Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç canını sıkma çok az kaldı yarına öbür güne biter. dayanamıyorsan doktoruna bi ağrı kesici sor amaYa kızlar benim 2.günüm ama ağrım sızım varne zaman bitecek bu acı
![]()
Günde 2 kere apranax verdi. Sabah icmiştim şuan etkisini yitirdi. Ama şuan içersem gece yitirecek.. O yüzden 2. Ağrı kesici icin saat akşam 9u falan beklıyorumhiç canını sıkma çok az kaldı yarına öbür güne biter. dayanamıyorsan doktoruna bi ağrı kesici sor ama
yarına öbür güne bir şeyin kalmaz merak etme yeni burnunu düşün :)Günde 2 kere apranax verdi. Sabah icmiştim şuan etkisini yitirdi. Ama şuan içersem gece yitirecek.. O yüzden 2. Ağrı kesici icin saat akşam 9u falan beklıyorum![]()
Onu düşünmesem dayanılcak gibi bi çile değil zatenyarına öbür güne bir şeyin kalmaz merak etme yeni burnunu düşün :)
Merhabalar öncesi nasildi acaba size mesaj atamıyorum da.12 ocakta seyhan ceenetogluna oldum 2. Haftam cok sukur memnunum
12 ocakta seyhan ceenetogluna oldum 2. Haftam cok sukur memnunum