ankara etimed hastanesi

neffin

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
422
210
303
ankara etimed hastanesine gebelik takibi için giden arkadaşlar fikirlerinin yazabilir mi.ücreti 62 lira onu biliyorum sadece. genelde banu hanımı tavsiye etmişler ama sanırım çok yoğun ilgi alaka bilgi tecrübe nasıl.özellikler riskli gebelik geçirip bu hastaneye giden var mı.

Ben banu hanimda sezeryan oldum 2 ay once cok memnun kaldim cabuk iyilestim. Ama cok yogun cok ilgilenemiyor ben tecrubesine guvendim hersey yolunda gitti. Muayene 62 tl dogumda 1300 u bulmadi bile 1 gece kalim ben.

kadın hastalıkları ve doğumda etimed hastanesi yeni ve temiz bir hastane..tavsiye ederim...ilhami atılgan hocamız çok tecrübeli ilgili bir doktor

hastanenin sayfasında o hocanın adı yok yeni mi geldi
Bende ilhami hocaya gidiyorum .dış doktor olarak gelıyor. Arkadasım yenı dogum yaptı gece telefon ettı doğum yaptırmaya bile geldı.hastadını ortada bırakmıyor iyi bir doktor

Bende ilhami hocaya gidiyorum .dış doktor olarak gelıyor. Arkadasım yenı dogum yaptı gece telefon ettı doğum yaptırmaya bile geldı.hastadını ortada bırakmıyor iyi bir doktor
hastaneyi aradığımda ilhami hoca diyemi randevu alacağım ben peki.öyle randevu veriyorlar mı

Bende etimede gidiyrum.12 haftalıkken başladım gitmeye.Emel hanımın hastasıyım.Memnunum.

Elbette yapıyor.Bende çok çelişkide kalmıştım.İnternette en iyi hekim bulma çabasında tanıdım kendisini.Bilmiyordum tüp bebek doktoru olduğunu.Ama memnunum.Güler yüzlü,anlayışlı ve ilgili.

Elbette yapıyor.Bende çok çelişkide kalmıştım.İnternette en iyi hekim bulma çabasında tanıdım kendisini.Bilmiyordum tüp bebek doktoru olduğunu.Ama memnunum.Güler yüzlü,anlayışlı ve ilgili.
benim gebelik riskli gebelik sınıfına girdiği için bilemiyorum etimedde riskli gebelikle ilgileniyorlarmı fiyat açısından filan tam bana göre aslında

Ben banu hanimda sezeryan oldum 2 ay once cok memnun kaldim cabuk iyilestim. Ama cok yogun cok ilgilenemiyor ben tecrubesine guvendim hersey yolunda gitti. Muayene 62 tl dogumda 1300 u bulmadi bile 1 gece kalim ben.
Canım hastane odaları nasıl teki kalıyorsun hemşireler nasıl ilgileniyo detaylı bilgi verirsen sevinirim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum ama formda kimse memnun kalmamış o yüzden çok tereddutluyum:KK43:

Canım hastane odaları nasıl teki kalıyorsun hemşireler nasıl ilgileniyo detaylı bilgi verirsen sevinirim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum ama formda kimse memnun kalmamış o yüzden çok tereddutluyum:KK43:

Odaları gayet temiz ve güzel. 1 gece fiyatı 132 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.Kardeşimde etimedde doğum yaptı ondan cevap veriyorum size.Hemşireler de ilgili.Sadece emzirme de zorlandı kardeşim.Onu gösterirken birkaç defa çağırmak zorunda kaldık o kadar..

Tekli odada var 2 kişilik de ben tek kaldım çok fiyat farkı yoktu. Memnun kaldım açıkçası umdugumdan çok iyiydi

etimedde ahmet cingi diyorum... sezaryen diye tutturmayan oncelikle normali deneyen dunya tatlisi adam :)

ayrica vicdan, pelin hemsire... nilufer ebe... akrabam gibilerdi hepsini cok sevdim... cok ilgililerdi....

Merhaba kizlar. 12 haftalik hamileyim. Basindan beri ahmet cingi ye gidiyordum. Bugun fikrim degisti ve gül hocaya gecme karari aldim. Ikili test icin gittim ve inanilmaz ilgilendu benimle. Ultrasyonda bebege bakarken sohbet ettik. Aklimda ki tum sorulari sorabildm en azindan. Gül hoca hakkinda suratsiz sert diye yazmislardi okuyunca sasirdim. Hic oyle biri degil cunku.

Back
X