- 31 Temmuz 2011
- 422
- 210
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanenin sayfasında o hocanın adı yok yeni mi geldikadın hastalıkları ve doğumda etimed hastanesi yeni ve temiz bir hastane..tavsiye ederim...ilhami atılgan hocamız çok tecrübeli ilgili bir doktor
Bende ilhami hocaya gidiyorum .dış doktor olarak gelıyor. Arkadasım yenı dogum yaptı gece telefon ettı doğum yaptırmaya bile geldı.hastadını ortada bırakmıyor iyi bir doktorhastanenin sayfasında o hocanın adı yok yeni mi geldi
hastaneyi aradığımda ilhami hoca diyemi randevu alacağım ben peki.öyle randevu veriyorlar mıBende ilhami hocaya gidiyorum .dış doktor olarak gelıyor. Arkadasım yenı dogum yaptı gece telefon ettı doğum yaptırmaya bile geldı.hastadını ortada bırakmıyor iyi bir doktor
emel hanım tüp bebeğe bakıyor diye okumuştum normal gebelik takibi yapıyor mu acabaBende etimede gidiyrum.12 haftalıkken başladım gitmeye.Emel hanımın hastasıyım.Memnunum.
benim gebelik riskli gebelik sınıfına girdiği için bilemiyorum etimedde riskli gebelikle ilgileniyorlarmı fiyat açısından filan tam bana göre aslındaElbette yapıyor.Bende çok çelişkide kalmıştım.İnternette en iyi hekim bulma çabasında tanıdım kendisini.Bilmiyordum tüp bebek doktoru olduğunu.Ama memnunum.Güler yüzlü,anlayışlı ve ilgili.
benim gebelik riskli gebelik sınıfına girdiği için bilemiyorum etimedde riskli gebelikle ilgileniyorlarmı fiyat açısından filan tam bana göre aslında
Ewet aynen oyle ilhamı atılgandan alıcam dersınızhastaneyi aradığımda ilhami hoca diyemi randevu alacağım ben peki.öyle randevu veriyorlar mı
Canım hastane odaları nasıl teki kalıyorsun hemşireler nasıl ilgileniyo detaylı bilgi verirsen sevinirim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum ama formda kimse memnun kalmamış o yüzden çok tereddutluyumBen banu hanimda sezeryan oldum 2 ay once cok memnun kaldim cabuk iyilestim. Ama cok yogun cok ilgilenemiyor ben tecrubesine guvendim hersey yolunda gitti. Muayene 62 tl dogumda 1300 u bulmadi bile 1 gece kalim ben.
Canım hastane odaları nasıl teki kalıyorsun hemşireler nasıl ilgileniyo detaylı bilgi verirsen sevinirim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum ama formda kimse memnun kalmamış o yüzden çok tereddutluyum![]()
Tekli odada var 2 kişilik de ben tek kaldım çok fiyat farkı yoktu. Memnun kaldım açıkçası umdugumdan çok iyiydiCanım hastane odaları nasıl teki kalıyorsun hemşireler nasıl ilgileniyo detaylı bilgi verirsen sevinirim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum ama formda kimse memnun kalmamış o yüzden çok tereddutluyum![]()
ayrica vicdan, pelin hemsire... nilufer ebe... akrabam gibilerdi hepsini cok sevdim... cok ilgililerdi....
Siz normal doğum mu yaptınız ?