• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara GATA'da aşılama ve tüp bebek tedavisi görenler

kartanesii25

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2021
9
6
16
Kızlar merhaba yaklaşık 2 seneden beri bebek istiyoruz Ankara şehir hastanesinde gereken tahlil test vs her şeyi yaptırdık hsg çekildim tüm sonuçlar normal hiç bir sorun yok ama bebek olmuyor. Sebepsiz infertilite maalesef :(( dosya açma aşamasına geldik fakat şehir hastanesi hem çok kalabalık hem de istediğim verimi alamadım bu yüzden gata'da devam etmek istiyoruz. Gata'ya giden tedavi olan olumlu olumsuz sonuç alan tecrübelerinize ihtiyacım var. Hangi doktora gittiniz süreç nasıl işledi bilgilendirirseniz sevinirim :))

Kızlar merhaba yaklaşık 2 seneden beri bebek istiyoruz Ankara şehir hastanesinde gereken tahlil test vs her şeyi yaptırdık hsg çekildim tüm sonuçlar normal hiç bir sorun yok ama bebek olmuyor. Sebepsiz infertilite maalesef :KK43:( dosya açma aşamasına geldik fakat şehir hastanesi hem çok kalabalık hem de istediğim verimi alamadım bu yüzden gata'da devam etmek istiyoruz. Gata'ya giden tedavi olan olumlu olumsuz sonuç alan tecrübelerinize ihtiyacım var. Hangi doktora gittiniz süreç nasıl işledi bilgilendirirseniz sevinirim :))
Merhaba umarım gebe kalabilmişsinizdir. tedavinizi nerede tamamladınız? Hangi hastaneye gittiniz?

merhabalar Gata da devam etmedim hatta tedaviye devam etmedim 2 sene kadar psikolojik olarak çok yıprandım kendimde devam edebilecek gücü bulamadım malesef ama sonrasında Evren Koçbulut ile devam ettim 21 mayısta transfer oldum ve sonuç bekliyorum bakalım :)

Back
X