• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Doktor Deneyimlerimizi Paylaşalım

Medicalpark batıkent hastanesinde doğum yaptım sürecin en başından en sonuna kadar çok ilgililerdi. Gülenay Gençosmanoğlu ve Süleyman Erçoban hocaları çok iyi. Yenidoğan yoğunbakımı da aynı şekilde çok temiz ve hem hemşireler hem de doktoru Çağatay hoca işlerini hakkıyla yapıyorlar.
Merhabalar umarım bebişiniz sağlıklıdır 🙏
Yenidoğan yoğun bakımda kalma sebebiniz neydi acaba? Süreciniz nasıl işledi, ilerledi?

Merhabalar umarım bebişiniz sağlıklıdır 🙏
Yenidoğan yoğun bakımda kalma sebebiniz neydi acaba? Süreciniz nasıl işledi, ilerledi?
Bebeklerimden biri için solunum desteği verildi 1 hafta diğer bebeğim ise beslenemediği için 5 gün kaldı. Çok şükür sağlıklı çıktılar şu an da iyiler 5 buçuk aylık oldular. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Liv hastanesinde dr sedef ramoğlunu önerdiler bana ama hiç gitmedim araştırıyorum hala

Bebeklerimden biri için solunum desteği verildi 1 hafta diğer bebeğim ise beslenemediği için 5 gün kaldı. Çok şükür sağlıklı çıktılar şu an da iyiler 5 buçuk aylık oldular. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Anladım, teşekkür ederim, sizin minnoşlar da sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🙏

Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏

Sizinle doğum tarihlerimiz aynı gibi gözüküyor, benim de tahmini doğum tarihi 5 Haziran.

Ne güzel de açıklamalı yazmışsınız çok teşekkürler, ben de yeni yeni doktor araştırmaya başladım. Özgür Özyüncü'yü söylediler, paket ücreti olarak bir ücreti yok doktor bey o şekilde tercih etmiyormuş, muayene 4.500 TL (aylık) gittikçe veriyormuşsunuz. Detayları isteyen olursa özelden paylaşabilirim.

Bir de Memorial'da Ertuğrul diye bir riskli gebelik doktorunun olduğunu duydum. Ona da haftaya bakacağım.

Fakat kafam çok karışık :(
Araştırdığınız doktorlar konusunda bilgi alabilir miyim

Araştırdığınız doktorlar konusunda bilgi alabilir miyim
Merhabalar, ben pek bir doktor bakmadım genelde doktora göre hastane bazlı ilerledim aslında. Memorial ile görüştüm fakat bana bilgi verenler pek sıcak gelmedi yani gelirsen gel gelmezsen bye bye tavrındaydılar. Memorial'daki doktor iyi olmasına rağmen orayı eledim.

Başkent ile telefonla görüştüm özel hastaneler içerisinde en uygun doğum paketi fiyatını Başkent Hastanesi verdi, hastane olarak tıbbi açıdan da çok yeterli bir hastane zaten fakat fiziki koşulları biraz boğuk gibiydi ama bilemiyorum orayı da eledim kafamda, (ben çok şey yaşadım artık beterin beteri vardır diyip kötüyü çağımak istemiyorum ama) biraz da olsa konfor arıyorum sanırım o yüzden elemiş olabilirim.

Medical Park Batıkent ile tanışma randevusu gerçekleştirdik ve evime de çok uzak olduğu halde (ki resmen Ankara'nın 2 ucundayız) çok içimize sindi, hastane de doktor da, sonuçta Medical Park ile anlaştık. Memorial ile kıyaslandığımızda paket içeriği de Memorial'a göre dolu geldi bize, baya detaylı inceledik. Memorial'da doğum sonrası şerbet ikramı, kuaför hizmeti gibi şeyler var gereksiz süslemişler içeriği (Acıbadem gibi yapmaya çalışmış Memorial)
Medikal Park'ın tahlil tetkik içerikleri bi tık daha yoğun, bu da etkili oldu tabi.

Merhabalar, ben pek bir doktor bakmadım genelde doktora göre hastane bazlı ilerledim aslında. Memorial ile görüştüm fakat bana bilgi verenler pek sıcak gelmedi yani gelirsen gel gelmezsen bye bye tavrındaydılar. Memorial'daki doktor iyi olmasına rağmen orayı eledim.

Başkent ile telefonla görüştüm özel hastaneler içerisinde en uygun doğum paketi fiyatını Başkent Hastanesi verdi, hastane olarak tıbbi açıdan da çok yeterli bir hastane zaten fakat fiziki koşulları biraz boğuk gibiydi ama bilemiyorum orayı da eledim kafamda, (ben çok şey yaşadım artık beterin beteri vardır diyip kötüyü çağımak istemiyorum ama) biraz da olsa konfor arıyorum sanırım o yüzden elemiş olabilirim.

Medical Park Batıkent ile tanışma randevusu gerçekleştirdik ve evime de çok uzak olduğu halde (ki resmen Ankara'nın 2 ucundayız) çok içimize sindi, hastane de doktor da, sonuçta Medical Park ile anlaştık. Memorial ile kıyaslandığımızda paket içeriği de Memorial'a göre dolu geldi bize, baya detaylı inceledik. Memorial'da doğum sonrası şerbet ikramı, kuaför hizmeti gibi şeyler var gereksiz süslemişler içeriği (Acıbadem gibi yapmaya çalışmış Memorial)
Medikal Park'ın tahlil tetkik içerikleri bi tık daha yoğun, bu da etkili oldu tabi.
Orda hangi doktorla anlaştınız? Gülenay hanım ve tülay hanım çok önerildi bana

Back
X