- 26 Ekim 2020
- 3
- 0
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de 2 ay önce GATA’da doktor Doğan alhana randevu almıştım ama gittiğimde estetik ameliyatlarının şu an için durdurulduğunu söylediler. Sinan öksüzün ameliyatlarını çok beğeniyorum açıkçası tekrar randevu almak istiyorum ama ameliyat yapılmıyor sanırım halaHerkese merhaba
Ankara gata' da burun estetiği olmak için dr. Sinan öksüze randevu aldım yorumları okuduğum kadarıyla çok başarılı
Bu konuda bir fikri olan var mı?
Ya da ankarada başka bir devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalan arkadaşlar fikrini paylaşabilir mi
Eşim de gata da ömer beye oldu gayet memnun.Bende gatayi düşünüyorum fakat ameliyatlar durduruldu diye biliyorum.
şansa gordum mesajını burun zede olarak okadar ıcten dıyorum kı olma kardesım olma doğallaık herseymıs yaptırdıgım gunden berı depresyondayım 8 ay oldu aman aman şişecek begenmeyeceksın eşit olmayacak ağlayacaksın şans işi şans hele cok paralar akıtmadıkca bu iş hayal sakın girmeBende Ankarada burun estetiği olmak istiyorum devlette ama burnumda herhangi bir sağlık sorunu yok sadece estetik yaparlar mı bilginiz var mi ?
3.500 e olmuştuKaç tl ye ameliyat oldu eşiniz?
3.500 e olmuştu
Kemik eğriliği vardı ve şeklinden memnun değildi.fakat sonrasında bende ömer beyle görüşme sağladığımda çok yoğun olduğu bu yüzden ameliyat tarihi veremeyeceğini söylemişti.Teşekkür ederim ben de o doktora ameliyat olmak istiyorum. Eşinizin sikayeti neydi tam olarak?
Eşim de gata da ömer beye oldu gayet memnun.Bende gatayi düşünüyorum fakat ameliyatlar durduruldu diye
Kemik eğriliği vardı ve şeklinden memnun değildi.fakat sonrasında bende ömer beyle görüşme sağladığımda çok yoğun olduğu bu yüzden ameliyat tarihi veremeyeceğini söylemişti.
Sanırım pandemi hastanesi olduğu için randevu alınmıyor bende bayadır takip ediyorum ama bir türlü denk gelemedimGata ya gidip kendisiyle gorusmek istiyorum ama mhrsden randevu alamıyorum. Ne yapmalıyım? Şimdi değil de haziran ayında ameliyat olmak istiyorum
Sanırım pandemi hastanesi olduğu için randevu alınmıyor bende bayadır takip ediyorum ama bir türlü denk gelemedim
Randevusuz hastaneye gitsem randevu alabilir miyim acaba
Bu konuda bilgim yok ama gatada başka bir doktorla mesajlasmistim virüs nedeniyle yazi geldigi ve acil ameliyatlar dışında ameliyat yapmadiklarini soylemisti.Randevusuz hastaneye gitsem randevu alabilir miyim acaba
ve sanırım hala yapılmıyoMerhaba ben de 2 ay önce GATA’da doktor Doğan alhana randevu almıştım ama gittiğimde estetik ameliyatlarının şu an için durdurulduğunu söylediler. Sinan öksüzün ameliyatlarını çok beğeniyorum açıkçası tekrar randevu almak istiyorum ama ameliyat yapılmıyor sanırım hala
hala yapılmıyor sanırımBu konuda bilgim yok ama gatada başka bir doktorla mesajlasmistim virüs nedeniyle yazi geldigi ve acil ameliyatlar dışında ameliyat yapmadiklarini soylemisti.
hala mi alınmıyor yaSanırım pandemi hastanesi olduğu için randevu alınmıyor bende bayadır takip ediyorum ama bir türlü denk gelemedim
Bende hala bekliyorum randevu için ama hiç açılmıyor mhrs dehala mi alınmıyor ya![]()