Tüp Bebek-Devlet Hastanesi Raporu Geçen Yerler

linkozamid

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
13
4
6
Merhaba
Devlet hastanesinden tüp bebek raporu alacağım, bunun İstanbul’da geçerli olduğu bir merkez bilen var mı? Son raporlu denemem olacağı için dış merkezde yaptırmak istiyorum, doktorum raporumu da verecek ama raporun geçerli olduğu merkez bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba nasıl aldınız raporu bende tüp bebek tedavisine başlayacağım özel sağlık sigortası tüp bebek teminatlı olarak başlata bilmem için sadece tüp bebek ile cocuk sahıbı olabilir seklınde bir rapor almalıymısım devlet hastanesınden bu yüp bebek raporu mu demek oluyor konuya tabanvıyım da:)

Merhaba
Devlet hastanesinden tüp bebek raporu alacağım, bunun İstanbul’da geçerli olduğu bir merkez bilen var mı? Son raporlu denemem olacağı için dış merkezde yaptırmak istiyorum, doktorum raporumu da verecek ama raporun geçerli olduğu merkez bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,

Acıbadem Üniversitesi Atakent.
Raporlu fiyatı 93500 tl

Merhaba zeynep kamil dış merkez raporu vermiyormuş diye okudum istanbulda hangi hastaneler veriyor acaba?

Merhaba zeynep kamil dış merkez raporu vermiyormuş diye okudum istanbulda hangi hastaneler veriyor acaba?
Merhaba,

Bende öyle duydum.
Benim raporum Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi’nden. Oradan aldığım raporu şuan Acıbadem Üniversitesi’nde kullanıyorum.

Merhaba umuttepeden memnun kaldınız mı
Merhaba,

Marmara Pendik Araştırma ve Zeynep Kamil'de rapor için girişimlerim olmuştu. Bunlara kıyaslama yaparsam çok çok iyiler. İstanbul'daki hastanelere adımımı attığım an bırakın tedaviyi bir an önce kaçıp gidesim gelmişti ve ilk muayenede görüşünü alabileceğim Prof/Doç'la görüşme sağlayamadım.

Kocaeli Üniversitesi'nde üzzi miktar bir ücretle Prof/Doç özel muayene randevusu alınıyor. Tüm değerlendirmeyi yapıp gerekli tedavileri kendisi belirliyor. Sonrasındaki yumurta takip sürecinde ise asistanlar bakıyor. Ama yine ilaç dozlarına doktorlar karar veriyor.

Günün sonunda yine de devlet hastanesi olduğunu da unutmamak lazım. Kalabalıklığı tabi var. Altyapısı olarak özel hastaneye göre de kıyaslamak doğru olmaz. Genel olarak İstanbul'a nazaran memnun kalınacak bir devlet hastanesi.

Bizde ciddi bir sperm hasarı söz konusu olduğu için altyapısı iyi olan bir yeri tercih ettik. Sperm seçimi çok önemli olacaktı. Riske edemedik.

Merhaba,

Marmara Pendik Araştırma ve Zeynep Kamil'de rapor için girişimlerim olmuştu. Bunlara kıyaslama yaparsam çok çok iyiler. İstanbul'daki hastanelere adımımı attığım an bırakın tedaviyi bir an önce kaçıp gidesim gelmişti ve ilk muayenede görüşünü alabileceğim Prof/Doç'la görüşme sağlayamadım.

Kocaeli Üniversitesi'nde üzzi miktar bir ücretle Prof/Doç özel muayene randevusu alınıyor. Tüm değerlendirmeyi yapıp gerekli tedavileri kendisi belirliyor. Sonrasındaki yumurta takip sürecinde ise asistanlar bakıyor. Ama yine ilaç dozlarına doktorlar karar veriyor.

Günün sonunda yine de devlet hastanesi olduğunu da unutmamak lazım. Kalabalıklığı tabi var. Altyapısı olarak özel hastaneye göre de kıyaslamak doğru olmaz. Genel olarak İstanbul'a nazaran memnun kalınacak bir devlet hastanesi.

Bizde ciddi bir sperm hasarı söz konusu olduğu için altyapısı iyi olan bir yeri tercih ettik. Sperm seçimi çok önemli olacaktı. Riske edemedik.
Öncelikle detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben küçük bir şehir de afyon da yaşıyorum. Yaşımız ve mevcut fiziksel koşullarımız tüp bebek için iyi durumda olduğundan ilk denemeyi burada özel bir hastanede yapmak istedim. Çünkü doğum burada olacak ve ben doktorumdan çok çok memnunum. Yaklaşımı bilgisi her şeyiyle okeyim. Merkezde temiz bir yer ilgili bir yer olunca burada deneyelim dedik ama malesef transfer aşamasına bile gelemedik. Eşimin ileri hareket iyi olmasına rağmen morfolojisi 2 ydi benden de iyi yumurta toplanmasına rağmen hiçbir döllenme olmadı. Açıkçası bu yüzden 2. Denememi çok daha donanımlı bir yerde yapmayı düşünüyorum. Kocaeli de ablam yaşıyor bu yüzden İstanbul ve Kocaeli de iyi doktor ve klinik arayışı içerisindeyim. Teşekkür ederim tekrardan

Öncelikle detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben küçük bir şehir de afyon da yaşıyorum. Yaşımız ve mevcut fiziksel koşullarımız tüp bebek için iyi durumda olduğundan ilk denemeyi burada özel bir hastanede yapmak istedim. Çünkü doğum burada olacak ve ben doktorumdan çok çok memnunum. Yaklaşımı bilgisi her şeyiyle okeyim. Merkezde temiz bir yer ilgili bir yer olunca burada deneyelim dedik ama malesef transfer aşamasına bile gelemedik. Eşimin ileri hareket iyi olmasına rağmen morfolojisi 2 ydi benden de iyi yumurta toplanmasına rağmen hiçbir döllenme olmadı. Açıkçası bu yüzden 2. Denememi çok daha donanımlı bir yerde yapmayı düşünüyorum. Kocaeli de ablam yaşıyor bu yüzden İstanbul ve Kocaeli de iyi doktor ve klinik arayışı içerisindeyim. Teşekkür ederim tekrardan

Rica ederim. İstanbul genelinde çok iyi yerler var tabi. Kocaeli yakın, iyi hastane olarak Anadolu Sağlık Merkezi (John Hopkins)'ni tavsiye edebilirim. Orayı da araştırın derim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim bu rapor süreci çok uzun oluyor mu

Bizde sperm sayısı çok azdı, o yüzden devletin prosedürlerine göre 2 aşılama yapılması gerekiyordu. O süreç 2 ay sürdü.
Eşimin hiç spermi olmasaydı, tam bir azospermi olsaydı bunu da yapmayacaklardı.

Aşılama süreci hiç olmasaydı raporu çıkartmak çok kolay. Kan tahlilleri, HSG, üroloji onayı ve e-devletten evraklar.
Doktor randevularını almak zaten çok rahat. Direkt hastanenin sitesinden. İstanbul'daki hastanelerde bu çok zor.
Evrakları teslim edildikten sonra 1 hafta içinde çıkıyor.

Son düzenleme:
Bizde sperm sayısı çok azdı, o yüzden devletin prosedürlerine göre 2 aşılama yapılması gerekiyordu. O süreç 2 ay sürdü.
Eşimin hiç spermi olmasaydı, tam bir azospermi olsaydı bunu da yapmayacaklardı.

Aşılama süreci hiç olmasaydı raporu çıkartmak çok kolay. Kan tahlilleri, HSG, üroloji onayı ve e-devletten evraklar.
Doktor randevularını almak zaten çok rahat. Direkt hastanenin sitesinden. İstanbul'daki hastanelerde bu çok zor.
Evrakları teslim edildikten sonra 1 hafta içinde çıkıyor.
Bende cikolata kisti esimde varikosel var asilamadan benimde hic umudum yok aslinda zeynep kalmil dusunuyodum ama suan fikrim degisti benimde uzak olsada bende suan kocaeli universtesini dusunmeye basladim

Bende cikolata kisti esimde varikosel var asilamadan benimde hic umudum yok aslinda zeynep kalmil dusunuyodum ama suan fikrim degisti benimde uzak olsada bende suan kocaeli universtesini dusunmeye basladim

En azından uygun fiyata bir Prof görüşü almış olursunuz.
Mesafe olarak uzak sadece. Ulaşımı çok kolay.

Hızlı tren/normal trenle İzmit'e, oradan tek otobüsle üniversiteye çıkılıyor. Aklınızda olsun.

Ben dün umuttepede transfer oldum, amh değerim düşük olduğu için diğer şartları beklemeden rapor çıktı bana. Haziran ayında internet sitesinden kadın doğum infertilite polikliniğine randevu alarak gittim benden istenen evrakları teslim ettim, evlilik cüzdan fotokopisi, sgk dökümü kan testi ultrason sonucu gibi şeyler var listede, bu arada kan hormon ve ultrasonu reglin 2. Veya 3. Gününde istiyorlar ona göre regl zamanınızda hastanede olmanız önemli. Sonrasında siz bu dosyayı tüp bebek birimine teslim ediyorsunuz onlar sizi arayacaklarını söylüyorlar. 6 haziranda dosyamı teslim ettim, 6 ağustos için randevuya çağırdılar. Dış merkezde mi yoksa orada mı raporumu kullanacağımı sordular ben de burada kullanacağımı belirttim ve aynı gün 6 ağustosta raporum çıkmış oldu 🙏🏼 umarım bilgilendirme yeterli olmuştur

ama tüm bunları yapmadan biz profesör veya doçent doktordan özel randevu almak istiyoruz derseniz yine sitesinden takip etmeniz gerekiyor ara ara özel randevuları açılıyor 1000 tl gibi bir muayene ücretleri var ortalama, o zaman daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Benim yukarıda bahsettiğim herhangi bir özel muayene parası ödemeden poliklinikten sevk edilerek ilerlenebilecek yöntem 🙏🏼

En azından uygun fiyata bir Prof görüşü almış olursunuz.
Mesafe olarak uzak sadece. Ulaşımı çok kolay.

Hızlı tren/normal trenle İzmit'e, oradan tek otobüsle üniversiteye çıkılıyor. Aklınızda olsun.
Cok teşekkür ediyorum benim için farklı bi kapı açtınız inşallah kısa sürede sağlıcakla bebeginizi kucaginiza alırsınız

Back
X