A Ayssyldrm Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2020 2 0 1 26 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayssyldrm #1 Arkadaşlar merhaba çevremden duyduğum kadaryla kulak burun boğaz bolumunde rahatsızlığın olunca amaliyata estetik de yapılıyormuş yaptıran varmı onerebilceginiz hastane varmı
Arkadaşlar merhaba çevremden duyduğum kadaryla kulak burun boğaz bolumunde rahatsızlığın olunca amaliyata estetik de yapılıyormuş yaptıran varmı onerebilceginiz hastane varmı
M Mavis Deniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 1.513 455 123 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayssyldrm #2 Ayssyldrm .!.: Arkadaşlar merhaba çevremden duyduğum kadaryla kulak burun boğaz bolumunde rahatsızlığın olunca amaliyata estetik de yapılıyormuş yaptıran varmı onerebilceginiz hastane varmı Genişletmek için tıkla... Ben yaptırmadım ama gata da onur gülel diye bir doktor var paylaşım yapıyor. Drgulel bir bak istersen
Ayssyldrm .!.: Arkadaşlar merhaba çevremden duyduğum kadaryla kulak burun boğaz bolumunde rahatsızlığın olunca amaliyata estetik de yapılıyormuş yaptıran varmı onerebilceginiz hastane varmı Genişletmek için tıkla... Ben yaptırmadım ama gata da onur gülel diye bir doktor var paylaşım yapıyor. Drgulel bir bak istersen