Ankara doğum paketi ve öneri doktor ?

İnsallah canim :)
normal doğum mu yoksa sezaryen mi istiyorsunuz?

Koru Kadin dogum bölüm cok kalabalik mi?
Doktorumun önerisi doğrultusunda ilerlerim. Bebek için hangi doğum şekli uygunsa onu yapmak isterim. Bir ısrarım yok bu konuda. Tercih bana kalırsa ama normal doğum isterim.

Ben gittiğimde en fazla on dakika beklemişimdir. Diğer doktorlarda da öyle bir kargaşa görmedim gelen genelde beklemeden giriyor o konuda gerçekten düzenli yıpranmadan sakin sakin bekliyorsunuz

beklemek benim için sorun değil.

Tabi bencede hangi doğum şekli uygunsa onu yapmak isterim. Ama benim sebepsiz yere sezaryen yaptırmaya ikna edildi. Böyle bir doktora gitmekten korkuyorum. Sezaryen doktorlar için daha hızlı ve kolay.

Merhaba bende doktor arayışındayım ama doğum paketleri aşırı derecede pahalı başkent üniversitesine gidiyorum bende prof.17.500 istiyolar daha uygun varmı diye arayış içindeyim

Merhaba bende doktor arayışındayım ama doğum paketleri aşırı derecede pahalı başkent üniversitesine gidiyorum bende prof.17.500 istiyolar daha uygun varmı diye arayış içindeyim
Ben Medicanayla anlaşmalı olan bir sigortayla görüştüm 11.000 dedi en uygun bulduğum bu. Benimde arayışım devam ediyor. Fiyatlar bayağı yüksek birkaç yerle görüştüm 19-22 bin civarı

Back
X