• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara devler hastaneleri doğum süreci

cerendmrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ankarada devlet hastanesinde doğum yapanlarınız var mı tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız ben 11 haftalık hamileyim şimdilik Sincan devlet hastanesinde kontrole gidiyorum fakat doktorlar oldukça ilgisiz sorularıma cevap bile vermiyorlar tahlillerime detaylı bakmıyorlar muayene 2 dk sürüyor aynı anda 2 hasta içeri alıyorlar derken devlet hastaneleri süreci beni yıprattı şehir hastaneleri de evime çok uzak ki daha önceki tecrübelerimden şehir hastanelerinin de farklı olmadığını düşünüyorum acil bir durumda gidip gelmesi zor olacağı için sincan eah yi tercih ettim ama devlet hastanelerindeki tavırdan sonra özel bir hastane arayışına girdim önerilerinizi merak ediyorum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ben etlik sehir hastanesinde doğum yaptım çok ilgiliydiler kontrollerde bile tek kişi girebiliyor doğum da bir odanın içinde tek senin yatısını yapıyorlar sonra da doğum olınca bebeğine kavuşuyorsun bütün doktorlar ilgili bence

Merhaba ankarada devlet hastanesinde doğum yapanlarınız var mı tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız ben 11 haftalık hamileyim şimdilik Sincan devlet hastanesinde kontrole gidiyorum fakat doktorlar oldukça ilgisiz sorularıma cevap bile vermiyorlar tahlillerime detaylı bakmıyorlar muayene 2 dk sürüyor aynı anda 2 hasta içeri alıyorlar derken devlet hastaneleri süreci beni yıprattı şehir hastaneleri de evime çok uzak ki daha önceki tecrübelerimden şehir hastanelerinin de farklı olmadığını düşünüyorum acil bir durumda gidip gelmesi zor olacağı için sincan eah yi tercih ettim ama devlet hastanelerindeki tavırdan sonra özel bir hastane arayışına girdim önerilerinizi merak ediyorum

Merhaba❤️ Ben de devlete gidiyorum. İyi doktorlar da var kötü olanlar da var. Doğum da devlette olacak benim. 11 haftalık❤️ Riskli bir durumun yoksa çok sık gitmene gerek yok. Tabii seçme şansınız varsa özele gidin ama yoksa devlet de iyi. Bilkent de iyi.

Ben de 18 eylül 2025 de Sincan devler hastanesinde doktor fatih dermir le doğumumu yaptım makat gelişi olduğu için sezeryana alındım doktor çok ilgisiz görünüyordu ama harika bir doğum deneyimi yaşadım doğum esnasında ebesinden anestezi uzmanına kadın doğum doktorundan asistanına hasta bakıcıya kadar çok yardımcı ve kibarlardı yeni doğan hemşiresi doğumdan hemen sonra henüz dikişlerim atılmadan bebeğimi tutarak emzirtmeye çalıştı ten temasını gerçekleştirdi hiç beklemediğim bir ilgi ve alakaydı doktorum biraz ilgisiz görünüyor ama harika bir dikiş ve kolay bir doğum sağladı odama sedye ile giderken hasta bakıcılar ısrarla başımı kaldırmamamı söyledi eğer kaldırırsam baş ağrısı yaşayabileceğimi bana anlattılar bebeğimi görmek istediğini söylediğimde sedyeyi görebileceğim pozisyonda ayarladılar doğum sonrası 3 gün hastanede kaldım odam tek kişilikti kadın doğuma asistanları çok ilgiliydi bebeğim 1 gün sarılık nedeniyle yoğunbakımda kaldı orada da anne bebek dostu hastane olduğu için 3 saatte bir emzirmeye gidiyorduk uzun süre bebeği kalan anneler anne otelinden ücretsiz faydalanabiliyorlar ben doğum olarak güzel bir deneyim yaşadım

Back
X