ankara etimesgut civarında kadın dogum doktoru

iiimreeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
115
2
68
35
Ankara
Ankara etimesgut civarında iyi ilğilenen memnun kaldıgınz doktor varmı.hamileyim ve oraya taşınıcaz.kpntroller için gidecegim doktor arıyorum. Çok uzak olmasın ama özel hastanede olabilir.

Ankara etimesgut civarında iyi ilğilenen memnun kaldıgınz doktor varmı.hamileyim ve oraya taşınıcaz.kpntroller için gidecegim doktor arıyorum. Çok uzak olmasın ama özel hastanede olabilir.

Ben de biraz gezdim beğenmediklerim oldu ama şuan sema hanıma gidiyorum çok memnunum zaten netten araştırıp buldum etimed hast de

Canım ben de çok araştırdım. Lokman, Koru ...v.s derken Etimed ' e rastladım. Yorumlara baktım Sema Hanim ve Banu Hanım için çok güzel yorumlar var. Birebir giden arkadaşlarım varmış onlardan da güzel bilgiler aldım. Ben de oraya başlıcam inşallah. Muayene ücreti de makul 30 TL sadece. Epidural normal doğum sordum 1250 TL dediler. Inşallah bu hastanede devam etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…