Merhaba ben Esabil beye ameliyat olduydum memnunun tavsiye ederimMerhaba kızlar, uzun süredir foruma üyeyim.
Ankara'da en geç şubata kadar üniversite hastanesi gibi biryerde burun estetiği olmak istiyorum çünkü bu dönemde çalışmıyorum ve durumum özele yetecek kadar iyi değil.Şubatta ise bir televizyon programında sunucu olacağım o yüzden şubata kadar mutlaka olmam lazım yoksa çekimler süresince ameliyat olma şansım olmayacak.Bildiğim kadarıyla devletlerde şuan estetik yapılmıyor geçen Esabil Eker'le görüştüm özel hastanede yapabilceğini söyledi.Gazi,hacettepe gibi yerlerde burun ameliyatı olup bana süreci ve doktoru anlatabilecek olan varsa sevinirim.Gazi'de Erkan Denizle görüştüm ama tutumu oldukça ukala ve güven verici değildi, Serhat Şibar ise muayeneyi bile ocağa veriyor lütfen yardım edin
Merhaba Hacettepe hastanesinden Doktor Efe Beyi tavsiye ederim. Bende Kasım 2020 de ameliyat oldum çok memnun kaldım.Merhaba kızlar, uzun süredir foruma üyeyim.
Ankara'da en geç şubata kadar üniversite hastanesi gibi biryerde burun estetiği olmak istiyorum çünkü bu dönemde çalışmıyorum ve durumum özele yetecek kadar iyi değil.Şubatta ise bir televizyon programında sunucu olacağım o yüzden şubata kadar mutlaka olmam lazım yoksa çekimler süresince ameliyat olma şansım olmayacak.Bildiğim kadarıyla devletlerde şuan estetik yapılmıyor geçen Esabil Eker'le görüştüm özel hastanede yapabilceğini söyledi.Gazi,hacettepe gibi yerlerde burun ameliyatı olup bana süreci ve doktoru anlatabilecek olan varsa sevinirim.Gazi'de Erkan Denizle görüştüm ama tutumu oldukça ukala ve güven verici değildi, Serhat Şibar ise muayeneyi bile ocağa veriyor lütfen yardım edin
Merhaba resim var mı acaba rica etsem yandanMerhaba Hacettepe hastanesinden Doktor Efe Beyi tavsiye ederim. Bende Kasım 2020 de ameliyat oldum çok memnun kaldım.
Merhaba oldunuz mu ameliyat nasıl olduSanırım ben de Esabil beye olacağım umarım sonradan bi sıkıntı yaşamam
Çıktı mı alçınız nasıl ve de fiyat nasıldıEsabil beye oldum gayet memnunum şuan için,istediğiniz şekli detaylı olarak anlatmanız yetiyor.Benim burnum etliydi vs yeni burnum hoşuma gidiyor ayrıca eli çok hafif bir doktor tavsiye ederim.Henüz alçım çıkmadı çıkınca atarım
Burnunuz cok güzel olmuş ve çok yakışmış geçmiş olsun. 7 bin yükseltmiş bayaa...Fiyatı değişiyor olabilir ben 7ye oldum
Bana da yüksek geldi devlet hastanesi içinBurnunuz cok güzel olmuş ve çok yakışmış geçmiş olsun. 7 bin yükseltmiş bayaa...
Bir fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba çok kararsızım Efe beyle görüşmek istiyorum ama hiç yorum yokMerhaba Hacettepe hastanesinden Doktor Efe Beyi tavsiye ederim. Bende Kasım 2020 de ameliyat oldum çok memnun kaldım.
Bende efe beyle görüştüm çağıracakmış ameliyata süreci anlatır mısınızMerhaba Hacettepe hastanesinden Doktor Efe Beyi tavsiye ederim. Bende Kasım 2020 de ameliyat oldum çok memnun kaldım.
Efe beyle nasıl görüştünüz ben iletişime geçemiyorumBende efe beyle görüştüm çağıracakmış ameliyata süreci anlatır mısınız
Esabil bey hangi hastanede çalışıyor ?Esabil beye oldum gayet memnunum şuan için,istediğiniz şekli detaylı olarak anlatmanız yetiyor.Benim burnum etliydi vs yeni burnum hoşuma gidiyor ayrıca eli çok hafif bir doktor tavsiye ederim.Henüz alçım çıkmadı çıkınca atarım
Merhaba esabil hocanın. Soyadi nedir ankarami acabaEsabil beye oldum gayet memnunum şuan için,istediğiniz şekli detaylı olarak anlatmanız yetiyor.Benim burnum etliydi vs yeni burnum hoşuma gidiyor ayrıca eli çok hafif bir doktor tavsiye ederim.Henüz alçım çıkmadı çıkınca atarım
gazide özgün bey ve duygu hanım varMerhaba kızlar, uzun süredir foruma üyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?