Ankarada özelde bi arkadaşım 2.500 tl ye revizyon oldu. Keşke bende orda olsaydım. Devlette oldum, çok pişmanım. Şimdi revizyon olacağım.özeller çok pahalıydı. Ameliyat tan sonra öğrendim ben de o doktoru. İsterseniz özelden isim verebilirim.
Ankarada özelde bi arkadaşım 2.500 tl ye revizyon oldu. Keşke bende orda olsaydım. Devlette oldum, çok pişmanım. Şimdi revizyon olacağım.özeller çok pahalıydı. Ameliyat tan sonra öğrendim ben de o doktoru. İsterseniz özelden isim verebilirim.
İçine sinmediyse yaptır tekrar.hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bende anakara da veni vidi göz diye bi yer var oradaki doktor içime sindi daha gitmedim görüşmeye
Hayırlısı olsun. Doktorunuza iyice anlatın ne istediğinizi. Ameliyattan önce de tekrar tekrar söyleyin. Benim doktor iyi niyetle doğal yapayım diye düşünmüş. Ameliyattan hemen önce konuşsaydık eminim yapmazdı. Biraz bekle canını sıkarsa törpüleme yaparız dedi. Çok kolay bi işlem dedi. Ekim sonu hemen yaptıracağım bakalım.