• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Devlet Hastanesinde Burun Estetigi

Arkadaşlar 3 gün önce ameliyat oldum. Bu morluk ve şişlikler için öneriniz var mi????? Ve tampon cikarken aciyor mu
geçmiş olsun...
tampon çıkarken acımıyor...
morluklar ve şişlikler için yapılacak bir şey yok,çünkü ne yaparsan yap,geçmesi gerektiği zaman geçiyor:(
önce yanaklara,sonra çeneye kadar iniyor,birkaç gün kare surat oluyorsunuz,sonra birden iniveriyor...7-10 gün sürüyor...sabırlar dilerim...

Kızlar bende pazar günü ameliyat oldum iki günlük taze burnum var başlık acicam yakın zaman da . hiç morarmadim ama burnumun içi çok kuru kasiniyor atel olduğundan temizlemeye korkuyorum

geçmiş olsun...
tampon çıkarken acımıyor...
morluklar ve şişlikler için yapılacak bir şey yok,çünkü ne yaparsan yap,geçmesi gerektiği zaman geçiyor:KK43:
önce yanaklara,sonra çeneye kadar iniyor,birkaç gün kare surat oluyorsunuz,sonra birden iniveriyor...7-10 gün sürüyor...sabırlar dilerim...
Bakalim 4.gunum ve gercekten kare surat gibiyim. Insallah bir an önce geçer, tesekkur ederimmmmm

Arkadaslar bugun tamponlarimi ve alçimi çikarttim ama burnum çok kalin ve şiş duruyor. Evde masaj yapmami soyledi ama ben dokununca bile çok aciyor masaj yapmasam da şişlik inince geçer mi o kalinlik arkadaşlar??

Arkadaslar bugun tamponlarimi ve alçimi çikarttim ama burnum çok kalin ve şiş duruyor. Evde masaj yapmami soyledi ama ben dokununca bile çok aciyor masaj yapmasam da şişlik inince geçer mi o kalinlik arkadaşlar??
Merak ettim resim atarmisin birde devlettemi yaptirdin ve ucret odedinmi

masajı mutlaka yap asıl o şişliği ödemi o şekilde atıcaksın. kuzenım yapmadı ödem kaldı , acısın hafıf hafıf yap çok bastırmadan ben bandajı daha cıkartmadım ama hafıf hafıf yapıyorum alışmak için :)

masajı mutlaka yap asıl o şişliği ödemi o şekilde atıcaksın. kuzenım yapmadı ödem kaldı , acısın hafıf hafıf yap çok bastırmadan ben bandajı daha cıkartmadım ama hafıf hafıf yapıyorum alışmak için :)
Ben de alci cikti ama bandaj duruyo bandajin ustunden yap dedi doktor ve daha 1 hafta oldu ben ameliyat olali. O zaman mecbur yapicam alisa alisa tesekkur ederim cevap icinn :)

Merhaba ben ankara tıp devlet cebecideki hastanesinde burun estetiği oldum doktorumun ismi mehmet serdar gültan ve gerçekten çok memnunum. Kendisi anabilim dalı başkanı yani işinde çok iyi ve 2.500 e oldum ameliyatı. Nefes alma sorunum yoktu şuan 1 ayı geçicek ameliyat olalı ve gerçekten memnunum:)
Merhaba mehmet serdara nasıl ulasabilirim tek noşu var mi szde

ankarada burun estetiği olmak istiyorum ama kafamda bazı sorular var
-devlet ile özelde yaptırmanın ne farkları var
-devlette ne kadar ücret alıyorlar ve her yerde aynı mı
-önerebileceğiniz devlette hangi doktorlar var
-randevuyu tam olarak nereden alıyorum ve yaklaşık kaç gün sonrasına veriyorlar
-ameliyat ne kadar sürüyor ve riskleri nelerdir
-ameliyattan sonra ne kadar bir süre sonra şişlikler ve ağrılar bitiyor

şimdiden çok teşekkür ediyorum takipdeyim

Ben ankarada oldum bugun 2 ayim bitti memnunum sorularini yanitlayim
devlet veya ozel olmasinin en buyuk farki fiyat farki ozel oldukca pahali devlete gore egerki doktor bilinen tecrubeli bi doktor ise devlette olmak daha hesapli ama iyi doktor bulmak lazim
Devlet hastanesinde olsan bile doktora gore hastaneye gore degisiyor fiyat
Benim doktorum sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinlik bolumunde plastik cerahi ESABIL EKER devlet hastanesinde 2.300 tl e ozelde istersende 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor
Randevuyu 182 yi arayip sincan nafiz korez devlet hastanesinin fatih bolumunden plastik cerrahiden aliyosun ilk once gidip gorusuyosun icine sinerse sana dedigi tahlillleri tamamliyosun hepsi tamam olunca gun aliyosun ve oluyosun en son tampon alinirken de parayi oduyosun
Istersen burda esabil ekere ameliyat olanalr diye basliktan resimlere bakip arastirabilirsin ben 4 ay arastirdim tum sayfalari bikmadan okudum inceledim sorcagin bisey olursa cevaplarim kolay gelsinn karar asamasi en zoru yoksa digerleri cabuk atlatiliyor

Ameliyat 1 ila 1,5 saat suruyor
Oyle zor riskli bo ameliyat degil
5.gun tampon cikiyor 10.gunde alci cikiyor 5.gun tampon cikinca rahatliyorsun normal hayatina hemen hemen donuyosun 10.gun tampon cikincada tamamen rahatlayip yeni burnunla basliyosun fotolar cekilmeye :) ben iyiki olmusum diyorum bunca yil bosunna beklemisim
Ayni grip olmus kadar oluyosun fazlasi degil yani

Ben ankarada oldum bugun 2 ayim bitti memnunum sorularini yanitlayim
devlet veya ozel olmasinin en buyuk farki fiyat farki ozel oldukca pahali devlete gore egerki doktor bilinen tecrubeli bi doktor ise devlette olmak daha hesapli ama iyi doktor bulmak lazim
Devlet hastanesinde olsan bile doktora gore hastaneye gore degisiyor fiyat
Benim doktorum sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinlik bolumunde plastik cerahi ESABIL EKER devlet hastanesinde 2.300 tl e ozelde istersende 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor
Randevuyu 182 yi arayip sincan nafiz korez devlet hastanesinin fatih bolumunden plastik cerrahiden aliyosun ilk once gidip gorusuyosun icine sinerse sana dedigi tahlillleri tamamliyosun hepsi tamam olunca gun aliyosun ve oluyosun en son tampon alinirken de parayi oduyosun
Istersen burda esabil ekere ameliyat olanalr diye basliktan resimlere bakip arastirabilirsin ben 4 ay arastirdim tum sayfalari bikmadan okudum inceledim sorcagin bisey olursa cevaplarim kolay gelsinn karar asamasi en zoru yoksa digerleri cabuk atlatiliyor

çok teşekkür ederim peki ben ankara dışında okuyorum yazın olmayı düşünüyorum, bu randevuyu yaklaşık kaç gün sonrasna veriyorlar

Once 182 den randevu aliyosun 1 veya 2 gun icinde veriyolar gidip konusup karar verirsen tahlilleri tamamliyosun sonra devlet hastanesinde olmak ostersen tam 2 veya 2.5ay gun veriliyor
Bide burun amliyati yazin zor oldugu icin kisin tercih ediliyor daha cok
Sicak iyi gelmiyor enfeksiyon riski oluyor gunesede cikmaman gerek bi sure

Once 182 den randevu aliyosun 1 veya 2 gun icinde veriyolar gidip konusup karar verirsen tahlilleri tamamliyosun sonra devlet hastanesinde olmak ostersen tam 2 veya 2.5ay gun veriliyor
çok teşekkür ederim :))

Canim Esabil eker bey burnu yapmadan once fotografini cekip bilgisayarda gosterdimi nasil olacagini? Senmi sectin burnu yoksa o kendisimi karar veriyor?

Back
X