Ankara genetik tanili tup bebek

Bahar0742

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
63
13
18
Ankarada genetik tanili tup bebek yaptıracağım.Doktor konusunda kararsızım.Hacettepe Sezcan hocaya gitmek istiyorum.Doktor konusunda bilgisi olanlar başka doktor önerisi olan arkadaşlar yazabilir misiniz?

Ankarada genetik tanili tup bebek yaptıracağım.Doktor konusunda kararsızım.Hacettepe Sezcan hocaya gitmek istiyorum.Doktor konusunda bilgisi olanlar başka doktor önerisi olan arkadaşlar yazabilir misiniz?
Bahçeci tüp bebek merkezi Aytaç TOHMA hocayı tavsiye ederim

Ben 🤚 ozelde 2 asilama ve 3 tup bebek denemesinden sonra genetik tanili tup bebek yapti sezcan hocam, suan 8 haftaligiz 🙏

ben de 4 tüp bebek olumsuz son iki tüp bebeğim kimyasal ankarada berfu demire gittim temmuzda tedaviye başlamayı düşünüyoruz biz de genetik tanılı tüp bebek yaptıracağız kısmetse..

Merhaba araştrdinzmi,benim ablamda ankarada gidecek,ve orda sorabilecegimz kimse yok sizi gorunce size sorayim dedim
Siz nereye karar verdinz
Ozel olmayacaksa problem neydi sizin
Ablamin yasi 39 ve rezervi dusuk
Bu konuda basarili doktor varmi acaba

Ben 🤚 ozelde 2 asilama ve 3 tup bebek denemesinden sonra genetik tanili tup bebek yapti sezcan hocam, suan 8 haftaligiz 🙏
Hayiri olsun,saglikla kucaklayin
Ozel degilse sizin problem neydi
Bizim icin düsuk rezervde basari gerekli,
Cünku ablamda dusuk rezerv var
Onumuzdeki ayda tedavi baslicak
Doktor arastiryrz o yizden

Hayiri olsun,saglikla kucaklayin
Ozel degilse sizin problem neydi
Bizim icin düsuk rezervde basari gerekli,
Cünku ablamda dusuk rezerv var
Onumuzdeki ayda tedavi baslicak
Doktor arastiryrz o yizden
Bizim herhangi bir problem bulunamamisti, sorun olmadigi halde 3 kez ust uste negatif sonuc alinca genetik taniliye yonlendirilmistik.

Back
X