Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hala memnun değil misin? Biraz zaman geçti o yüzden sordum.Ankarada özelde bi arkadaşım 2.500 tl ye revizyon oldu. Keşke bende orda olsaydım. Devlette oldum, çok pişmanım. Şimdi revizyon olacağım.özeller çok pahalıydı. Ameliyat tan sonra öğrendim ben de o doktoru. İsterseniz özelden isim verebilirim.
İçine sinmediyse yaptır tekrar.hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bende anakara da veni vidi göz diye bi yer var oradaki doktor içime sindi daha gitmedim görüşmeyeGüzel yaptı aslında ama benim istediğim gibi değil. 4 ay sonra törpüleme yapacak bakalım.
Çok sevinirimAnkarada özelde bi arkadaşım 2.500 tl ye revizyon oldu. Keşke bende orda olsaydım. Devlette oldum, çok pişmanım. Şimdi revizyon olacağım.özeller çok pahalıydı. Ameliyat tan sonra öğrendim ben de o doktoru. İsterseniz özelden isim verebilirim.
Cnm bana da yazar mısın ismini senin için bi sakıncası yoksaÇok sevinirim
Arkadaş bana yazmadı dahaCnm bana da yazar mısın ismini senin için bi sakıncası yoksa