Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben ankara tıp devlet cebecideki hastanesinde burun estetiği oldum doktorumun ismi mehmet serdar gültan ve gerçekten çok memnunum. Kendisi anabilim dalı başkanı yani işinde çok iyi ve 2.500 e oldum ameliyatı. Nefes alma sorunum yoktu şuan 1 ayı geçicek ameliyat olalı ve gerçekten memnunum:)Merhaba arkadaslar Ankarada devlet hastanesinde burun estetigi yaptirmak istiyorum. Daha onceden yaptiranlar, doktor onerebilicekler yazabilir mi..luutfennnn![]()
Fikir edinmen için öncesi ve sonrası resimleri de paylaştım resimler açılır inşallah:)Merhaba arkadaslar Ankarada devlet hastanesinde burun estetigi yaptirmak istiyorum. Daha onceden yaptiranlar, doktor onerebilicekler yazabilir mi..luutfennnn![]()
Bayildimm cok guzell cok tesekkur ederimmm :))))Fikir edinmen için öncesi ve sonrası resimleri de paylaştım resimler açılır inşallah:)
Biraz bilgi verebilir misin? Ne zaman oldun, memnun musun, ucteti nasildi gibi.. tesekkurler :)Gazi üniversitesi hastanesinde Serhan Tuncer e ameliyat oldum
rica ederim canım:)Bayildimm cok guzell cok tesekkur ederimmm :))))
1 ay 5. Günüm bugün memnunum ozelden detay verebilirimBiraz bilgi verebilir misin? Ne zaman oldun, memnun musun, ucteti nasildi gibi.. tesekkurler :)
bana da ozelden bilgi verebilir misiniz?1 ay 5. Günüm bugün memnunum ozelden detay verebilirim
özel mesaj attımbana da ozelden bilgi verebilir misiniz?
Merhaba bende 31 ağustos a gün aldım ameliyat için memnun musunuz bir sıkıntı oldu mu acaba fikir verirseniz çok sevinirimGazi üniversitesi hastanesinde Serhan Tuncer e ameliyat oldum
Merhaba. Burnum istedigim gibi olmadı. Ailem dışında kimse anlamadi ameliyat olduğumu yandan evet güzel ama önden begenmiyorum artıkMerhaba bende 31 ağustos a gün aldım ameliyat için memnun musunuz bir sıkıntı oldu mu acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Çok rica etsem öncesi ve sonrası resim atabilir misiniz özelden bu Çarşamba ameliyat olucam kendisine pişman olmaktan korkuyorumMerhaba. Burnum istedigim gibi olmadı. Ailem dışında kimse anlamadi ameliyat olduğumu yandan evet güzel ama önden begenmiyorum artık
Çok rica etsem öncesi ve sonrası resim atabilir misiniz özelden bu Çarşamba ameliyat olucam kendisine pişman olmaktan korkuyorum
Merhabalar burnunuzun ilk ve son halini çok rica etsem atar mısınız ki özel mesajlardan? ben Serhan Tunceri istiyordum ama sonra medicana hastahanesine geçti dediler,bir doktor daha var kafamda bir de karşılaştırıp düşünmek istiyorum,teşekkür ederim şmdiden..Gazi üniversitesi hastanesinde Serhan Tuncer e ameliyat oldum
çok geçmiş olsunArkadaşlar 3 gün önce ameliyat oldum. Bu morluk ve şişlikler için öneriniz var mi????? Ve tampon cikarken aciyor mu
Evet ben de sordum ama ulasamadim Serhan Tuncere. Esabil Eker'e ameliyat oldum. Henuz 3.gun oldugu icin yuzum cok şiş ve mor. Alci ve tamponlar çiktikran sonra fotograf paylasirim.çok geçmiş olsun
kime oldunuz?
Evet ben de sordum ama ulasamadim Serhan Tuncere. Esabil Eker'e ameliyat oldum. Henuz 3.gun oldugu icin yuzum cok şiş ve mor. Alci ve tamponlar çiktikran sonra fotograf paylasirim.çok geçmiş olsun
kime oldunuz?