Ankara Devlet hastanesinde burun ameliyatı olanlar?

Hallacc

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
15
2
16
Kızlar Merhaba devlet hastanesinde ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi? Bu ikinci ameliyatım olacak ve özeller çok pahalı.

Ankarada özelde bi arkadaşım 2.500 tl ye revizyon oldu. Keşke bende orda olsaydım. Devlette oldum, çok pişmanım. Şimdi revizyon olacağım.özeller çok pahalıydı. Ameliyat tan sonra öğrendim ben de o doktoru. İsterseniz özelden isim verebilirim.

Ankarada özelde bi arkadaşım 2.500 tl ye revizyon oldu. Keşke bende orda olsaydım. Devlette oldum, çok pişmanım. Şimdi revizyon olacağım.özeller çok pahalıydı. Ameliyat tan sonra öğrendim ben de o doktoru. İsterseniz özelden isim verebilirim.
Cnm hala memnun değil misin? Biraz zaman geçti o yüzden sordum.

Güzel yaptı aslında ama benim istediğim gibi değil. 4 ay sonra törpüleme yapacak bakalım.

Hayırlısı olsun. Doktorunuza iyice anlatın ne istediğinizi. Ameliyattan önce de tekrar tekrar söyleyin. Benim doktor iyi niyetle doğal yapayım diye düşünmüş. Ameliyattan hemen önce konuşsaydık eminim yapmazdı. Biraz bekle canını sıkarsa törpüleme yaparız dedi. Çok kolay bi işlem dedi. Ekim sonu hemen yaptıracağım bakalım.

Çok sevinirim

Back
X