Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriAnkara GENART tüp bebek merkezine gidenler önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Aralık ayında samsunda omüde idris koçakta tedavi gördüm, opu ve transfer için gen-art tüp bebek merkezine gönderdi. işlemler yolunda gitti. şuan transferin 11. günündeyim 2 gün sonra kan testi vericem inş. Merkezle ilgili konuşursak ben memnun kaldım. doktorlar ilgili ve herşey size söylenen saatte oluyor. transfer için çağırdıkları saatte ordaydım hemen içeri aldılar. inşallah sonucumda pozitif olur.
genart tüp bebek merkezinden hiç memnun kalmadık para için eşimi boşu boşuna tese ameliyatı yaptılar sonrasında aylarca ameliyat yerinin iltihabı ile uğraştık eşim işe gidemedi lanet olsun ordaki doktora...