ankara gazi hastanesinde ameliyat

karnasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
5
0
1
41
selam arkadaşlar
ankara gazi üniversitesi hastanesinde burun estetik ameliyatı olan var mı? Bilgi alabilir miyim ?

hiç bilmiyorum muayene için gittim burnumda et varmış onun tedavisi de yapılacak. Burnum kemerli olduğu için onuda düzelttirmek istiyorum. var mı önerebileceğiniz doktor

geçen haftalarda forumdan biri ameliyat olmuştu gazi hastanesinde çok güzel olmuş burnu da. estetik bölümünde doktorun adı s'yle başlıyodu serhat mı ney hatırlayamadım. bi de kemal diye bi doktor varmış onla ilgili de iyi şeyler okudum bayağı.

şubatta tahliller 11 martta ameliyat olacağım. O sebeple biraz endişeliyim. Çok teşekkür ederim.

12 ocakta seyhan ceenetogluna oldum 2. Haftam cok sukur memnunum

Eklentiler

• IMG_20160122_222916.webp
    IMG_20160122_222916.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 527
Benim için ücrette önemli. Ne kadara oldunuz ameliyatı öğrenmem mümkün mü?

Ya kızlar benim 2.günüm ama ağrım sızım var:( ne zaman bitecek bu acı :(

Bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef. Bende bilgi almaya çalışıyorum ameliyat öncesi

hiç canını sıkma çok az kaldı yarına öbür güne biter. dayanamıyorsan doktoruna bi ağrı kesici sor ama
Günde 2 kere apranax verdi. Sabah icmiştim şuan etkisini yitirdi. Ama şuan içersem gece yitirecek.. O yüzden 2. Ağrı kesici icin saat akşam 9u falan beklıyorum :(

Günde 2 kere apranax verdi. Sabah icmiştim şuan etkisini yitirdi. Ama şuan içersem gece yitirecek.. O yüzden 2. Ağrı kesici icin saat akşam 9u falan beklıyorum :KK43:
yarına öbür güne bir şeyin kalmaz merak etme yeni burnunu düşün :)

Back
X