Ankara devlet hastenesinde burun estetiği ?

ezgisuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
3
0
1
25
Herkese merhaba
Ankara gata' da burun estetiği olmak için dr. Sinan öksüze randevu aldım yorumları okuduğum kadarıyla çok başarılı
Bu konuda bir fikri olan var mı?
Ya da ankarada başka bir devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalan arkadaşlar fikrini paylaşabilir mi?

Herkese merhaba
Ankara gata' da burun estetiği olmak için dr. Sinan öksüze randevu aldım yorumları okuduğum kadarıyla çok başarılı
Bu konuda bir fikri olan var mı?
Ya da ankarada başka bir devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalan arkadaşlar fikrini paylaşabilir mi
Merhaba ben de 2 ay önce GATA’da doktor Doğan alhana randevu almıştım ama gittiğimde estetik ameliyatlarının şu an için durdurulduğunu söylediler. Sinan öksüzün ameliyatlarını çok beğeniyorum açıkçası tekrar randevu almak istiyorum ama ameliyat yapılmıyor sanırım hala

Eşim de gata da ömer beye oldu gayet memnun.Bende gatayi düşünüyorum fakat ameliyatlar durduruldu diye biliyorum.

Bende Ankarada burun estetiği olmak istiyorum devlette ama burnumda herhangi bir sağlık sorunu yok sadece estetik yaparlar mı bilginiz var mi ?

Bende Ankarada burun estetiği olmak istiyorum devlette ama burnumda herhangi bir sağlık sorunu yok sadece estetik yaparlar mı bilginiz var mi ?
şansa gordum mesajını burun zede olarak okadar ıcten dıyorum kı olma kardesım olma doğallaık herseymıs yaptırdıgım gunden berı depresyondayım 8 ay oldu aman aman şişecek begenmeyeceksın eşit olmayacak ağlayacaksın şans işi şans hele cok paralar akıtmadıkca bu iş hayal sakın girme

Teşekkür ederim ben de o doktora ameliyat olmak istiyorum. Eşinizin sikayeti neydi tam olarak?
Kemik eğriliği vardı ve şeklinden memnun değildi.fakat sonrasında bende ömer beyle görüşme sağladığımda çok yoğun olduğu bu yüzden ameliyat tarihi veremeyeceğini söylemişti.

Kemik eğriliği vardı ve şeklinden memnun değildi.fakat sonrasında bende ömer beyle görüşme sağladığımda çok yoğun olduğu bu yüzden ameliyat tarihi veremeyeceğini söylemişti.

Gata ya gidip kendisiyle gorusmek istiyorum ama mhrsden randevu alamıyorum. Ne yapmalıyım? Şimdi değil de haziran ayında ameliyat olmak istiyorum

Gata ya gidip kendisiyle gorusmek istiyorum ama mhrsden randevu alamıyorum. Ne yapmalıyım? Şimdi değil de haziran ayında ameliyat olmak istiyorum
Sanırım pandemi hastanesi olduğu için randevu alınmıyor bende bayadır takip ediyorum ama bir türlü denk gelemedim

Merhaba ben de 2 ay önce GATA’da doktor Doğan alhana randevu almıştım ama gittiğimde estetik ameliyatlarının şu an için durdurulduğunu söylediler. Sinan öksüzün ameliyatlarını çok beğeniyorum açıkçası tekrar randevu almak istiyorum ama ameliyat yapılmıyor sanırım hala
ve sanırım hala yapılmıyo:( ne zaman açılacak acaba gatada estetik ameliyatlar

Back
X