Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçeci tüp bebek merkezi Aytaç TOHMA hocayı tavsiye ederimAnkarada genetik tanili tup bebek yaptıracağım.Doktor konusunda kararsızım.Hacettepe Sezcan hocaya gitmek istiyorum.Doktor konusunda bilgisi olanlar başka doktor önerisi olan arkadaşlar yazabilir misiniz?
Evet oncesinde Muhterem hocayla bir gorusme gerceklestirmistik.Hayirli olsun çok sevindim.Embriyo genetik için gen laba mi gonderdiler embriyoyu
Merhaba araştrdinzmi,benim ablamda ankarada gidecek,ve orda sorabilecegimz kimse yok sizi gorunce size sorayim dedimAnkarada genetik tanili tup bebek yaptıracağım.Doktor konusunda kararsızım.Hacettepe Sezcan hocaya gitmek istiyorum.Doktor konusunda bilgisi olanlar başka doktor önerisi olan arkadaşlar yazabilir misiniz?
Hayiri olsun,saglikla kucaklayinBenozelde 2 asilama ve 3 tup bebek denemesinden sonra genetik tanili tup bebek yapti sezcan hocam, suan 8 haftaligiz
![]()
Bizim herhangi bir problem bulunamamisti, sorun olmadigi halde 3 kez ust uste negatif sonuc alinca genetik taniliye yonlendirilmistik.Hayiri olsun,saglikla kucaklayin
Ozel degilse sizin problem neydi
Bizim icin düsuk rezervde basari gerekli,
Cünku ablamda dusuk rezerv var
Onumuzdeki ayda tedavi baslicak
Doktor arastiryrz o yizden
Anladim,rabbim size bagislasin bebisiniziBizim herhangi bir problem bulunamamisti, sorun olmadigi halde 3 kez ust uste negatif sonuc alinca genetik taniliye yonlendirilmistik.
Amin tesekkur ederizAnladim,rabbim size bagislasin bebisinizi
yasinz kac peki sizin
Hacettepe genetik tanı için ücret alıyor mu acaba ?Benozelde 2 asilama ve 3 tup bebek denemesinden sonra genetik tanili tup bebek yapti sezcan hocam, suan 8 haftaligiz
![]()
Hacettepe kendisi yapmiyor genetik testi, bir laba yonlendiriyorHacettepe genetik tanı için ücret alıyor mu acaba ?
Benozelde 2 asilama ve 3 tup bebek denemesinden sonra genetik tanili tup bebek yapti sezcan hocam, suan 8 haftaligiz
![]()
Anladım. Ödediğiniz Ücret ne kadardı acaba ?Hacettepe kendisi yapmiyor genetik testi, bir laba yonlendiriyor
Embriyo basina 275 dolar odemistikAnladım. Ödediğiniz Ücret ne kadardı acaba ?