Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara eryaman kreş fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Minikaile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
168
74
34
hanımlar merhaba 21 aylık bir oğlum var. 2 yası s gırdığınde kreşe verecegım.cok hareketli bir cocuk evde artık onu yenemiyorum birde konuşma problemımız var ayrıca tv bağımlısı olmak üzere , ne kadar Çok aktıvıte yapalım hiçbir şeklide yorulmuyor.bende çalışacağım için kreşe vermeyi yaşıtlarıyla bir arada Olmasını istiyorum.önemli olan kresım güvenirliği ve eğitimi benım için yalnız kreş fiyatları ile ilgili hiç bir bilgim yok Max-min ne kadar aralıklıfır. Nette araştırdım sanki devlet Sırrı hiçbir yerde yazmıyor ayrıca bir kac yeri aradım tel de Ücret söylemiyoruz diyorlar.bilen varsa yardımcı olurmusunuz.Birde doğakent kreş ve Bakım evi fiyatını bilen varmı? Bu arada Güvenilir kres tavsıyelerinize de açığım .

benide 24 aylık bir oğlum var temmuzun 15 de kreşe vermem lazım kafayı yemek üzereyim herkes farklı bişey söylüyor.internette okudukça çıldırmak üzereyim . yok vermeyin yok çocuğunuza kendiniz bakın falan filan .zorunda olmasak bakarız heralde .eryamanda kreş tavsiye edecek varmı .ceviz çocuk ve doğakent şimdiye kadar olumlu duyduğum 2 kreş

benide 24 aylık bir oğlum var temmuzun 15 de kreşe vermem lazım kafayı yemek üzereyim herkes farklı bişey söylüyor.internette okudukça çıldırmak üzereyim . yok vermeyin yok çocuğunuza kendiniz bakın falan filan .zorunda olmasak bakarız heralde .eryamanda kreş tavsiye edecek varmı .ceviz çocuk ve doğakent şimdiye kadar olumlu duyduğum 2 kreş

24 aylık olsun ben de vericem mecburen. daha 10 ayım var yemin ederim gün sayıyorum. yapacak bir şey yok herkesin çocuğu kıymetli ama imkanlar da belli. bir yere verirseniz lütfen paylaşın olur mu çok merak ediyorum ben de.

Merhaba ben doğakent kreş gündüz Bakım evi hakkında bilgi sahibi oldum bezli cocuk alıyorlar wc Eğitimini kendileri veriyorlarmış ayrıca İngilizce öğretiyorlar çocuğunuz İNG şarkı söyleyecek eve gelince değişimini Göreceksiniz dediler ayrıca gruplar 10 kişilikli yemeklerini kendileri yapıyorlar benim kafama yattı fiyatı 850 tl miş yalnız tereddütte kaldığım konu arka tarafında havuz yuzme havuzu var Allah korusun benim cocugum cok hareketli bi yolunu bulur da gider oraya diye cok korkuyorum ama bi yandan da uyurken bile hocaları Yanlarında sürekli yanlarında birbirleri var ama biraz korktum ama gerçekten kaliteli bir yer eşim de ben de beğendik fiyatı Mühim değil yavrum ben yokken evde tv basında duracağına en iyi şekilde vakit geçirmesi için kreşe girmesi sosyalleşmesi daha güzel ben bile evdeyken çocuğuma verimli olamadığımı hissediyorum bakalım 1 , 2 ay sonra kreşi düşünüyorum.

merhaba;
2 yaşında ki oğlum 20 gündür Eryaman Ataç kreşe gidiyor. Bu kreş hakkında bilgisi olan var mı? kamera sistemi var ancak online değil. yani evden izleyemiyorum. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

doğakent kreşinin fiyatı 850 tl. kreşin arkasındaki havuzla aralarında sadece bir kapı var. kbence gidip görmenizde fayda var. güvenli gelir mi bilmem. bir de yemek yedikleri yer ve oyun alanları zeminin altında kalıyor. ben görmeye gittiğimde içim kötü oldu. yemek ve nem kokusu zemin katta her yeri sarmıştı. karar sizin tabii ki.

ben future kids kreşini de gezdim. küçük bir arka bahçeleri var. insanlar çocuklarını almak için kreşin önünde birikiyorlar. öğretmenleri değişiyor. yerine yeni öğretmen bulmak için ilan vermişlerdi. kreş fiyatı 750 tl. kırtasiye masrafları için 470 tl istediler. ancak isterseniz gereken malzemelerin listesini alıp kendiniz temin ederseniz daha iyi olur. çünkü kırtasiye malzemelerinin listesine bakınca kabaca 200-250 tl arasında bir rakama mal olduğunu gördüm. yemekhaneleri en üst katta bulunuyor. oraya çıkarken yanında bir öğretmen çocuğun elinden tutuyor. ama o sırada yemek yiyen çocukların yanında kaç öğretmen bulunuyor bilmiyorum. velilerle iletişimlerini pek kuvvetli bulmadım.

ayışığı kreşi 900 tl. ama tüm masrafınız bununla sınırlı kalmıyor. kırtasiye masrafı 500 tl. kırtasiye malzemesi için liste vermiyorlar. anlaştıkları bir kırtasiyeciye yönlendiriyorlar. çocuğunuz 1 sene önce aynı kreşe gittiyese kırtasiye masraf 250 tl oluyormuş (nedenini hiç anlayamadım!!!) ayrıca 12'lik tuvalet kağıdı ve kağıt havlu aldırıyorlarmış. her ay süt, çerez ve meyve aldırıyorlarmış. eğitim kitaplarının ücreti (350 tl) diğer kreşlerin 2 katı olmasına rağmen kalite olarak pek bir fark göremedim. velilerle iletişimlerini pek sevmedim. (yanımda telefonla bir veliyle konuşurken duydum)

bu kreşlerin hepsi ingilizce eğitim veriyor ve kamera sistemleri yok. hepsi de bezli çocuk kabul ediyorlar.

kısacası kreş aramaya devam ediyorum. gönlüme göre bir yer bulamadım henüz...

merhaba ben oğlumu uzun arayışlardan sonra doğakent krese yazdırdım.cok sukur alışma sürecimiz geçti,yavrum cok mutlu gidip geliyor.o mutlu oluncada ben huzurlu oluyorum ayrıca öğretmenimizden cok memnunum ,acıkcası ben nem ve rutubet kokusu alamadım belkı sıcak yaz gununde havuzdan dolayı bir koku sarmış olabilir.birde havuzun girişi yan tarafta kreş içinden bir kapı yok.ilk basta bende cok korkmustum benım oğlum cok yaramaz allah korusun gider oraya camdan falan atlar kimse görmez diye cok aklıma takılmıştı.ama camdada tel var zaten.ben bırde eryaman da akıllı okul dıye bır yer var onun tam yanında amerikan kültür ün kresi var adı tam olarak aklıma gelmedi orayıda gezdim cok beğendim.yalnız orayı tercıh etmememin sebebi yeni açıldığı için daha öğretmenleri temizlikçisi bakıcısı vs. tam olarak oturmamış eleman eksikliği ve programsızlık vardı.seneye tekrar gideceğim bir gözlem yapıcam isterseniz sizde bir gidin bakın fikir olur.fiyatı 890 tl di.

doğakent kreşinin fiyatı 850 tl. kreşin arkasındaki havuzla aralarında sadece bir kapı var. kbence gidip görmenizde fayda var. güvenli gelir mi bilmem. bir de yemek yedikleri yer ve oyun alanları zeminin altında kalıyor. ben görmeye gittiğimde içim kötü oldu. yemek ve nem kokusu zemin katta her yeri sarmıştı. karar sizin tabii ki.

ben future kids kreşini de gezdim. küçük bir arka bahçeleri var. insanlar çocuklarını almak için kreşin önünde birikiyorlar. öğretmenleri değişiyor. yerine yeni öğretmen bulmak için ilan vermişlerdi. kreş fiyatı 750 tl. kırtasiye masrafları için 470 tl istediler. ancak isterseniz gereken malzemelerin listesini alıp kendiniz temin ederseniz daha iyi olur. çünkü kırtasiye malzemelerinin listesine bakınca kabaca 200-250 tl arasında bir rakama mal olduğunu gördüm. yemekhaneleri en üst katta bulunuyor. oraya çıkarken yanında bir öğretmen çocuğun elinden tutuyor. ama o sırada yemek yiyen çocukların yanında kaç öğretmen bulunuyor bilmiyorum. velilerle iletişimlerini pek kuvvetli bulmadım.

ayışığı kreşi 900 tl. ama tüm masrafınız bununla sınırlı kalmıyor. kırtasiye masrafı 500 tl. kırtasiye malzemesi için liste vermiyorlar. anlaştıkları bir kırtasiyeciye yönlendiriyorlar. çocuğunuz 1 sene önce aynı kreşe gittiyese kırtasiye masraf 250 tl oluyormuş (nedenini hiç anlayamadım!!!) ayrıca 12'lik tuvalet kağıdı ve kağıt havlu aldırıyorlarmış. her ay süt, çerez ve meyve aldırıyorlarmış. eğitim kitaplarının ücreti (350 tl) diğer kreşlerin 2 katı olmasına rağmen kalite olarak pek bir fark göremedim. velilerle iletişimlerini pek sevmedim. (yanımda telefonla bir veliyle konuşurken duydum)

bu kreşlerin hepsi ingilizce eğitim veriyor ve kamera sistemleri yok. hepsi de bezli çocuk kabul ediyorlar.

kısacası kreş aramaya devam ediyorum. gönlüme göre bir yer bulamadım henüz...

Merhaba;
Şunu belirtmek isterim ki burada yazılanlardan ve sırf sizin bakış açınızla anlatımınızdan,yorumlarınızı katarak fiyat bilgisi vermenizden dolayı,isim verdiğiniz kreşler 'gereksiz pahalı' ya da 'öğretmenlerin iletişim gücü zayıf' algısı yaratıyor!!!Kime göre size göre?
Yorum yazmamın en büyük sebebi,kreş arayışı içinde olan insanların yanlış yorumlar okuyarak yanılmaması...
Ben yaklaşık 2 yıldır çocuğumu Ayışığı Kreş'e gönderiyorum.Evet çok araştırdık Eryaman'da bir kreş.Ama en içime sinen ve çocuğumu o anda en mutlu eden bu kreşti ilk gittiğimizde.Bir kere değil bir kaç kere gittik.Ve karar verdik.O gün bugün bizim ikinci EV'imiz.Bence kreş hayatı bir çocuk için öncelikle ev olmalı zaten,kendini huzurlu ve rahat hissetmesi için.Akşam dönüşünde keyifli ve ağzı dolu dolu birşeyler anlatıyorsa asıl mutluluk budur bence bir anne için.
Gelgelelim asıl konuya:fiyat...
Bütçe tabi ki önemli her aile için,ama önceliğim fiyat derseniz zaten bakış açınız bellidir. Eryaman'da 500 TL'ye de kreş bulursunuz 1000 TL'ye de.Ama çocuğunuz ne öğrenir,ne yer ve nasıl uyur?Ayrıca verdiğiniz para kadar değer görür.Bizim kreşimizde haftalık meyve listesi verilir evet 'aldırıyorlarmış' değil onun amacı 'yediriyorlar' demek daha doğru,süt içiriyorlar hem de kaç bardak isterse.Yani asıl annenin yapması gerekenler sizler-bizler işteyken bizim aldığımız ama kreş tarafından sunulanlar diyelim biz ona...Uyudukları yataklar ortopedik çocuk yatağı dikkat ettiniz mi bilmem?Yedikleri domatesten,tarhanaya kadar genel anlamda herşey organik.Kıyaslamaları böyle yapmak gerekir bence...
Kırtasiye bedeli var evet her kreşte olduğu gibi,ama her kreş yaptırır mı bilmem,bizde eve verilir ödev sayfaları.Alınan 500 TL'lik kırtasiye bedelini listeyle almayı deneyin en az 600 TL'ye alırsınız kendiniz almak isteseniz,çünkü birebir gördüm ne alındığını ve en önemlisi de etkinlik olarak geri dönüyor bize bunlar zaten.
Kısacası kreş arayışı içinde olan velilere,o kreşte eğitim gören bir öğrencinin annesi olarak,yaşayarak,deneyimleyerek,görerek bilgilerimi aktarmak istedim.İsim vererek kurumları kendi 'gözlemlerinize-kriterlerinize' göre yargılamayın lütfen.

Merhaba sewgili anneler

Dün eryaman 3. Etapta bir kreşe gittim
Özel işgi kreş ve gündüz bakım ewi
Bence yeni dönem için kesinlikle bakılması gerekilen bir okul olmus
Kendine ait bir bina kum havuzu organik tarım alanı felan var
7 farklı brans dersi sunuyorlar
Ayrıca bir aınıfı komple çoklu zeka kuramına uygun tasarlamıslar
Sınıf dizaynları mobilyaları cidden alısılmısın dısında ve cok keyifli olmus
Fiyatlar hemen hemen civar ile aynı
Acıkcası eşim ve benim içime cok sindi yeni açılmıs okul pırıl pırıl

Arkadaşlar bende eryamanda kreş arıyorum kızım 4 yaşında ..Aklıma takılan kreş vee serviss.Servise binmesini istemiyorum huzursuzluk kaplıyo içimi...Eve yakınlığı önemli bu yüzden..Bilmiyorum karar veremedim kızım kreş için çok hevesli sizlerin kararı ne yönde oldu...

Ewiniz kaçıncı etaptaki biz özel ilgi kreş ve anaokuluna başladık çok memnunuz
Serwis konusunda butikbir okul olduğu için şuan servisi yok ama okuldasüper bir lüz araba var sadece 1 öğrencileri serwis istiyor onla alıp bırakıyorlar
Özel araba gibi düşünün

Ewiniz kaçıncı etaptaki biz özel ilgi kreş ve anaokuluna başladık çok memnunuz
Serwis konusunda butikbir okul olduğu için şuan servisi yok ama okuldasüper bir lüz araba var sadece 1 öğrencileri serwis istiyor onla alıp bırakıyorlar
Özel araba gibi düşünün
Ben eryaman mahallesindeyim aslında çevrede kreşler var ayışığını çok duydum ama yeri uzak sanırım servis gerek..Özel ilgi kreşi nerde tam olarak evet butik kreşler daha samimi oluyo tşk ederim şimdidenn

Ewet çok samimi sıcak bir okul
Herşeyden önemlisi kalabalık değil bir kargaşa içinde değil çocugum....
Eryaman 3. Etapta
Face sayfasına bir bakın isterseniz özel ilgi kreş&anaokulu die
Devlet desteğide var okulda
Birde çocugum sadece oyun oynamıyor akşama kadar sürekli bir faliyet halindeler okulda çok fazla oyıncak yok olan materyaller hep çocukların bir gelişimini dedtekleyecek nitelikte
Annelik zor iş hele bebeğmizi minnağımızı kreşe anaokuluna bırakmak nasıl zor ben çocugumdan cok sendrom yaşadım :) ama şuan çok mutluyuz benden daha detaylı düşünüyorlar zaman zaman
Düşünsene çocuklara ballı limon kürü hazırlamıslar her kahvaltınan sonra birer kaşık doping alıoyorlar :)

Aynen öyle canım benim de ilk deneyimim olacak tabii ki bizde her anne baba gibi titiz davranıyoz ama sevgi içerisinde olması çok önemli..Baktım kreşe susuz mah sanırıım ve yine uzak bana ..Yinede aklımda olacak..

Aslında adres olarak susuz diye geçiyorda 3. Etapta o taraf biraz içiçe sanki yaaa
Yani ben kreş kreş anaokulu Anaokulu gezmiş bir anne olarak tavsiye ederim cnm birde servis istemiyorsn ya bi konus kendi özel araçları ile yardımcı olurlar buda biraz daha minnağın konforunu sağlar

Iyi gunler bnm oglum 19 aylik ankara etimesgut eryaman elvankent civari kres bakiorm fiyatlariyla birlkte bilglendrirsenz sevnrm

X