• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Devlet Hastanesinde Burun Estetiği

2 gün önce oldum çok güzel yaptılar özeldeki doktorlardan daha güzel tam istediğin burunu yapıyorlar 2 3 haftada hemen sıra geliyor
Merhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba buradan ya da Instagram'dan hesap: …

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba buradan ya da Instagram'dan hesap: …
Kesinlikle o ekibe olmayın benide sebat Karamürsel’in ekibinden biri ameliyat etti ve burnumu yamuk yaptı bir senenin sonunda düzeltme ameliyatı teklif ettiler tabiki onlara yaptırmadım duz burnu yamultan yamuk burnu mu düz yapıcak aslaa bi asistana burnunuzu emanet etmeyin sonra fazlası çıkıyor cebinizden çok yıpratıcı süreç

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle o ekibe olmayın benide sebat Karamürsel’in ekibinden biri ameliyat etti ve burnumu yamuk yaptı bir senenin sonunda düzeltme ameliyatı teklif ettiler tabiki onlara yaptırmadım duz burnu yamultan yamuk burnu mu düz yapıcak aslaa bi asistana burnunuzu emanet etmeyin sonra fazlası çıkıyor cebinizden çok yıpratıcı süreç
Düzeltme ameliyatı nasıl oluyor acaba bende 2023 yılında etlikte rinoplasti oldum ama en başından beri hiç memnun değilim ve burnum gittikçe düşmeye başladı ameliyat olduğum doktor o hastaneden ayrılmış nasıl bir yol izlemeliyim

Etlik şehir hastanesine gittim 2 hafta gecmeden sira geldi salı günü ameliyat olacam bende
Erkek gözlüklü bir hocaydı ismi aklımda degil
Merbaha bende geçen ay ay i doktora gittim onaylandı dediler tahlillerimi yaptırdım ama hala aranmadim gün için birde size ameliyattan önce bir fiyat aralığı vermişler miydi acaba

Düzeltme ameliyatı nasıl oluyor acaba bende 2023 yılında etlikte rinoplasti oldum ama en başından beri hiç memnun değilim ve burnum gittikçe düşmeye başladı ameliyat olduğum doktor o hastaneden ayrılmış nasıl bir yol izlemeliyim
Benim en başından alçı çıktığı günden beri yamuktu hatta alçıda bile belli oluyordu tabi ben sürekli yamuk bu burun demeye başladım doktorun yanında ağlıyordum hep çok kötüydü sonra yok ilk ay dediler ödem dedi sis dedi 6 ay bekle dedi sonradan kendi de kabul etti sene sonunda tekrar ameliyat edicez dedi o şekilde gelişti süreç şimdi sizinkinde yamukluk yoksa sadece şekli beğenmediğiniz icinse ücretsiz yapmayabilirler hatta her devlet hastanesi ikinci ameliyat olan revizyonu yapmıyor etlikte öyle o zaman doktorum demişti normalde revizyon ameliyatlari bu hastane kabul etmiyor diye tabi benimkini kendileri bozdukları için mecburdu ama tabi bellide olmaz eğer gerçekten burnunuzda düşme olduysa ameliyat olduğunuz doktorun şuanki Çalıştığı hastaneye gidebilirsiniz bundan bi alti yedi yıl once arkadaşım devlet hastanesinde burun ameliyatı olmuştu zamanla burun ucu düşmüştü sonrasında hastaneye gittiğinde doktorunun ordan ayrıldığını söylemişler oda çalıştığı hastaneyi bulup kontrole gitmişti Allah’tan kadin düştüğünü kabul etmiş tekrar ücretsiz ameliyat etti sadece ameliyathane ücreti vermişti bu arada aynı doktora yaptırmanı tavsiye etmem ilkini düzgün yapamayan ikinciyi mi yapıcak ki doktor için daha zorlu bi ameliyat olucak

Back
X