrım var..ama orda doğuma o kadar para veren kadar özel ulus hastanesi var benim doğum yapmayı düşündüğüm 400 ile 500 arası normal doğum..orayı tavsiye ederim...zekai tahire sadece tahliller için gidin hiç para ödemezsiniz...bide daha gününüz var iyice araştırın...iyi düşünün derim ben..diğer arkadaşlar nasıl yapıyor ankarada bilmiyorum ama benim bildiklerim bunlar eğer özel doktor istersenizde kendi doktorumu tavsiye ederim şiddetle.çok iyidir dalında...hepinize hayırlı doğumlar...

sezryan fiyatını sorrmadım canım öğrenebilrim istersen nette telefonu var ordan bi ara sor ben doktoruma da sorabilirim ama 2 hafat sonra gideceğim...
benim doktorum o hastanenin kadın doğum bölümünü işletiyor.doktoruma güvendiğim için biliyorum hastaneyi bide elektrik işlerini benim çalıştığım şirket yapmıştı...çok öenmli bi nokta var.eğer ssk lı yada bağkurluysanız ve çalışıyorsanız doğum yaptığınız hastanenin kurumunuzla anlaşması yoksa 4 aylık izin paranızı alamazsınız.

o zaman akay hastanesinde yap canım.ne güzel emekli sandığı gibisi varmı...
benim doktorum selahattin kükner...tunus caddesinde ...elit med adında kliniği var.bi de çayyolunda var kliniği.çok deneyimli.ablamın doğumunu yaptırmıştı 10 sene önce...120 ytl muayenesi ama kesinlikle değer....

anlaşması var bildiğim kadarıyla bi telefonla sorabilirsin canım.evet arkadaşın ediği gibi mesa da güzel.birde güven hastanesi de emekli sandığına bakıyor..ücret çok vermezsiniz.çok az olur yani.eşin çalışıyorsa fark nerdeyse almıyorlar bile..

ben güven bayındır ve mesayı araştırdım. güven mesadan daha pahalı. 500 ytl fark ediyordu. mesa hem ilgi hem de kullandıkları mlz den dolayı daha iyi.

ben normal yapacağım inşallah.eğer bi sorun olmazsa epiduralli normal inşallah....doğum işi gerçekten zor...son zamanlr daha zor valla...

Back
X