Ankara Fatih Üniversitesi Hastanesinde Tüp Bebek yaptıran varmıııı??????????

mehlikaerva

evli mutlu cocuklu :) <3
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
1.464
296
163
çok araştırdım ama pek bişey bulamadımmmm. . .lütfen yardım ediiiinnnnnnn :( aciiiilllll. . . . nolurrrrrr

Eşimin spermiogram testinde hiç sperme rastlanmadı. . .ve ben bi an önce tedaviye başlamak istiyorummmm. . . acele ettiğimi söylüyo herkes ama annelik isteği işte :( engel olamıyorum

prof dr hasan kafalı nın ekibi nasıldır? başarılı mıdır bilmek istiyorummmmmm.. nolur tatlişlerimmmmmmm yardımcı oluuunnnn

meraba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun
ben de fatihi düşşünüyorum daha görüşmeye gitmedim ama kısmetse şubat gibi düşünüyoruz
biz bayan dr düşündüğümz için ankarada orayı tercih ettik
umarım doğru bi seçim olur

meraba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun
ben de fatihi düşşünüyorum daha görüşmeye gitmedim ama kısmetse şubat gibi düşünüyoruz
biz bayan dr düşündüğümz için ankarada orayı tercih ettik
umarım doğru bi seçim olur

ben randevumu aldım yarın gıdıcem ınsaallah..... Eabbim hayırlısını versin.. ben zehra candan hanıma gidicem... inş memnun kalırızzz

merhabalar...eğer eşinizde azosperm gibi bir sorun varsa önce onu tedavi ettirin...siz tedavi olup bir sürü iğne ilaç alırsanız ya sperm bulunmazsa...morelini bozmak istemem ama çok okuduk burda bu olayları...erkek interfilesinde eşi azosperm olanların topiği var önce orayı bi oku derim ...siz bu konuyu açtığınızda yani azo konusunu orda konuşuluyor diye cevap gelmedi sanırım...allah yardımcın olsun...morelini bozmak için söylemedim arkadaşım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz...bu işe çok paralar döktük ama sonuç yok...kısaca ne yap et eşini bitkisel kürlerle ve ilçlarla bi hazırlayın derim ben...ama görüşmeye git tabiki ..gitme demiyorum...inşallah ürologları iyiyse umarım eşini güzel bir değerlendirmeye alıp size yol gösterirler zaten...o merkezin ankarada en iylerden olduğunu duymuştum...yolun açık olsun...

kurlerle tedavı sonuc vermedı. . .:( yıllardır olan bısey ne yazıkkı. . . Hayırlısı bakalım yarın bı gıdıp goruselım de. . . Ins hayırlısı olur. . Bırde Hersey Allahtan tabı ama cok ıstıyorum. . . Esımın tedavısını aylarca bekleyemecek kadar heyecanlıyımm.
. . Nasippp tabi. . . Takdir i İlahi :(

Merhaba
Benim bir kizim var ikinci cocugu yapmak istiyorum. Ama kismet olmuyor bir turlu. Ilk cocukda cok zor olmustu, dort kez denedik en sonunda allah nasip etti.Oda tup bebek tedavisiyle oldu ama ayni hastaneye gitmek istemiyorum.
Tup bebek icin iyi bir yer bilen varmi?
Hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?
Lutfen yardim edin.
Tesekkurler.

Son düzenleme:
Merhaba
Benim bir kizim var ikinci cocugu yapmak istiyorum. Ama kismet olmuyor bir turlu. Ilk cocukda cok zor olmustu, dort kez denedik en sonunda allah nasip etti.Oda tup bebek tedavisiyle oldu ama ayni hastaneye gitmek istemiyorum.
Tup bebek icin iyi bir yer bilen varmi?
Hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?
Lutfen yardim edin.
Tesekkurler.
Naptin arkadasim? 2 yil gecmis uzerinden ama.. Naptin merak ettim.. Bende Zehra Hanim da tedavi oldum bir oglum oldu 2013 ekim ayinda.. Simdi 32 aylık.. Kardesi olsun istiyoruz nasipse.. Yine zehra hanima gitmek istiyorum.. Randevumu alip haziranda basliycam insallah.. Hayirlisi

Back
X