Merhaba ben devlette oldum doktorum Kbb profesörü aynı zamanda rinoplastici çok memnunumAnkarada devlette burun estetiği olmak istiyorum .Devlet istememin nedeni maddi olarak bütçeden dolayı.Devlette iyi bir kbb yada estetisyen önerisi olan var mı?
Gazi ÜniversitesindeMerhaba ben devlette oldum doktorum Kbb profesörü aynı zamanda rinoplastici çok memnunum
Ben sinan öksüze olucam burunları instagramdan incele istersen canım doğal burun istiyosan tavsiye ederim benimde agustosta ameliyatım varAnkarada devlette burun estetiği olmak istiyorum .Devlet istememin nedeni maddi olarak bütçeden dolayı.Devlette iyi bir kbb yada estetisyen önerisi olan var mı?
Gazi hastanesinde Yusuf kızıl hocadan bilgin var mı cnmGazi Üniversitesinde
Hangi hastane ve doktor acaba?Merhaba ben devlette oldum doktorum Kbb profesörü aynı zamanda rinoplastici çok memnunum
Yeni gördüm kusura bakmayın gazide hangi hoca?Gazi Üniversitesinde
Nerede o doktorBen sinan öksüze olucam burunları instagramdan incele istersen canım doğal burun istiyosan tavsiye ederim benimde agustosta ameliyatım var
Yusuf kızıl hoca için yorumlara baktım doktor takviminde olumlu şeyler yazıyordu sizde bi bakın isterseniz.Hangi hastane ve doktor acaba?
Gatada canım 20 gün önce adımı yazdırdım agustosta olucam büyük ihtimal ben begeniyorum yaptıgı burunlar tek tip degil konusup ona göre belirliyomuş bi çok hastasıylada konustum insallah benimde istedigim gibi bi burun olur.Nerede o doktor
Verdiği fiyat ne acaba ? Muayne ücreti var mı varsa ne kadar?Şimdiden hayırlı olsun umarım mutlu olursun :)Gatada canım 20 gün önce adımı yazdırdım agustosta olucam büyük ihtimal ben begeniyorum yaptıgı burunlar tek tip degil konusup ona göre belirliyomuş bi çok hastasıylada konustum insallah benimde istedigim gibi bi burun olur.
Muayene ücreti yok ücrette 2.500 ile 5 bin arasında ama ameliyattan sonra belli oluyomuş ne kadar oldugu konustugum insanlar genelde hep 2.800 3.000 civarı ödemisVerdiği fiyat ne acaba ? Muayne ücreti var mı varsa ne kadar?Şimdiden hayırlı olsun umarım mutlu olursun :)
Canım ameliyat oldunmuGatada canım 20 gün önce adımı yazdırdım agustosta olucam büyük ihtimal ben begeniyorum yaptıgı burunlar tek tip degil konusup ona göre belirliyomuş bi çok hastasıylada konustum insallah benimde istedigim gibi bi burun olur.
Ameliyat oldunuz mu acaba?Merhaba benim tavsiye edeceğim doktor Yusuf kızıl benim doktorum çok düzgün ve dürüst bir doktor derdi para değil özellerdekiler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?