• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Fetal DNA

Catwomen06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
13
Merhaba arkadaşlar . Ankara’da devlette fetal dna yapan yer var mı başka şehirlerde yapan varmış . Özel yaptırmamız gerekirse de en uygun yer neresi ne kadar fiyatı , yaptıranlar sonuçlarınız neler çıktı ? Cinsiyet yüzde yüz tutuyor mu? Tam kaç artı kaçta yaptırdınız kaç günde çıktı acaba 🌸🌸

Merhaba arkadaşlar . Ankara’da devlette fetal dna yapan yer var mı başka şehirlerde yapan varmış . Özel yaptırmamız gerekirse de en uygun yer neresi ne kadar fiyatı , yaptıranlar sonuçlarınız neler çıktı ? Cinsiyet yüzde yüz tutuyor mu? Tam kaç artı kaçta yaptırdınız kaç günde çıktı acaba 🌸🌸
İntergende yaptırmıştım bende. 13+4 te yaptirdim bir haftada sonuç çıktı iki panel var biri 200 diğeri 250 dolardi sanirim (yanlis hatırlıyorda olabilirim ama ortalama bu fiyatti tl olarak 12 bin civari vermiştik çünkü) geniş panel tercihi ederseniz daha ayrıntılı bakılıyor ben 200 verdikten sonra 50 daha koyar ayrıntılı baktiririm diyip geniş panel tercih etmiştim. Cinsiyeti telefondan arayarak%90 oranınde diyerek söylediler doğru da çıktı.

devlette gazi hastanesi sadece o da 10.800 tl - oradan takipli olmak lazim diye biliyorum. cinsiyet soylemiyor devletler.
5bine de eskisehir osmangazi hastanesi var o da cinsiyet soylemiyor

Back
X