Ankara Etlik Zübeyde doğum evinde özel oda tutan var mı arkadaslar ?

Matunumm

Canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
790
386
Kızlar duyduğum kadariyla normal odaya refakatçi almıyorlarmis. Özel odada refakatçi duruyomus yanımızda. Orda doğum yapanlar bilgi ve deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Ben geçen perşembe yaptım canim el bebek gül bebek bi dogumdu o kadar memnun kaldim ki anlatamam özel de yapsam bu kadar olmazdi Allah ordaki bütün calisanlardan doktorundan temizlik personeline kadar razi olsun

Ben geçen perşembe yaptım canim el bebek gül bebek bi dogumdu o kadar memnun kaldim ki anlatamam özel de yapsam bu kadar olmazdi Allah ordaki bütün calisanlardan doktorundan temizlik personeline kadar razi olsun
orada özel oda tutablıyor muyuz ben kalktı sanıyordum sırf o yuzden zekai tahıre gidyordum istemeye istemeye ne kadar acaba özel oda annem girebılıyor mu

Hayır E="eylul7158eylul, post: 41345747, member: 652913"]şimdi aradım zübeyde hanımı tutulmuyor oda denildi ALLAH ALLAH[/QUOTE]
Hayir tutuluyor yedi tane özel oda var öncelik ikiz gebelik yapanlara ve doktor imzası oluyo kendine bebeğe bakmaz diye öyle özel osa veriyorlar zaten iki kişilik odalar ve hastaneden torpil tanidik olursa tutabilyn doğuma girerken kayıt yapanlara sorduk özel oda öncelik böyle böyle dedi ve özel oda ücretsiz para kalkmış

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallh :) bende oraya gidiyorum yeni başladım .dr kimdi .benim ilk sezaryan buda sezaeryan olacak onu dr söylüyor tarihi yatışını canım ..sevgiler.bwen kamber beye gidiyorum .

E="PRENSES, post: 41387619, member: 61428"]canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallh :) bende oraya gidiyorum yeni başladım .dr kimdi .benim ilk sezaryan buda sezaeryan olacak onu dr söylüyor tarihi yatışını canım ..sevgiler.bwen kamber beye gidiyorum .[/QUOTE]
Sagol canm bende kamber beue gittim iki hafta riskli gebelik guttim suyum fazla bebek iri diye sonra su normal e döndü dogumum normaldi baş asagida nişan geldi gittik bebek dort kilo üstü diye epidural sezeryan oldum cok memnun kaldm el bebek gül bebek dogum yaptim Üşüyorum diye örtü isitip getirdiler iki kez herkes cok ilgiliydi özelde dogum yapsam bu kadar olmazdı yatakta bi damla leke geçsin hemen değişiyor lar temizlik cok iyo yemek cok güzel sürekli kontrol altindasn bi refakatçi olayı yok ilk üzüldüm sonra dedim iyiki yokmuş herseyi ilk andan kendin yapıyorsun hemsireler hep yardımcımız oldu sagolsublar hic böyle bi doğum düşünme dim

Matunumm Matunumm canım çok sevindim şansın iyi gitmiş maşalalh bebeğimzie canım biz teyzeleri olarak kokla mis gibi kokuyordur yawrum..kamber bey girmiyormuş doğumuma ben sormuştum doğumhanede kim varsa o girrer deddi.ama şimdi senden olumlu şeyler okuyunca iyice cesaretlendim ..benim ilki sezeryandı şimid bu da sezeryan olacak kamber beye tüm kontrolleri yaptırıp en son doğuma gün mü verirler canım sence ...kusura bakma canım çok soru sordum :KK43:

[QUOpost: 41400558, member: 61428"] Matunumm Matunumm canım çok sevindim şansın iyi gitmiş maşalalh bebeğimzie canım biz teyzeleri olarak kokla mis gibi kokuyordur yawrum..kamber bey girmiyormuş doğumuma ben sormuştum doğumhanede kim varsa o girrer deddi.ama şimdi senden olumlu şeyler okuyunca iyice cesaretlendim ..benim ilki sezeryandı şimid bu da sezeryan olacak kamber beye tüm kontrolleri yaptırıp en son doğuma gün mü verirler canım sence ...kusura bakma canım çok soru sordum :KK43:[/QUOTE]
Canm aynen tum kontrollere kamber beye gittim bes haziran da kontrol vardı benim o gün belli olur diyodum ama dort haziran da benden nişan geldi acile gittik orda hersey oldu zaten muayene doktorları gurmiyo doğuma orda şansına olan doktorlar giriyo benmkiler cok iyiydi ben gittiğimde acilin kapisinda kimlik a
Matunumm Matunumm canım çok sevindim şansın iyi gitmiş maşalalh bebeğimzie canım biz teyzeleri olarak kokla mis gibi kokuyordur yawrum..kamber bey girmiyormuş doğumuma ben sormuştum doğumhanede kim varsa o girrer deddi.ama şimdi senden olumlu şeyler okuyunca iyice cesaretlendim ..benim ilki sezeryandı şimid bu da sezeryan olacak kamber beye tüm kontrolleri yaptırıp en son doğuma gün mü verirler canım sence ...kusura bakma canım çok soru sordum :KK43:
Canm notmalde öyle oluyor gün veriyorlar benm bes haziran kontrol vardı dört haziran da nişan gelince acile gittik doğum ilk normal dediler dört cm aciklik vardi bebek kilolu olunca sezerysna aldılar ama cok profesyonel di hersey tam ekip ruhu öyle söyliyim icin rahat olsun özel de dogursam bu kadar olmazdi eşim hep özel istedi o hizmeti görünce çok şaşırdı istedigm her soruyu sorabilirsin canm için rahatlasn benm de kafam da cok soru işareti vardı olumlu şeyler duyunca rahatladm bizim rahatligmz bebeğin rahayligi

ay canım çok teşekkür ederim..içime su serptin inan bana Allh razı olsun kuzum ...3 temmuzda benimde 2li taramm var bakalım ne çıkıcak ben burdan sonra gelişmelerimi yazarım inşallah canım :) sevgiyle kal öpüyorum.. birde beslenmenle ilgili birşey dedilermi kuzum nasıl beslendin :)

Canim ben evlendim hamile kaldım direk 48 den 40 a dusmustum düğün zamanı yani 40 la hamile kaldım 22 kg aldm ama normalde de cok sağlıklı beslenen bir insanım şunu te bunu ye demediler ama günde uc bardak sut ictim bi kase yoğurt her gun mutlaka bi borcam salata ve meyve bunlar benim günlük hayatta da yediğim şeyler hamilelik te ekstra olarak sehriye çorbası ve tavuklu yogurt çorbası Kıymalı tarhana çorbası bunları tukettm katılar bize sıvılar bebeğe gidiyo maşallah bebeğim dört kilo on gram 55 cm dogdu kilosundan ötürü sezeryan oldum yoksa doğumum normaldi bu arada etlik cok yogun bi hastane her zaman randevu alip gidersen bwklemezsn ben de oraya ikili tarama testi icin gittim doğumu da orda yapip ciktim inşallah sende memnun kalırsın bi de ultrason kagitinda fl yazıyo yanında yazan rakami 7yle carparsan bebeğin boyunu kendin de öğrenebilirsin :)

ay canım maşallh sana :) bol su içiyorum bende süt sabah akşam aada yoğurt bol karpuz arada pilav ..yada 1 dilim ekmek ama vucut şekim deişinde çok kilo alamaya başladım gibi geliyor ama hala pantolanlara girebiliyorum..önemli olana sağlıklı bebeklerimiz olmsı inşallah canım senin kısmetin bize gelir inşallah ..çıtır anne :)

Bugün ondirduncu günüm tamamen iyilestm canm dikişleri aldrmaya hastaneye gidemedm eşim çalışıyo sağlık ocağında aldrdm dikişler gitti rahatladım bi hafta annem kaldı bes gün kaynanam suan tekim öyle söyliyim zaten ankarada esimle ben iki basiz aileler sehir dışında tek olunca Allah yardım ediyo hamilelik te cok rahat geçti son ayda perde bile astım o derece hic sancim olmadı son bi kaç gun belim agridi o kadar da olsun inşallah senin de hamilelik doğum benm ki kadar güzel geçer

Bem günde bi ekmek yiyodym iki günde bi karpuz bitrydm bi de her gun yarım kilo cilek bes nektarin yemek aramam meyve ararim :)

Bugün ondirduncu günüm tamamen iyilestm canm dikişleri aldrmaya hastaneye gidemedm eşim çalışıyo sağlık ocağında aldrdm dikişler gitti rahatladım bi hafta annem kaldı bes gün kaynanam suan tekim öyle söyliyim zaten ankarada esimle ben iki basiz aileler sehir dışında tek olunca Allah yardım ediyo hamilelik te cok rahat geçti son ayda perde bile astım o derece hic sancim olmadı son bi kaç gun belim agridi o kadar da olsun inşallah senin de hamilelik doğum benm ki kadar güzel geçer

aminnn gulüm benm nerde ankarada bir istegin olursa bana haber verebilirisn canım ...maşallh diyelim taze gzüel anneye o zaman :)

Sağol canim ayni sekilde sende yardimci olabileceğim bi konu olursa içtenlikle söyleyebilirsn

[QUOpost: 41400558, member: 61428"] Matunumm Matunumm canım çok sevindim şansın iyi gitmiş maşalalh bebeğimzie canım biz teyzeleri olarak kokla mis gibi kokuyordur yawrum..kamber bey girmiyormuş doğumuma ben sormuştum doğumhanede kim varsa o girrer deddi.ama şimdi senden olumlu şeyler okuyunca iyice cesaretlendim ..benim ilki sezeryandı şimid bu da sezeryan olacak kamber beye tüm kontrolleri yaptırıp en son doğuma gün mü verirler canım sence ...kusura bakma canım çok soru sordum :KK43:
Canm aynen tum kontrollere kamber beye gittim bes haziran da kontrol vardı benim o gün belli olur diyodum ama dort haziran da benden nişan geldi acile gittik orda hersey oldu zaten muayene doktorları gurmiyo doğuma orda şansına olan doktorlar giriyo benmkiler cok iyiydi ben gittiğimde acilin kapisinda kimlik a

Canm notmalde öyle oluyor gün veriyorlar benm bes haziran kontrol vardı dört haziran da nişan gelince acile gittik doğum ilk normal dediler dört cm aciklik vardi bebek kilolu olunca sezerysna aldılar ama cok profesyonel di hersey tam ekip ruhu öyle söyliyim icin rahat olsun özel de dogursam bu kadar olmazdi eşim hep özel istedi o hizmeti görünce çok şaşırdı istedigm her soruyu sorabilirsin canm için rahatlasn benm de kafam da cok soru işareti vardı olumlu şeyler duyunca rahatladm bizim rahatligmz bebeğin rahayligi[/QUOTE]

Canim suan anlattiklarina cok ama cok sasirdim. Oncelikle gule gule buyut bebgini hayirli evlat olsun. Allah anali babali buyutsun.

Oradaki ebeler dr lar falan dogum yapan kadinlari cok azarliyolarmis hatta bazen hirpaliyolarmis. Bisuru kadin bas bas bagirirken kensi keyiflerinde sohbet ediyolarmis... Valla ben boyle duydugum icin oraya gitmiyodum. Ki bana cok yakin.
Cebeci tip a gidiyorum o yuzden :s

X