- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Kızlar doğumum Ankarada olacak ama ben doğudayım şuan güncel doğum fiyatları bilen var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+0 dan sonra istesek de uçaklar kabul etmiyor canım hastanelerde kabul ediyormuş bugün aradım sordum 35+0 olana kadar gittik gittik yoksa kaldık buralar da :/Takipbende seninle aynı durumdayım. Bir de kaçıncı hafta da gideceksiniz Ankara'ya kabul ederler mi acaba son haftalar da
Muayene 115 dedi uçmuşlar yahu :/ Akay hastanesini aradım 2210 dediler doğum albümü de içindeymişCanım ben sincan koru hastanesine gidiyorum sadece doğum 2300 lira
Evde doğurcam en sonunda galiAnkarada doğum fiyatları ucmuş sormayın ki sormayıneğer özelde düşünüyorsunuz batıkent sincan yenimahalle tarafı 2.000 ila 3.000 arası,çankaya civarı ise 4.500 den başlıyor gidebildiği yere kadar 10.000 bile olan hastaneler var
![]()
Bu gidişle bana da orası görünüyor yada gata :/Bende özelde düşünüyordum ama devletten doktor ayarlama imkanı buldum etlik Zübeyde de Doğum gerçekleşecek allah nasip ederse.
albüm duymadım canım oda süslemesi lohusa şerbeti falan veriyolar koru da daMuayene 115 dedi uçmuşlar yahu :/ Akay hastanesini aradım 2210 dediler doğum albümü de içindeymiş
Ben hamile kalmadan once tamamlayici saglik sigortasi yaptirtmistim bu konuya bakan olursa bana soru sorabilir. Gebelik sonrasida bu sigortayi yapiyorlar ama takip de ayni hastanede olacaksa uyguna geliyor yoksa sadece dogumdan farklidir tahminimcealbüm duymadım canım oda süslemesi lohusa şerbeti falan veriyolar koru da da
biz doguruyoruz sanki doktorlar doguruyor işin büyük kısmı bize düşüyor zatenEvde doğurcam en sonunda gali![]()
Ben hamile kalmadan once tamamlayici saglik sigortasi yaptirtmistim bu konuya bakan olursa bana soru sorabilir. Gebelik sonrasida bu sigortayi yapiyorlar ama takip de ayni hastanede olacaksa uyguna geliyor yoksa sadece dogumdan farklidir tahminimce