Ankara daki zel bilgi hastanesi

görümcem 2 ay önce bilgi hastanesinde doğum yaptı sezeryan 500 600 civarında birşey ödedi. 1000 lra falan nerden çıktı siz niye öyle diyosunuz anlamadım bende 21 haftalık hamileyim oraya kontolere gidiyorum doğumumuda ordaya yapmayı planlıyorum çok memnunum dr umdan görümcemde çok memnun kaldı hastaneden tavsiye ederim

görümcem 2 ay önce bilgi hastanesinde doğum yaptı sezeryan 500 600 civarında birşey ödedi. 1000 lra falan nerden çıktı siz niye öyle diyosunuz anlamadım bende 21 haftalık hamileyim oraya kontolere gidiyorum doğumumuda ordaya yapmayı planlıyorum çok memnunum dr umdan görümcemde çok memnun kaldı hastaneden tavsiye ederim
oda ücreti dahil 600 lira mı bende 30 haftalık hamileyim ve oraya gitmeyi düşünüyorum doktorunuz kim acaba

normal doğum 600 genel anestezi ile sezeryan 600 spinal sezeryan 750 kızlar ben sordum 18 haziranda orada doğum yapıcam sezeryanla.benim dr. um selçuk bey memnunum kendisinden

Son düzenleme:
pikolata benim msj sayım 100 olmadığı için özelden yazamadım sana burdan cvp vereyeim dedim umarım görürsün

emekli sandığını karşılıyo diye biliyorum ama pek emin değilim . muayene ücreti olarak 22 lira ödüyorum kan tahlilleri falanda pek bişi tutmuyo 8 lira falan oluyo bi tek ayrıntılı ultrasyona 50 liraydı sanırım ööyle bir ücret ödedim gayet güzel bi hastane çok memnunum doğumumuda orada yapacağım mine hanıma gidiyorum ben

Back
X