famee Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2008 630 1 316 Ankara 28 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi famee #1 slm etlik zübeyde hanımda izzet özgürlük kadın doğum doktorunu tanıyan var mı
Ufka Yolculuk Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 6.637 En iyi cevaplar 1 3.262 698 Ankara 28 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi famee #2 famee .!.: slm etlik zübeyde hanımda izzet özgürlük kadın doğum doktorunu tanıyan var mı Genişletmek için tıkla... ben ilk gebeliğimde sürekli oraya gittim ama öyle bi doktorla karşılaşmadım. yada bana denk gelmedi. şuan yine hamileyim ve oraya gitmiyorum! İnşallah iyi bi doktordur. hayırlı doğumlar
famee .!.: slm etlik zübeyde hanımda izzet özgürlük kadın doğum doktorunu tanıyan var mı Genişletmek için tıkla... ben ilk gebeliğimde sürekli oraya gittim ama öyle bi doktorla karşılaşmadım. yada bana denk gelmedi. şuan yine hamileyim ve oraya gitmiyorum! İnşallah iyi bi doktordur. hayırlı doğumlar
famee Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2008 630 1 316 Ankara 29 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi famee #3 pollyannaa .!.: ben ilk gebeliğimde sürekli oraya gittim ama öyle bi doktorla karşılaşmadım. yada bana denk gelmedi. şuan yine hamileyim ve oraya gitmiyorum! İnşallah iyi bi doktordur. hayırlı doğumlar Genişletmek için tıkla... teşekkürler sizede hayırlı doğumlar
pollyannaa .!.: ben ilk gebeliğimde sürekli oraya gittim ama öyle bi doktorla karşılaşmadım. yada bana denk gelmedi. şuan yine hamileyim ve oraya gitmiyorum! İnşallah iyi bi doktordur. hayırlı doğumlar Genişletmek için tıkla... teşekkürler sizede hayırlı doğumlar