- 24 Eylül 2010
- 5.854
- 18.846
- Konu Sahibi benyeniyimgaliba
Arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var. Kuaföre gelebilecek profesyonel bir makyöz arıyorum. Ya da mac'e mi yaptırsam? Tecrübesi, bilgisi olan var mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var. Kuaföre gelebilecek profesyonel bir makyöz arıyorum. Ya da mac'e mi yaptırsam? Tecrübesi, bilgisi olan var mı?
Makyajınızı Ne kadara yaptırdınız ve memnun kaldınız mı?Ernur sakallı!! Instagram ernurmua diye aratıp bulabilirsiniz. Ben hazirandaki düğünüm için kendisiyle çalışıcam. Meyvesalatasii önerdi dersiniz
Makyajınızı ne kadara yaptırmıştınız?Merhaba ben berna bende düğünümden önce çok araştırdım profesyonel makyaj için ankarada fiyatlar çok yüksek saçımdan çok makyaja önem veriyorum aslında makyajın yüzümde doğal kaliteli durması çok önemliydi benim için,bir arkadaşımın vasıtasıyla Neziha Ergun hanımla tanıştım Ankarada profesyonel makyaj eğitimleri veriyor kardeşimin okuduğu ünive de gelip eğitim work shop veriyor Sinema sahne makyaj eğitimlerinede veriyor çok donanımlı Neyse tanıştıktan sonra makyaj tercihlerimi sordu çok doğru analizler yaptı yüzümle ilgili çok güven verdi :)saçımı yaptıracağım kuaföre geldi doğal göz alıcı bir makyaj yaptıı cildimde sorun vardı ama hiçbirşey kalmadı çok ama çok güzel bir makyaj oldu ürünlerinin tümü kryolan dı fix sabitledi makyajımı sabah erken yaptırdım gece zor çıkarttım akmadı parlamadı ben çok memnun kaldım paylaşmak istedim faca ve ınstagram da var
Ben yazayım konu sahibi olarak :) Makyajhane'de Kıvanç beye yaptırdım. Gram oynamadı makyaj, çok memnun kaldım. İstediğiniz yere geliyor. Ama biraz fiyatı tuzlu.Ya keşke yardım aldıktan sonra da insanlar burdaki başlıklara cevap verse, sonuçta bizde burda bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz. O kadar isim geçmiş arada ama kimsenin nereyle yaptırdığını ve memnuniyetini öğrenemedik =/
Ben yazayım konu sahibi olarak :) Makyajhane'de Kıvanç beye yaptırdım. Gram oynamadı makyaj, çok memnun kaldım. İstediğiniz yere geliyor. Ama biraz fiyatı tuzlu.
Anlaştıktan sonra düğün öncesi bir prova makyajı yapıyor.
Yaptırmaya karar verirseniz pazarlık yapın derim.
Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz, hayırlı olsun :)Yaaa <3 Çok teşekkür ederim cevapladığınız için, ben görüştüm aslında ama hani böyle bir enerjimiz tutmadı sanki ne bileyim. Sayfasındaki görseller de çok aşırı içime sinmedi, anlayamadım yani tam
Ya keşke yardım aldıktan sonra da insanlar burdaki başlıklara cevap verse, sonuçta bizde burda bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz. O kadar isim geçmiş arada ama kimsenin nereyle yaptırdığını ve memnuniyetini öğrenemedik =/
Ben de sonradan hiç bu başlıklara girip bakmamışım inan, evlilik işleri baya yordu bizi hiç de tekrar bulaşasım yok. Ben evleneli işte ortalama 1 buçuk sene falan oluyo, Memet Can Bey var, ona yaptırdım o zaman ama yerleri yoktu sanki o ara, gerçi bize otele gelmişlerdi. Şimdi bir yer açmışlar, kısmetse kuzenim için de oraya gidicez bu sene, hemen değilse düğün görüştükten sonra da detaylı bilgileri paylaşabilirim. Çok sıcak birisiydi, işi de çok güzel, hiç aklımda soru işaretleri kalmamıştı.