Ankara Gata prof. dr. Selcuk IŞIK hakkında bilgisi olan varmı ?

demet_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
274
24
98
35
Tokat
kızlar askeri hastanede burun amelıyatı olmak istiyorum annem sağlıkçı ve burun ameliyatı konusunda gözumu cok korkuttu nişanlım uzman, amelıyatı gatada yaptırmamızın uygun olacagını söyledı bu doktora ameliyat olmak istiyorum ama sağolsun annem gozumu korkuttugu ıcın çok kararsızım bilgisi olan varmı bu doktor hakkında yardım lütfen...

Canım bir bibiskremversem nickli arkadaş o hocaya burun estetiği yaptırmıştı memnundu bir ona sor istersen.

kızlar askeri hastanede burun amelıyatı olmak istiyorum annem sağlıkçı ve burun ameliyatı konusunda gözumu cok korkuttu nişanlım uzman, amelıyatı gatada yaptırmamızın uygun olacagını söyledı bu doktora ameliyat olmak istiyorum ama sağolsun annem gozumu korkuttugu ıcın çok kararsızım bilgisi olan varmı bu doktor hakkında yardım lütfen...

Ben de kendisine muayene olmuştum, birkaç hastasının fotoğrafını da görmüştüm. Görüştüğüm doktorlar arasında seçim yapacağım isimlerdendi, bana güven verdi ve doğal burunlar yaptığını gördüm. Ama benim revizyon olduğu için kıkırdak almam gerekebilir demişti sırf korkumdan vazgeçtim ve kıkırdak almayacağını söyleyen doktora ameliyat oldum. Pişman mıyım evet ama doktorumu suçlamıyorum, Selçuk hoca yüzümü uzun uzun inceledi ve bana düz burun yakışacağını söyledi, bense kavisli olmasını istediğim için doktorumu tercih ettim. Selçuk Hocayı seçseydim daha mı mutlu olurdum bilmiyorum ama kavisli burnumu sevmiyorum şu an, düz olsa daha memnun olurdum gerçekten. Bence görüşüp fikrini alın, ben burada bibiskremin fotosunu görerek gittim, kendisine de sorabilirsiniz, 3. ameliyatını Selçuk hoca yaptı ve çok memnun.

Slm canim benimde 3. Olacak cok uzun süredir atastryrm istanbulda yasiyrm ama bana selcuk beyi arkadaşım onerdi onunla ameliyatlara girmis kendisi hemşire, cok ilgilendigini cok titiz olduğunu soledi ve sonuçlarıda gormus cok guzrl burunlar yapiyo dedi bende onu dusunuym canim bakalim hayirlisi yazin olacagim ben sen iyi arastir git bi gorus ama yanlis yapma onunla gorusunce benide bilgilendirirmsn ben ona guvendm bakalim hayırlı si

Back
X