ANKARA DUDAK DOLGUSU

Annem Dr. Seval Karasatı'ya botoks yaptırdı, memnun kaldı, şimdi de dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyoruz beraber yine aynı yerde.

Merhaba arkadaşlar, dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. yaptıran varmı? özellikle ankarada.
tatlımm son dolgumuu başak kandıye yaptırdım ve ınanlımaz mutluyumm ıyıkı bulmusum kendısını yıllarca nasılda kazıklanmısım hem cok uygun hem ucretsız revızyon yapıo :)ozelden foto atarm ıstersen

tatlımm son dolgumuu başak kandıye yaptırdım ve ınanlımaz mutluyumm ıyıkı bulmusum kendısını yıllarca nasılda kazıklanmısım hem cok uygun hem ucretsız revızyon yapıo :)ozelden foto atarm ıstersen

nasıl merak ettim... dolgun nasıl oldu kalıcılıgı nasıl? kaça yapıo canım? :KK3:

bu arada dıger doktorun bana 900 e yaptıgı 2 yıllık dolgumu 600 e yaptıı :KK70:

hem alta hem uste mi uygulama yapti canim? before after yapsaydin ayy ust tam benm istedgm gibi olmuş... su hamislik bitsin hemen yaptircam sikldim dudak kalemi kullanmaktan

çukurambarda buket yıldırım'a gidiyorum, tavsiye edebilirim insanlar görüp aa kızın dudaklarında dolgu var diyecekleri tarzda iş yapmaz:KK14:

Ben dolgumu yeni yaptırdım 1hafta kadar oldu ve şuan şişliği indi dudaklarımın yaptırcak olanlar Mehmet Akgün'ü tavsiye ederim :)

Kizlar benim tanidigim burak cakmak var tunalida 600e yapiyor mburakcakmak seklinda instagrami var orda yaptigi dolgulari gorebilirsiniz

Ben dolgumu yeni yaptırdım 1hafta kadar oldu ve şuan şişliği indi dudaklarımın yaptırcak olanlar Mehmet Akgün'ü tavsiye ederim :)
Ben tavsiye etmiyorum. 1 ay oldu yaklasik yaptirali yuzum eskisinden daha kotu agzim ayrik geziyorum. Paraniza yazik edersiniz.

Merhabalar bende çeneme ve yanaklarıma dolgu yaptırdım. Doktorum Mehmet Akgün 2. Haftanın sonunda gerçekten iyi ki yaptırmışım diyorum. İşini seven ve yaptığı işi iyi yapan bir doktor. Kesinlikle öneririm. Dolguyla ilgili aklına ne geliyorsa doktor Beye sorup danışabilirsin eminim yanıtsız bırakmayacak ve yardımcı olacaktır. Değişimi görmek istersen fotoğraf paylaşıyorum :)
Sevgiler ..

Eklentiler

• PhotoGrid_1446747341406.jpg
    PhotoGrid_1446747341406.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 346
X