• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Doktor Önerisi Ve Doğum Paketleri

Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah, umarım hamileliğiniz çok iyi geçiyordur 🙏

Bana da perinatoloji takip etmedi dendi önceki gebeliklerimdeki sıkıntılardan dolayı.
Siz Ertuğrul Bey'den memnun musunuz? Nasıl bir doktor istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz?
Size özelden yazacağım detaylıca. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🌸🥰

merhaba, herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini. benim henüz yeni sanırım gebeliğim ve sadece 1 kez muayeneye gittim. aslında hedefim devlette kontrollerimi sürdürüp işler kesinleşince özel bir hastane ile anlaşmaktı ama ilk randevu gerçekten kötü geçti ve doktor çok paniğe sürükledi bizi. kese var ama henüz kalp atışı duyamadık ve kalp atışını duymak için aynı doktora gitmek istemiyorum. önerebileceğiniz bir hastane var mı özel ya da devlet? sanırım paket almak için çok erken ama en azından kalp atışı duyabilirsek huzurlu bir ortamda olsun isterim :)

ps: bu arada normalde 1 eylül son adet tarihim ama doktor geçen hafta 4 haftalık olduğunu söyledi. yani bu hafta 5 haftalık oluyor. ama tüm uygulamalara göre 7. haftadayım. o da iyice kafa karıştırıcı gerçekten.

Back