Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sağlık sigortamın koru hasanesi ile anlaşması varmış oraya gideceğim diğerlerine göre uygun oluyor ama orada hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederik cevabınız içinMerhaba, konuyu açalı 2 3 gun olmus ama genede yazym. Özel de düşünüyorsan liv de ebru hanım Dı sanırım eltim 8 ay once orada doğum yaptı 9 500 TL idi paket fiyatı suan nedir bilemiyorum. Telefonla arayıp sorunca bilgi veriyor bir cok yer.
Ben kendim Galen Center a gidiyorum klinik.
Dr um Reyyan Özcan Temizkan.
İlk dogumum da da gebelık takıbımı dogumumu kendisi yaptırmştı gayet memnundum tercihim yine o oldu. İsimle arastrrsanz gorursunuz zaten ilgisi bilgisi anlayışı mükemmel bir hekim.
Saglıklı gebelikler dilerm sizede![]()
Ben ilk dogumumu koru da yaptım canım Dr u mun o hastaneyle de anlaşması vardıÇok teşekkür ederim sağlık sigortamın koru hasanesi ile anlaşması varmış oraya gideceğim diğerlerine göre uygun oluyor ama orada hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederik cevabınız için![]()
12.500 dedilee koruda doğum paketlerine. Ama doktor arayışındayım dediğim gibi aylin hanıma bi bakarım :)Ben ilk dogumumu koru da yaptım canım Dr u mun o hastaneyle de anlaşması vardıiyi bir tercih köklü bir hastane. Aylin hanım vardı orada halen devam ediyor mu bilmiyorum ama onu da cok oneren oluyor..
Birde ne kadarmıs koruda doğum öğrendin mi![]()
Aydan biri internette gördüm canım onuda olabilir tabi :)Aydan Biri yi de aile hekimimiz onermsti bana koru da dogum yapacağımı duyunca ama benm doktorum belliydi hastaneyle işim yoktu, Dr um dışarıdan dı. O sebeple hiç düşünmedim.
Ama " aydan hanım cok basarılı eşimi kendisi doğurtmustu " demişti aile hekimimiz.
Hayırlısı olsuun inşallah saglıkla ilerlesin gebeliğinAydan biri internette gördüm canım onuda olabilir tabi :)
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlısı olsuun inşallah saglıkla ilerlesin gebeliğin![]()
Merhaba bende Reyyan hocayi araştırıyorum . Soğuk paketi mi aldınız hangi hastane ile anlaşmalı,fiyatı nedir rica etsem paylaşır mısınız ?Merhaba, konuyu açalı 2 3 gun olmus ama genede yazym. Özel de düşünüyorsan liv de ebru hanım Dı sanırım eltim 8 ay once orada doğum yaptı 9 500 TL idi paket fiyatı suan nedir bilemiyorum. Telefonla arayıp sorunca bilgi veriyor bir cok yer.
Ben kendim Galen Center a gidiyorum klinik.
Dr um Reyyan Özcan Temizkan.
İlk dogumum da da gebelık takıbımı dogumumu kendisi yaptırmştı gayet memnundum tercihim yine o oldu. İsimle arastrrsanz gorursunuz zaten ilgisi bilgisi anlayışı mükemmel bir hekim.
Saglıklı gebelikler dilerm sizede![]()
Bugün yaptırdım sigortamı daha özgür kana gideceğim
Ben de ozgur hocaya gidiyorum.Bugün yaptırdım sigortamı daha özgür kana gideceğim
Nasıl bir doktır ben ilk defa yarın gidicemBen de ozgur hocaya gidiyorum.
ilgili bir doktor, sorularınıza sabırla yanıt veriyor hatta çoğu sorumu ben sormadan cevapladı. şimdilik memnunum iki randevuya gittim .Nasıl bir doktır ben ilk defa yarın gidicem
Bugün 14.00 da randevum var bende merak ediyorum :)ilgili bir doktor, sorularınıza sabırla yanıt veriyor hatta çoğu sorumu ben sormadan cevapladı. şimdilik memnunum iki randevuya gittim .
Duygu altan devam ediyormusun?Koruda Duygu Altan'a gidiyorum ben. Çok ilgili anlayışlı bir doktor. İşim gereği bir süre şehir dışında idim başka doktorda o süreçte bile tüm sorularıma cevap verdi vatsaptan sorduğumda.
Tavsiye ederim kesinlikle.