- Emoji Skoru
- 726
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gazi hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorumda nasil randevu alabilirim birde hangi doktoru onerirsinizgazide 5bin guncel fiyati diye biliyorum yaptirip cok memnun olan cok kisiye rastladim
Ne kadar fiyat ödüyorsunuzayin son 2 is gunu aliyorsunuz randevuyu.. ya ariyorsunuz ya da internetten aliyorsunuz. benim eylulde ameliyatim var. ameliyat olanlar yazabilirse doktor onerilerini daha iyi olur eminim![]()
Merhaba genel olarak memnun musunuz burnunuz kalın derili miydi ögrenebilir miyim?ben gazide samed hocaya ameliyat oldum aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Rica etsem fotoğrafını atabilir misiniz? Bir de randevu olduktan sonra ne zaman ameliyat oldunuz? Genelde Gazi'de çok sıra olduğu söyleniyor da o yüzden sordum.benim burnum ince deriliydi. su an burnum bir tik fazla kalkik gibi ama sikayetci degilim daha inecegini dusunuyorum. inmese de beni rahatsiz etmiyor. surec boyunca hic morarmam olmadi diyebilirim sisligimse cok cok az oldu. kisacasi simdilik memnunum. tabi daha 2 haftalik oldugu icin net oturmadi burnum fakat hic kafamda kurdugum gibi zorlu bir surec olmadi. tavsiye ederim.
merhaba bana da özelden detaylı bilgi verir misiniz rica etsem nasıl randevu aldiniz ne dediler ne zaman sıra geldi ne kadar ödediniz vsbenim burnum ince deriliydi. su an burnum bir tik fazla kalkik gibi ama sikayetci degilim daha inecegini dusunuyorum. inmese de beni rahatsiz etmiyor. surec boyunca hic morarmam olmadi diyebilirim sisligimse cok cok az oldu. kisacasi simdilik memnunum. tabi daha 2 haftalik oldugu icin net oturmadi burnum fakat hic kafamda kurdugum gibi zorlu bir surec olmadi. tavsiye ederim.
Merhaba ben bu doktora ameliyat olmadım başka bir doktora ameliyat oldum. Size de çok geçmiş olsun.şu adamdan uzak durun ya. esabil eker, mahvetti burnumu. üstelik bir de revizyon yaptı kulagımdan kıkırdak alarak onu da mahvetti. 6 sene gecti daha şimdi başka bir doktora revizyon olacagım. tek söylediği yaparız ederiz, propppppplem yok. probleme de proplem diye diye mahvetti hayatımı. kendi burnum daha güzeldi. lütfen başkasını bulun.
o kadar sinirliyim ki sırf belki birini kurtarırım diye kaydolup yorum yazdım. lütfen uzak durun. zaten incelseniz her burnu aynı yaptıgını fark edeceksiniz.
bir de fiyatlarını okudum inanamadım. kesinlikle hak etmiyor. ona ameliyat olup revizyon olmak zorunda kalmayan varsa tebrik ederim bayagı sanslıymıs.
( meme vs yatırmak isteyenler de lütfen iyice araştırsın, onların yorumlarında da olumsuz durumlar gördüm)
çok yazık zamanımıza paramıza çektiğimiz acıya. özgüvenimi çok zedeledi çok.
şimdi daha fazla ödeyerek tekrar ameliyat olacagım.
her yere yazmak istiyorum maalesef. iyiyim çok beğeniyorum diyen varsa ya mucize yaşamıştır ya da doğru söylemiyordur.
teşekkürler, sevindim kendisine olmamanıza.Merhaba ben bu doktora ameliyat olmadım başka bir doktora ameliyat oldum. Size de çok geçmiş olsun.![]()
Ben de esabil eker e olacaktım revizyon ancak senin uyarını dikkate alacağım. ( 2 yıl önce bir klinikte çalışıyordu ve ücreti makuldü)şu adamdan uzak durun ya. esabil eker, mahvetti burnumu. üstelik bir de revizyon yaptı kulagımdan kıkırdak alarak onu da mahvetti. 6 sene gecti daha şimdi başka bir doktora revizyon olacagım. tek söylediği yaparız ederiz, propppppplem yok. probleme de proplem diye diye mahvetti hayatımı. kendi burnum daha güzeldi. lütfen başkasını bulun.
o kadar sinirliyim ki sırf belki birini kurtarırım diye kaydolup yorum yazdım. lütfen uzak durun. zaten incelseniz her burnu aynı yaptıgını fark edeceksiniz.
bir de fiyatlarını okudum inanamadım. kesinlikle hak etmiyor. ona ameliyat olup revizyon olmak zorunda kalmayan varsa tebrik ederim bayagı sanslıymıs.
( meme vs yatırmak isteyenler de lütfen iyice araştırsın, onların yorumlarında da olumsuz durumlar gördüm)
çok yazık zamanımıza paramıza çektiğimiz acıya. özgüvenimi çok zedeledi çok.
şimdi daha fazla ödeyerek tekrar ameliyat olacagım.
her yere yazmak istiyorum maalesef. iyiyim çok beğeniyorum diyen varsa ya mucize yaşamıştır ya da doğru söylemiyordur.