Ankara devlette burun estetiği önerisi?

Irem99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
106
20
48
25
Ankarada devlette burun estetiği olmak istiyorum .Devlet istememin nedeni maddi olarak bütçeden dolayı.Devlette iyi bir kbb yada estetisyen önerisi olan var mı?

Ankarada devlette burun estetiği olmak istiyorum .Devlet istememin nedeni maddi olarak bütçeden dolayı.Devlette iyi bir kbb yada estetisyen önerisi olan var mı?
Merhaba ben devlette oldum doktorum Kbb profesörü aynı zamanda rinoplastici çok memnunum

Ben sinan öksüze olucam burunları instagramdan incele istersen canım doğal burun istiyosan tavsiye ederim benimde agustosta ameliyatım var

Gatada canım 20 gün önce adımı yazdırdım agustosta olucam büyük ihtimal ben begeniyorum yaptıgı burunlar tek tip degil konusup ona göre belirliyomuş bi çok hastasıylada konustum insallah benimde istedigim gibi bi burun olur.

Verdiği fiyat ne acaba ? Muayne ücreti var mı varsa ne kadar?Şimdiden hayırlı olsun umarım mutlu olursun :)

Verdiği fiyat ne acaba ? Muayne ücreti var mı varsa ne kadar?Şimdiden hayırlı olsun umarım mutlu olursun :)
Muayene ücreti yok ücrette 2.500 ile 5 bin arasında ama ameliyattan sonra belli oluyomuş ne kadar oldugu konustugum insanlar genelde hep 2.800 3.000 civarı ödemis

Merhaba benim tavsiye edeceğim doktor Yusuf kızıl benim doktorum çok düzgün ve dürüst bir doktor derdi para değil özellerdekiler gibi

Canım ameliyat oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…