• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Devlet Hastanesinde Burun Estetigi

Once 182 den randevu aliyosun 1 veya 2 gun icinde veriyolar gidip konusup karar verirsen tahlilleri tamamliyosun sonra devlet hastanesinde olmak ostersen tam 2 veya 2.5ay gun veriliyor
Bide burun amliyati yazin zor oldugu icin kisin tercih ediliyor daha cok
Sicak iyi gelmiyor enfeksiyon riski oluyor gunesede cikmaman gerek bi sure

Bana yardımcı olur musunuz ama size mesaj atamiyorum:(

Merhaba ben ankara tıp devlet cebecideki hastanesinde burun estetiği oldum doktorumun ismi mehmet serdar gültan ve gerçekten çok memnunum. Kendisi anabilim dalı başkanı yani işinde çok iyi ve 2.500 e oldum ameliyatı. Nefes alma sorunum yoktu şuan 1 ayı geçicek ameliyat olalı ve gerçekten memnunum:)
Ben fiyat sorduğumda 950 tl idi. Hoca farkı mıdır bu rakam

Arkadaşlar prof ücreti yüksek çıkar bir de yapılan işlemlere göre değişir

Devlette oldum tavsiye etmiyorum. Kavisli ve kalkık istemiştim. Doktorum ameliyattan 20 gün sonraya gün verdi ilk kontrol için. Kontrole kadar zaten içim içimi yedi, ne kavis vardı, ne burnumda önemli bi değişim. Hafif kemer vardı, onu bile törpülemeye korkmuş doktor. Kontrolde de sana doğal burun yaptım, yapay olsun istemedim dedi. E mübarek ben öyle mi istedim. Sanki bana değil kendine burun yapıyor. Kavis yok, hafif kemer var burnumda dedim. çok canını sıkarsa 5 ay sonra tekrar yaparız dedi. Kaldı 4 ayım. 4 ay sonra aynı doktora revizyona gideceğim. Evet çok canımı sıkıyor, boşuna ameliyat oldum, devlette maalesef hastanın görüşü pek dikkate alınmıyor, bu gerçek! Şimdiki aklım olsa direk özelde yaptırırdım ama revizyon ücretsiz olacağı için yine mecburen devlette olacağım.

Devlette oldum tavsiye etmiyorum. Kavisli ve kalkık istemiştim. Doktorum ameliyattan 20 gün sonraya gün verdi ilk kontrol için. Kontrole kadar zaten içim içimi yedi, ne kavis vardı, ne burnumda önemli bi değişim. Hafif kemer vardı, onu bile törpülemeye korkmuş doktor. Kontrolde de sana doğal burun yaptım, yapay olsun istemedim dedi. E mübarek ben öyle mi istedim. Sanki bana değil kendine burun yapıyor. Kavis yok, hafif kemer var burnumda dedim. çok canını sıkarsa 5 ay sonra tekrar yaparız dedi. Kaldı 4 ayım. 4 ay sonra aynı doktora revizyona gideceğim. Evet çok canımı sıkıyor, boşuna ameliyat oldum, devlette maalesef hastanın görüşü pek dikkate alınmıyor, bu gerçek! Şimdiki aklım olsa direk özelde yaptırırdım ama revizyon ücretsiz olacağı için yine mecburen devlette olacağım.
Sakıncası yoksa nerde olduğunuzu söyler misiniz

Ankara eğitim hast. Sağlık sorunu da olduğu için bi kısmını devlet karşıladı. 1400 tl tuttu

Hng Dr

Kızlar gatada özgür hürkal hiç duydunuzmuu?
Canım baya herkese soruyosun ama sanırım bilinen bi doktor degil ya da forumda yaptıran yok daha bilindik bi doktor tercih et istersen en azından bir kaç örneğini görebilecegin bende gata da olucam ve ben biraz daha bildigim bi doktora olucam ve de gata evime yakın diye orayı tercih ettim imkanın varsa bilinen devlettede olsa tanınmış bi doktor tercih et

Canım baya herkese soruyosun ama sanırım bilinen bi doktor degil ya da forumda yaptıran yok daha bilindik bi doktor tercih et istersen en azından bir kaç örneğini görebilecegin bende gata da olucam ve ben biraz daha bildigim bi doktora olucam ve de gata evime yakın diye orayı tercih ettim imkanın varsa bilinen devlettede olsa tanınmış bi doktor tercih et
Ay günde alındı bakalım nolcak sonucc

Back
X