ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba iki hafta önce serhat şibar'a burun ameliyatı oldum. kendisinin gerek randevularda gerek ameliyat öncesinde ilgi ve alakası son derece iyiydi. istediğim burnu gösterme şansım olmadı ancak söylediğimde olabilitesi olanları söylüyor, uçuk kaçık vaatlerde bulunmuyor. Yüzünüze en yakışan burnu kendisi gerçekten biliyor. ameliyat olan dört farklı kişi gördüm, hepimizin burnu birbirinden farklı ve doğal. doğallık konusunda kendisi 1 numara. ayrıca gerekmedikçe tampon da kullanmıyor. 8. gün alçı-atel çıkıyor sonrasında yine gerekmedikçe bant takmıyor, benim ameliyatım zor olduğu için bant taktı ve ameliyat sonrası masajı bir ay sonra vereceğini söyledi. yine sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım arkadaşlar herkese sağlıklı günler
Merhabalar ne kadar oldunuz acaba ? Ve doktor ile görüştüğünüzde direkt fiayt alıp bir plan öı belirliyorsunuz

Merhabalar randevuyu nasıl aldınız acaba ? Ben aradım gaziyi lakin doktor ismi vermeden randevu verdiler. Siz nasıl aldınız ?

Merhaba fotoğraf atmanız mümkün mü acaba bende bu doktora randevu almayı dusunuyorum da

Merhaba burun ameliyatümını hangi doktora oldunuz ve fotograflarınızı atma imkanınız var mı acaba

Merhaba rica etsem burun ameliyatı öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı benimle paylaşabilir misiniz

Back
X